• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka svoju ćerku (3) potapala u hladnu vodu da joj smiri tantrum: Sada mora da joj plati ovu cifru

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džoana je prepričala dve specifične prilike kada je koristila metodu "smirivanja hladnom vodom"

  • 0

Influenserka Džoana Maskarenhas je osuđena na dve i po godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici. Ona će morati da plati svojoj trogodišnjoj ćerki 830 funti (1.000 evra) kao odštetu što ju je "ponizila". U viralnom snimku iz 2023. godine, portugalska influenserka je rekla pred kamerom da je potapala ćerku u hladnu vodu kako bi smirila njen napad besa iliti tantrum.

- To je najefikasniji način da ih smirite - rekla je smejući se.

Džoana je prepričala dve specifične prilike kada je koristila metodu "smirivanja hladnom vodom". Jednom je stavila svoje dete u kadu dok je ona na sebi imala pidžamu i istuširala je hladnom vodom. A sledeći put je to uradila kada je dete bilo nago, pa je napunila kadu vodom koja je devojčici došla brade.

Sudija lokalnog krivičnog suda u Lisabonu rekao je da, iako je majka zaustavila dečje izlive besa, njene metode nisu predstavljale "adekvatan oblik nege" i da su funkcionisale samo zato što je njena ćerka bila "uplašena".

Sudija je tvrdio da bi ove radnje bile "ponižavajuće" za drugu stranu, ako se izvode nad odraslim osobama.

Influenserkin advokat rekao je da je Džoana donela "pogrešnu odluku", ali ne i onu koju bi trebalo smatrati zločinom, tvrdeći da nije nanela nikakvu fizičku ili psihičku štetu devojčici.

Influenserka je dobila uslovnu kaznu jer nikada ranije nije počinila krivično delo, kako je preneo "NeedToKnow". Najavila je nameru da uloži žalbu na presudu.

Prema pisanju lista "Expresso", snimak incidenta izazvao je ogorčenje na mreži. Nakon što je video postao viralan, influeserka je izbrisala sve svoje naloge na društvenim mrežama. Medij dodaje da će portugalska Nacionalna komisija za promociju prava i zaštitu dece i mladih uskoro komentarisati slučaj.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserka ispričala užasne detalje: "Komšije su prijavile nasilje, ja sam samo vrištala"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica