• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izbacio majku sa venčanja kada je video sa kime je došla: Nikada joj neće oprostiti poniženje koje je doživeo

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Želite da vam mama bude tu kada se venčavate, ali ne i ako je ona ta koja pravi probleme

  • 0
Venčanje Foto: Shutterstock

Venčanje je vreme kada se porodica i prijatelji okupljaju i slave odluku dvoje ljudi da ostanu posvećeni tome da ostatak života provedu zajedno. Uglavnom, mlade i mladoženja žele da njihovi najbliži i najdraži budu tu za ovu priliku - posebno roditelji, braća i sestre.

Ali jedan mladoženja je rekao da mu je venčanje praktično preselo i da nije baš išlo sve po planu nakon što je bio primoran da ukloni sopstvenu mamu sa ceremonije zbog osobe koju je odlučila da dovede kao njenog "plus jedan" gosta.

Čovek je objasnio da je svojim roditeljima oboma omogućio da dovedu pratnju na njegovo venčanje jedan oni više nisu zajedno, ali umesto da dovede svog novog muža, njegova mama je dovela nekog mnogo goreg. Ona je odlučila da povede mladoženjinu bivšu devojku na svadbu. 

U postu na popularnom forumu Reddit, ovaj 30-godišnjak je objasnio da je počeo da izlazi sa svojom sadašnjom ženom - kojoj je dao lažno ime "Džun" - pre oko tri godine, ali da se njegovoj mami ona nikada nije svidela jer je verovala da je trebalo da ostane sa svojom bivšom devojkom "Margo". On je, naime, bio u petogodišnjoj vezi sa "Margo", ali je bio odlučan da je napusti kada su mu prijatelji i njegova sestra ukazali na to koliko ga ona kontroliše i koliko je manipulativna.

Kada je muškarac objavio da se ženi sa "Džun", njegova mama je bila "sumnjivo" mirna u vezi cele stvari, ali je muškarac verovao da ona samo "konačno prihvata" realnost i da je on srećan. Tako je bilo do dana venčanja.

- Posle ceremonije, Džun i ja smo otišli ​​da se slikamo, a zatim smo se vratili sa svima koje smo pozvali na prijem, koji je bio prilično veliki. Kada smo stigli tamo, moja sestra i najbolja drugarica Džun su nam pritrčale u panici. Pre nego što su išta rekle, primetio sam da je moja mama bila za stolom sa mojim tatom, ženom mog oca i "Margo" - podelio je on na forumu.

Besan, čovek je prišao i zamolio svoju mamu i "Margo" da napuste njegovo venčanje. Na kraju su ih ispratili mladoženjini prijatelji, ali ne pre nego što je njegova mama proglasila "Margo" svojom "srodnom dušom" i optužila njegovu ženu da "stoji na putu pravoj ljubavi".

AITA For Kicking my Mother out of my Wedding After She Brought my Ex as Her Plus One byu/ThrowRAOpposite_Poet inAmItheAsshole

Sada je njegova porodica ljuta na njega što je izbacio majku sa "venčanja njenog jedinog sina", uprkos tome što je bila prisutna na celoj ceremoniji i bila je udaljena samo sa prijema. Stav porodice je pokolebao mladoženju i trenutno nije siguran da li je postupio ispravno.

Međutim, forumaši u komentarima su ga uverili da je postavio stvari kako treba.

- Pokušala je da ti pokvari poseban dan, a ti si imao puno pravo da je zamoliš da ode. Svaka čast "Džun" što te je podržala, tako da su stvari ostale mirne i da si još  mogao da uživaš u danu. Pitam se kako bi se svi ovi rođaci osećali da im je tvoja mama to uradila - rekla je jedna osoba a druga dodala: - Nije "Margo" ta koja nije poštovala i narušila tvoje poverenje, iako je izgledala kao gubitnik i otišla. Tvoja majka se prema tebi i tvojoj supruzi odnosila sa prezirom i apsolutno je trebalo da bude izbačena. Dela imaju posledice , ovo je bilo njeno.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo Beograđane da li bi deca trebalo finansijski da pomažu roditeljima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica