• 1

Počeli SAJAMSKI POPUSTI

Prolećna putovanja u metropole i letovanje 2022.

  • 1
Venecija, Italija Foto: Pixabay/michelleraponi

Stiglo je proleće! Sa njim i ideja o putovanjima na koja smo tako dugo čekali. Kuda sve možemo i po kojoj ceni? Izbor je raznovrstan, a Italiji se mnogi posebno raduju.

Bilo da se radi o takozvanim city break putovanjima ili letovanju od 10 ili 15 dana, veliki popusti povodom Sajma turizma 2022, aktuleni su u agenciji "Viva Travel" i važiće do 28. marta.

Svi smo se uželeli putovanja u evropske gradove, a sada kada je došlo vreme i za to, teško je odlučiti se koji prvo posetiti. U Istanbul možete već 1. aprila. i to avionom po sniženoj ceni od 275 evra za četiri dana boravka (ili 8. aprila po ceni od 294 evra). Idealna prilika za beg iz svakodnevnice su prolećni praznici – Uskrs i Dan rada. Za koju god metropolu da se odlučite na vaš aranžman je primenjen sajamski popust.

Nemoguće je ostati ravnodušan prema mnogim gradovima. Srca mnogobrojnih ljubitelja Italije ponovo osvajaju Milano, Rim, Venecija, Verona, Toskana. "Viva Travel" kao najveći ljubitelj među njima, vodi svoje putnike ovog proleća baš tamo. Autobuski polasci predviđeni su za 21., 22., 29.04. na 5 i 6 dana, po najnižoj ceni od 89 evra. U Rim se može i avionom i to po ceni od 446 evra (polasci: 21. i 30.04.). Iz Lisabona ćete poneti neke od najlepših uspomena (22.4 i 30.4. / 5 dana avionom).

Viva Travel Foto: Viva Travel

Ne zaboravljamo za praznike ni evropske lepotice kao što su Beč, Prag, Budimpešta. Tu je i grad koji spreman dočekuje turiste tokom cele godine i uvek je prijatno boraviti u njemu -Solun, kao i u prestonici demokratije - Atina. Poznata tura Španija – Francuska – Italija opet je u ponudi "Viva Travel" agencije, i u pitanju je autobuski aranžman od 10 dana.

Madrid je temperamentna metropola gde se sudaraju tradicionalno i moderno, pa se kaže da nigde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti. Krenite u tu avanturu 30.04. direktnim letom i provedite pet nezaboravnih dana.

Naravno ukoliko želite da Uskrs i Dan rada provedete na plaži, uz zrake sunca i kristalno čisto more, onda bi vaš izbor svakako mogao biti Egipat, tačnije Hurgada.

Kako se tokom nedelje Sajma turizma obavezno razmišlja i planira letnji godišnji odmor, popularne destinacije su takođe na popustima i to do 60%.

Sicilija Sicilija / Foto: Pixabay

"Viva Travel" se vraća omiljenoj destinaciji, strastvenoj Siciliji. Do najvećeg ostrva u Mediteranu stižete DIREKTNIM ČARTER LETOM, a aranžmani su organizovani na 10 i 11 noćenja.

Grčka je naravno i dalje deo standardne ponude. Popularne destinacije su: Asprovalta, Hanioti, Kalitea, Kefalonija, Krf, Lefkada, Leptokarija, Nea Vrasna, Nei Pori, Neos Marmaras, Olympic Beach, Parga, Pefkohori, Polihrono, Sivota, Skijatos, Stavros i Tasos.

Kefalonija, Grčka Foto: Pixabay

Leto će biti i u znaku turskih letovališta. Visoko kvalitetni hotelski rizortovi širom Antalijske I Egejske regije po specijalnim cenama ne treba propustiti. Aranžmani na 7, 10, 11 noćenja sa sajamskim popustima do 60%.

Za sve informacije i pomoć oko aranžmana možete se obratiti na adresi Krunska 48, u Beogradu i na www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja