• 0
 ≫ 

Hotel slomljenih srca posećuju samo žene posle raskida: Zabranjeni su alkohol i tehnologija

 ≫ 

Hotel nudi i seanse grupne terapije koje vode psiholog i motivaciona govornica, a boravak je navodno ekvivalent šestomesečnoj terapiji

  • 0
Žena, hotel, usamljenost, plač, tuga, tužna žena

Foto: Shutterstock

Hotel slomljenih srca (Heartbreak Hotel), otvoren krajem 2021. godine, osmišljen je kao mesto koje mogu da posete žene neposredno posle teškog raskida. Tokom trodnevnog boravka, gošće učestvuju u brojnim programima, poput meditacije i joge u prelepom okruženju.

Hotel takođe nudi seanse grupne terapije, koje vode psiholog Alis Hedon i motivaciona govornica Rut Fild. Cilj vlasnica hotela je da pomogne ženama da brzo prebrode raskid i vrate se zdravom životu, prenosi Euronews.

Tako će gošće dobiti nekoliko saveta kako da izbegnu toksične veze i u budućnosti, a na seansama će učiti kako da prepoznaju narcisoidne tipove ličnosti.

Svaki boravak je navodno ekvivalent šestomesečnoj terapiji, sa ciljem da se ubrza oporavak od slomljenog srca i traume.

- Ako ste izašli iz veze u kojoj su vas prevarili i ne znate kome da se okrenete, ako se vaša veza raspala, ako ste u bolovima i osećate se povređeno, obratite nam se, mi smo tu da pomognemo - kažu kreatorke Alis i Rut na njihovoj stranici na Instagramu.

Hotel bez tehnologije i alkohola

Tokom boravka, gošće mogu da uživaju u šetnjama na nekim od najlepših plaža u Norfolku, na istoku Velike Britanije, u odličnoj hrani i prijatnim razgovorima pored kamina.

Međutim, svi koji su prisutni moraju da se odreknu mnogo toga. Trodnevni boravak je takođe zamišljen kao tehnološka detoksikacija, tako da gosti ostavljaju telefon i laptop na recepciji kako bi se posvetili sebi. Na meniju ima isključivo bezalkoholnih koktela, budući da se ni alkohol ne služi u ovom smeštaju.

- Ako imate komplikovan odnos sa alkoholom, ovo nije vikend za vas - piše na web-stranici hotela.

Trodnevni boravak košta 2.250 funti, odnosno 2.664 evra, ali vlasnice kažu da je to "terapeutska ponuda" po približno istoj ceni kao i prosečna naknada za šest meseci terapije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja