• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najlepša žena 90-ih godinama krila tešku traumu: Porodična tragedija koja je obeležila život 3 sestre

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Postoji krivica preživele druge dece, a posebno zato što smo znale da moj tata zaista želi dečaka"

  • 0
Sindi Kraford Foto: Yu Tsai / BEEM / Beem / Profimedia

Sindi Kraford je ranije ove godine govorila o smrti svog brata Džefrija, što opisuje kao tešku porodičnu tragdiju, koja nikada nije prežaljena. Supermodel je detaljno opisala svoje iskustvo, jer pati od "krivice preživelog" nakon tragične smrti njenog trogodišnjeg brata. Tokom svog razgovora u podcastu objasnila je kako se osećala sa devet godina kada se Džefri borio sa leukemijom.

- Moj tata je želeo dečaka, pa je četvrto dete bio dečak i mislim da je bilo dosta krivice zbog toga - otkrila je ona u podkastu, rekavši da muku deli sa svojim sestrama Kris i Danijelom.

- Postoji krivica preživele druge dece, a posebno zato što smo znali da moj tata zaista želi dečaka. Osećale smo se kao: "Pa, trebalo je da to bude neka od nas".

- Bilo je tako čudno, godinama smo sve moje sestre i ja imale iste noćne more, da je to trebalo da bude jedna od nas - nastavila je ona, priznajući da joj je terapija pomogla da prevaziđe tragediju.

Kaže da je zbog svega morala da potraži pomoć psihoterapeuta kasnije u životu,

Kako je istakla, psihoterapeutkinja ju je u jednom trenutku pitala šta joj je bilo potrebno da čuje u to vreme, a nije joj rečeno. Ona je shvatila – bile su to utešne reči majke da su roditelji ipak ispunjeni jer imaju nju i njene sestre.

– Moja mama to ne bi znala da kaže, imala je samo 26 godina i upravo je izgubila dete, ali mi je trebalo da kaže: "Da, mi smo tužni što je Džef umro, ali smo i toliko srećni što ste vi ovde" – priznala je Sindi.

Ona se prisetila i kako niko u školi nije pominjao ništa kada je ponovo počela da izlazi iz kuće posle bratovljeve smrti, osim jednog dečaka koji ju je pitao da li je istina to što je pročitao u lokalnim novinama.

(Ona.rs/Hola)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prelepa Sindi Kraford bez šminke u sauni pleni lepotom i krajem šeste decenije života

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica