• 0
 ≫ 

Tematski park i hotel posvećeni najvoljenijoj crtanoj maci na svetu biće otvoreni 2025. godine

 ≫ 

Izuzev parka, koji će se nalaziti na području zaliva Haitang u Kini, predviđena je i izgradnja hotela i prodavnica

  • 0

Zabavni park i hotel, koji će tematski biti usmereni na "Hello Kitty", super slatku macu, biće otvoreni za posetioce od 2025. godine.

Rizort „Sania Hello Kitty Theme park“ biće izgrađen u području kineskog zaliva Haitang, na ostrva Hainan. Ovaj jedinstveni tematski park zauzimaće površinu od 52 hektara.

- Verujemo da će hotel i „Sanya Hello Kitty resort“ postati ikone u turističkom pejzažu Hainana i omogućiti nam da iskoristimo rastuću potražnju za visokokvalitetnim iskustvima putovanja u ovom regionu – naveo je Džefri Pun, glavni izvršni direktor „Keyestone group“ u saopštenju, piše Travelandleisure.

Pored brojnih zabavnih aktivnosti, u ovom tematskom parku će se naći i hotel i prodavnice u duhu najpoznatije mace na svetu, ali će biti uključeni i elementi lokalne kulture. Uz fenjere sa ovom crtanom junakinjom, koji će osvetljavati posetioce tokom noćnih vožnji, planirano je da se iznad rolerkostera izdiže „Hello Kitty“ koja je obučena u egipatskom stilu.

Prema planu, osim tematskog parka, projekat će sadržati i potpuno novi hotel brenda „JdV by Hyatt“, sa 221 sobom i vilom, koja će biti ukrašena „Hello Kitty“ dizajnom i drugim poznatim likovima. U hotelu će biti i tri restorana, bar i tematska plesna sala, kao i bazen, spa i fitnes centar.

Kao i tematski park, tako bi i hotel trebalo da bude otvoren 2025. godine.

(Ona.rs)

„Hello Kitty“

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja