• 0

Izbor najboljih hotela u Sjedinjenim Američkim Državama po „Conde Nast Traveller“-u

Ove godine su se urednici sedam časopisa ipak fokusirali i na širu sliku, uzimajući prilikom izbora u obzir ne samo ponudu i kvalitet konkretnog hotela, već i samu destinaciju na kojoj se hotel nalazi

  • 0
hotelska soba

Foto: Unsplash

Prilikom posete brojnim destinacijama na području Sjedinjenih Američkih Država, nije baš tako jednostavno izabrati hotel. Ne samo zbog toga što je ponuda obimna, već i zbog cena, ali i mnogih drugih karakteristika.

Zato svake godine „Conde Nast Traveller“ objavljuje listu Najboljih hotela u SAD, rukovodeći se najpre kvalitetom samog objekta. Međutim, ove godine su se urednici sedam časopisa ipak fokusirali i na širu sliku, uzimajući prilikom izbora u obzir ne samo ponudu i kvalitet konkretnog hotela, već i samu destinaciju na kojoj se hotel nalazi.

Prema Cntraveler.com lista pet najboljih hotela u tom delu sveta izgleda ovako.

1. Inness-Accord, Njujork

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели INNESS (@inness_ny)

I zimi i leti, ovaj hotel je interesantan. Okolina je raj za ljubitelje planinarenja i biciklizma od proleća do jeseni, dok su peći na drva, koje se koriste za zagrevanje, posebno zanimljive tokom posete u toku zime.

Idealan spoj minimalizma u skandinavskom stilu i rustični lokalni stil, čine ovaj hotel vrlo zanimljivim. Odličan restoran u ponudi ima specijalitete italijanske i bliskoistočne kuhinje. Cena noćenja kreće se od 285 dolara po sobi.

2. The Ryder hotel-Charleston, Južna Karolina

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели The Ryder (@theryderhotel)

Inspirisan poluizmišljenim likom Džefijem Rajderom, ovaj hotel u Čarlstonu odličan je izbor za sve koji žele da uživaju i opuste se. Prilikom prijavljivanja, goste očekuje i koktel dobrodošlice. U prostoru pored bazena gotovo uvek se čuje i zvuk šejkera, a sobe su tako opremljene da nude mogućnost odmora u pravom smislu te reči. Počev od 319 američkih dolara kreće se cena noćenja po osobi.

3. The Loutrel-Charleston, Južna Karolina

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели The Loutrel (@theloutrelcharleston)

Odlična lokacija, u blizni gradske pijace, čini ovaj butik hotel dobrim izborom. Bogati aranžmani od svežeg cveća dodatno upotpunjuju ukusno uređen prostor. Smeštajne jedinice su prostrane i uređene u minimalističkom stilu, a posebna atrakcija ovog hotela je krovna terasa. Cena iznajmljivanja soba kreće se od 299 dolara po noći.

4. The Green O-Greenough, Montana

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the green o luxury resort in Montana (@thegreenomontana)

Retko koji hotel kao ovaj može da ponudi opušteni, luksuzni odmor u divljem pejzažu. Smešten u šumi Montane, posetiocima nudi mogućnost da uživaju u svim benefitima savremenog načina života. Najpre u smislu dizajna, usluge i kuhinje. Svih 12 smeštajnih jedinica su po veličini slične, dok se posebna pažnja obraća na gastronomsku ponudu, koja je i više nego dobra. Cene najma kreću se od 2.005 dolara za noć.

5. Faraway Nantucket, Masačusets

Posetioci ovaj hotel biraju kako zbog fenomenalnih plaža, tako i zbog samog grada i njegove bogate istorije. Nalazi se u centru grada i čini se kao odlično mesto za uživanje u koktelu. Nameštaj od ratana, starinski suncobrani i zelenilo su ono po čemu se izdvaja. Počev od 245 američkih dolara se kreću cene najma sobe po noći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja