• 0
 ≫ 

Gde će najlepši dan biti zaista najlepši? Ovo su najatraktivnije destinacije za venčanja

 ≫ 

Kako ceo svet polako ali sigurno počinje da se otvara, venčanja i prijemi se vraćaju u neki vid normalnosti, a venčanja na atraktivnim destinacijama su ponovo u modi

  • 0
Grčka svadba Santorini

Svadba u Grčkoj / Foto: Mariamichelle/Pixabay

Otkazane ceremonije venčanja, mali broj zvanica na tako značajnom događaju i zvanice koje nose zaštitne maske - bile su to uobičajene pojave tokom prethodne dve godine. Međutim, mnogi parovi su se prilagođavali novonastaloj situaciji, koliko god je to bilo moguće.

Uprkos neizvesnosti, bili su odlučni da prevaziđu mnoge prepreke. Često su jednostavno zamenjivali velike sale za venčanja nekim intimnijim lokacijana, na kojima je takođe bilo poštovano socijalno distanciranje i ostale, tada aktuelne mere.

Kako ceo svet polako ali sigurno počinje da se otvara, venčanja i prijemi se vraćaju u neki vid normalnosti, a venčanja na atraktivnim destinacijama su ponovo u modi. Više nisu ograničena na dvorišta ili restorane, već se prijemi sada odžavaju i na drugim mestima. Mnoge destinacije u svetu usmerene su na organizaciju takvih ceremonija.

Ostrvo Santorini, Grčka

Jedno od najpoznatijih grčkih ostrva, ujedno je i jedna od omiljenih destinacija za romantična venčanja u tom delu sveta. Tek jedna od opcija je venačnje na balkonu nekog od hotela ili vila na Santoriniju. Hoteli smešteni na litici iznad Egejskog mora, koji odišu poznatom elegancijom ostrva Kiklada, opuštenom sofisticiranošću i romantikom, čine venčanje na ovom ostrvu nezaboravnim. Jedan od takvih je i prostor hotela „Grace“, Auberge resorts collection

foto Pixabay

foto Pixabay

Kostarika

Parovi koji se odluče za venčanje u „Florblanca resort“u Kostariki mogu da uživaju u jednoj od pet svetskih „plavih zona“ poluostrva Nikoja u Kostariji. Ušuškan između bele peščane plaže i prašume, ovaj eko luksuzni rizort u ponudi ima smeštaj u 11 vila, navodi Forbes.

U periodu od maja do novembra aktuelna je „zelena zona“ u Kostariki. Priroda buja u tom periodu, stvarajući savršeno okruženje koje je idealno za uživanje parova. Privatnost ovog rizorta, u kombinaciji sa prirodnim lepotama Kostarike i romantičnim vilama, čine destinaciju očaravajućom za intimna venčanja. Umesto već pripremljenih paketa usluga, parovima koji odluče ovde da se venčaju nudi se mogućnost da sami odaberu usluge, što će njihovo venčanje učiniti jedinstvenim.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели PUNTA MITA (@visitpuntamita)

Meksiko

Privatne vile i kuće na plaži u okviru „Four Seasons resort Punta Mita“ u Meksiku, gostima nude mogućnost da na najbolji način iskoriste usluge i pogodnosti. Vile građene u stilu hacijendi sa tri, četiri i pet spavaćih soba i privatne kuće na plaži nude personalizovane usluge, privatne bazene, prostrane terase i prostor za roštilj, kao i uslugu ličnog domaćina.

Ceremenija venčanja u skrivenom raju na rubu Tihog okeana posebno je atraktivna. Rizort je okružen bujnom vegetacijom i liticama, što ga čini idealnim mestom za proslavu. Od netaknute plaže Kuevas do lokacije, koja se nalazi na litici, prostor za događaje na ovoj destinaciji je i više nego zanimljiv i odlično prikazuje prirodne lepote zemlje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja