• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka koja je na mreži objavila gole fotografije očeve ljubavnice dobila tri godine zatvora

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osveta koja se obila o glavu "osvetniku"

  • 0
Eleanor and Sophie Foto: Facebook

Žena koja je skovala "zaveru" protiv oca tako što je objavila gole fotografije njegove ljubavnice kako bi osvetila njenu majku koju je prevario, sudija je osudio na tri godine zatvora za njenu "sebičnu i osvetoljubivu uvredu"

Kako smo već pisali, Džef Braun je prevario svoju ženu sa udatom ženom pre 10 godina, što je nateralo njegovu ćerku Elenor Braun da isplanira da im "vrati" za to, godinama kasnije. Braunova je želela da ponizi ljubavnicu svog 61-godišnjeg oca pa je odlučila da postavi njene intimne slike na veb stranicu za pratnju.

U početku je planirala da stavi njene gole fotografije na Gumtree i reklamira seksualne usluge za pet evra, ali se predomislila.

Eleanor and Sophie Foto: Facebook

Umesto toga, napravila je njen profil na sajtu za pratnju, sa naslovom profila „Bivša policajka u uniformi koju volim da nosim za svoje klijente“ i koristila je frazu „kinki copper“ (perverzna policajka). Uz profil je dodala je broj telefona ženinog muža, što znači da su svi pozivi potencijalnih klijenata bili direktno upućeni na njegov telefon. Mučenog muža žrtve su više puta zvali nepoznati (zainteresovani) ljudi, rečeno je pred porotom.

Braunova je akođe objavila i „pogrdne komentare” o ženi na poslovnom sajtu njenog muža i poslala poruku njenoj ćerki: „Pobrinuću se da tvojoj mami nikada ne bude dozvoljeno da zaboravi šta je uradila mojoj porodici”.

Sudija Aleks Menari je, izricajući joj presudu danas, rekao da je stav mlade žene nakon što je uhapšena pokazao da je bila „potpuno bez imalo kajanja“, „lišena bilo kakvog moralnog kompasa“ i da je njen „nedostatak kajanja bio zapanjujući“.

Porotnicima je rečeno da je njen otac imao aferu sa ženom pre više od 10 godina, dok su oboje još bili u braku. Navodi je afera izašla na videlo 2015. godine kada je majka optužene poslala svom mužu mejlom intimne fotografije i video zapise koje je sa ljubavnicom razmenjivao tokom tokom afere.

Eleanor and Sophie Foto: Facebook

Bivša ljubavnica, izjavila je da joj je bilo previše neprijatno da ode u policiju. Svedočeći pred sudom, rekla je da je doživela „dubok, mučan osećaj potpune panike“ kada je saznala da su njene intimne fotografije objavljene na internetu. I njen suprug je rekao da je dobijao uvredljive poruke od optužene nakon što je kontaktirao njene roditelje da je zamoli da prestane.

- Mogu da razumem da je Braunova bila frustrirana onim što se dogodilo - rekao je na sudu ali i dodao: - Ali ne razumem zašto je pokušavala da ošteti moj posao koji sam vodio.

Da stvar bude potpuno zabiberena, otac okrivljene je imao aferu sa njenom "žrtvom", kao što je već rečeno - pre deset godina,  kada su oboje bili policajci, ali se to potpuno završilo od tada i oboje su ostali sa svojim supružnicima.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Sve bih uradio zbog ljubavi": Pitali smo sugrađane da li bi promenili veru zbog ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica