• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jednojajčane sestre bliznakinje razdvojene na rođenju srele se nakon 30 godina: A onda odlučile da se ne vole

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džang Li i Čeng Keke, iz Henana u Kini, upoznale su se na društvenim mrežama 2021. godine nakon što su primetile koliko slično izgledaju

  • 0
Kina sestre bliznakinje Žang Li Čeng Keke Zhang Li Cheng Keke Foto: AsiaWire

Par identičnih sestara bliznakinja koje su bile razdvojene pri rođenju i slučajno se srele na internetu 30 godina kasnije prestale su da pričaju nakon što su odlučile da ipak ne vole jedna drugu.

Džang Li i Čeng Keke, iz Henana u Kini, upoznali su se na društvenim mrežama 2021. godine nakon što su primetili koliko slično izgledaju. Dok su razmenjivale poruke, devojke su zahvaljujući DNK testa otkrile da su jednojajčane bliznakinje, a njihove porodice su priznale da su bile razdvojene na rođenju.

Njih dve su se ponovo povezale i tvrdile da su brzo osetile neverovatnu sestrinsku vezu. Međutim, ovo se ubrzo pretvorilo u rivalstvo između njih.

Njihova priča je veoma brzo postala viralna u Kini, a Li i Keke su odlučile da iskoriste svoju slavu i započele posao e-trgovine.

Tokom narednih nekoliko godina radile su zajedno, međutim, njihov odnos su obeležili česti sukobi i nesuglasice. Njihova veza je na kraju trajala samo tri godine i sada već broje šest meseci kako ne razgovaraju.

Prema nešto mlađoj sestri, Keke, kad god su promovisali uživo neke svoje proizvode, Li je često odlazila bez obaveštenja, ponekad nestajajući i na dva ili tri dana.

- Nikad ništa nije rekla kada je otišla, a ja nikada nisam mogla da je nađem. Takav radni stav ne volim - požalila se Keke.

Situacija se pogoršala jedne noći kada je Li tajno preselila sve njihove zajedničke stvari iz njihovog iznajmljenog stana dok je Keke bila odsutna, što je dovelo do velike svađe između njih.

Iako je taj spor rešen, stalne tenzije su i dalje ostale prisutne.

Keke tvrdi da je uvek morala da "pokrije" kiriju, obroke i druge dnevne troškove kad god su putovali na neke događaje. To bi bilo uprkos tome što je njena sestra obećavala da će podeliti troškove podjednako, što se nikada nije dogodilo.

Iz Lijeve perspektive, njih dve su imali veoma različite ličnosti: ona je bila direktna, dok je njena sestra imala tendenciju da se zatvori u sebe i "upusti u tiho lečenje“.

Li je takođe okrivila Keke za neuspeh mnogih njihovih poduhvata pri prodaju, navodeći da su tokom godina izgubili čak 600.000 kineskih juana (oko 70.000 evra).

- Tako da sam joj direktno rekla da više neću da radim s njom - tvrdi Lijeva.

Nakon njihovog neuspeha u strimingu uživo, Li je odlučila da otvori lokalnu prodavnicu u svom rodnom gradu Dengfengu.  Keke je otputovala tamo da bi podržala svoju sestru, ali njihova veza se konačno urušila tokom žestoke svađe oko menadžmenta prodavnice i iznosa ulaganja koji je svaki doprineo.

Odnos između sestara, koji je već bio napet, konačno je potpuno prekinut nakon još jedne svađe u vezi sa poslom u januaru 2023. Li je navodno imala ispad i vikala na Keke, a iako je kasnije zažalila, Keke nije mogla da joj oprosti i nikada se više nije vratila.

Ovaj incident je bio pre šest meseci što je ujedno i poslednji put da su se dve sestre videle.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mirjana je dobila bliznakinje sa 46 godina, kada je mislila da više za to nema šanse

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica