• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Sestre Lijama Pejna odale počast "anđelu koji je živeo za osmeh i sreću ljudi": Imao koktel droga u organizmu

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Porodica bivšeg pevača grupe One Direction se danima oprašta od zvezde emotivnim porukama. Toksikološki nalaz navodi da je u sistemu imao ružičasti kokain

  • 0
Nicola Payne Pejn, Lijam Foto: Instagram/ np2788

Ožalošćena sestra Lijama Pejna odala je srceparajuću počast zvezdi benda "One Direction" rekavši da je „živeo za to da nasmeje ljude“. Nikola Pejn je na svom Instagramu rekla da se je pretrnula kada je saznala za sudbinu svog brata i da je provela poslednjih nekoliko dana nadajući se da je u pitanju greška dok se bori da se pomiri sa Liamovom smrću.

Nikola je podelila porodične snimke, kao i jedan od Liama (31) na bini sa svojim "1D" kolegama iz benda, uz emotivnu omaž.

- Zaista si bio previše dobar za ovu zemlju, ti si anđeo koji je živeo samo da bi ljude nasmejao i usrećio - napisala je dodavši da je Liam uvek bio ljubazan prema svima koje je sreo i da je njegova porodica bili i ostala njegovi "najveći obožavaoci" i kritikovala one koji su "prebrzi u osudi" zbog snimka od pet sekudni: - Kada sam videla da mi se na telefonu pojavila vest da si nas napustio, smrzla sam se. Toliko sam želela da to ne bude istina. Provela sam dane nadajući se da je to greška i da je neko pogrešio.

Nicola Payne Pejn, Lijam Foto: Instagram/ np2788

Ona se osvrnula i na njegove "uzbuđene" poruke tokom noći kada se rodila njegova sestričina.

- Nadam se da si konačno našao mir tamo gore i da ćeš nastaviti da se brineš o svima nama kao što si radio u životu. Potrudićemo se da Bear zna za svog tatu i koliko si ga volelo, obećavamo ovo. Vidimo se uskoro Liam. Volim te - završila je ona svoju emotivnu poruku.

Nicola Payne Pejn, Lijam Foto: Instagram/ np2788

Pre dva dana, druga Liamova sestra Rut Gibins odala je počast Lijamu zahvaljujući mu što joj je „promenio život“ i „bio najbolji brat i prijatelj kojeg će ikada imati“. Nikola i Rut su Liamove dve starije sestre.

- Ne verujem da se ovo dešava. Mnogo puta sam javno izlila svoje srce sa ponosom zbog Liama, ali nikad mnogo o životu njegove sestre. Liam je moj najbolji prijatelj, niko me nikada nije mogao nasmejati kao on... voleo je da vidi koliko može da me nasmeje - napisala je Rut na svom Instagramu i otkrila da je naučila da vozi nakon što je Liam ušao u "X faktor", jer "nije mogla da podnese pomisao da neće moći da dođe do njega“: - Redovno bih se vozila na čaj s njim nakon što završim posao, samo da bih sedela sa njim... Volela sam da ga pokupim sa posla kada je sve počelo, posebno posle koncerata. Požurujući nas što dalje od od mesta i nastupa, Liam bi uključio svoj telefon da mi pokaže nove pesme za  albume.

Kako je prenela, znao je da može da je pozove kad hoće.

- Liam je znao da može da me nazove bilo kada, bilo kog dana i da ću se javiti ili da ću ga uvek pozvati ako treba da dođe kući. Naši pozivi bi često dovodili do toga da se smejem njegovim idejama i sledećoj avanturi, pričam o njegovim planovima i rešavam njegove probleme, ali bi se uvek završavalo sa "volim, nedostaješ", "volim te Ru". Lijam je rođen sa muzikom u venama, bilo je jasno da je od malih nogu imao samo taj kvalitet koji će ga učiniti zvezdom. Mogla sam da sedim i da ga slušam kako peva ceo dan.

Obraćajući se direktno bratu napisala je da njen mozak ne može da razume šta se dešava i gde je nestao.

- Ono što najviše volim kod tebe je tvoja sposobnost da me nasmeješ, nikad se ne smejem kao kad sam sa tobom sa nekim drugim. Ne osećam da je ovaj svet bio dovoljno dobar ili dovoljno ljubazan prema tebi, i prilično često si tokom poslednjih nekoliko godina morao jako da se trudiš da prevaziđeš sve ono što ti je usmereno - otkrila je sestra u svojoj poruci.

Lijam Pejn Liam Payne Foto: Tanjug/AP

Kako kaže, pevač je samo želeo da bude voljen i da usreći ljude svojom muzikom.

- Nikada nisi verovao da si dovoljno dobar, nadam se da sada možeš vidiš ovaj izliv ljubavi koji nikada nisi primio u svoje vreme. Žao mi je što nisam mogla da te spasiti. Poslednji put želim da znaš, ovde sam ako ti nešto zatreba, odvešću se do kraja univerzuma da te vratim - zaključila je pevačva sestra.

Lijam je proglašena mrtvom na licu mesta nakon što je prošle srede pao sa balkona na trećem spratu hotela "Casa Sur" u Buenos Ajresu. Glavni istražitelj, tužilac Marselo Roma, pozvao je da se urade histopatološke, biohemijske i toksikološke studije kako bi se potvrdilo da li je muzičar bio drogiran i pijan, a policija i tužioci u Argentini koji istražuju tragediju tretiraju za sad njegovu tragediju kao „neuverljivu smrt“.

Rezultati toksikološkog testa Lijama Pejna pokazali su da je bivši pevač One Direction-a imao koktel droge u svom organizmu u trenutku svoje tragične smrti, navodi se u novom izveštaju.

Delimična obdukcija je otkrila da je Pejn imao supstance uključujući kokain, krek i benzodiazepin, koji je vrsta depresiva, u svom telu kada je pao sa balkona hotela 16. oktobra. Test je takođe otkrio "ružičasti kokain", rekreativnu drogu koja obično meša metamfetamin, ketamin, MDMA i druge. 

(Ona.rs / Daily Mail / Six Page)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica