• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova poznata srpska glumica je ćerka Snežane Savić i Dragoslava Lazića: Vanvremensku lepotu nasledila od majke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Snežana i Dragoslav Lazić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages / ATA Images

Dragoslav Lazić, reditelj koji je juče preminuo u 87. godini, bio je u braku sa glumicom Snežanom Savić, a iz te ljubavi 1980. godine rodila se njihova naslednica Anita.

Snežanina naslednica je pametna i obrazovana žena. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, ali je kao ćerka svojih roditelja, svoj životni put ipak videla u glumačkim vodama.

Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Prvu ulogu ostvarila je 1995. godine u komediji Radoša Bajića, "Treća sreća". Posle par zapaženijih uloga u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", ćerka Snežane Savić vratila se svom pozivu i danas se uspešno bavi novinarstvom.

Kako danas izgleda Anita javnosti je poznato, međutim, kada je bila devojčica, njena majka birala je da je zaštiti od radoznalih pogleda, s obzirom da je njena karijera tada bila u zenitu.

Na društvenim mrežama često kruži retka zajednička fotografija majke i ćerke, iz perioda kada je Anita bila devojčica, a da će lepotu naslediti od majke, bilo je vidljivo već tada.

Anita danas ima 43 godine i veoma je uspešna u poslu kojim se bavi. Ona je, kako mnogi kažu, talenat i lepotu nasledila od svoje majke, koja joj je velika podršla bila od malih nogu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radovanović: Moj lik u seriji "The Ark" je pomalo kao Lara Kroft

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica