• 0
 ≫ 

Kristinu i Gabriela je spojila ljubav prema putovanjima: Sada žive zajednički san

 ≫ 

Iako je Kristina priznala da joj je Gabriel delovao izuzetno arogantno, čim su počeli da razgovarju, sve je poprimilo drugačiji tok

  • 0

Prvi put kada ga je srela, samo je zakolutala očima. Tog dana je Kristina Burton, plesačica iz Njujorka, koja živi i radi u Los Anđelesu, čekala na njujorškom aerodromu let da se vrati kući nakon audicije. Bilo je rano jutro i na terminalu nije bila naročita gužva, tako da je red sedišta iza nje bio slobodan.

Muškarac je, vidno iznerviran, bacio svoju torbu na pod i seo pored nje. Bio je to Gabriel Solberg, koji se vraćao iz posete porodici u Evropi. Umoran zbog presedanja i dalekog puta, nije naročito obraćao pažnju na okolinu.

- Ovaj momak nema svest o prostoru - prisetila se Burton za CNN svojih misli u tom trenutku.

Zapravo joj je smetalo što je Gabriel sedeo toliko blizu nje da je mogla da vidi čak i broj njegovog sedišta na karti. Shvatila je da će sedeti jedno pored drugog i to joj se uopšte nije svidelo. Nije baš bila raspoložena da narednih šest sati provede sa nekim, ko nije shvatao koncept ličnog prostora.

Bilo je to u junu 2018. godine. Razmišljajući o tom trenutku, Gabriel se sada brani, jer on stvari posmatra potpuno drugačije:

- To je samo njena perspektiva. Kada sam otišao na taj terminal, bio je krcat, a ja sam samo zgrabio mesto koje je bilo prazno. Sedeo sam samo pet minuta - rekao je.

Romansa na visini

Iako je Kristina priznala da joj je Gabriel delovao izuzetno arogantno, čim su počeli da razgovaraju, sve je poprimilo drugačiji tok. Mada, on je priznao da je nije primetio dok su sedeli na terminalu, ali ju je primetio kada je pronašao svoje sedište u avionu.

Vrlo brzo je kapetan objavio da avion neće poleteti sigurno još nekoliko sati. I razgovor je počeo...

Do trenutka dok avion nije uzleteo, delovalo je kao da se Kristina i Gabriel poznaju godinama. Ubrzo su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog. Budući da je let trajao šest sati, imali su prilike da otvore i neke ozbiljnije teme, poput onih o religiji i duhovnosti.

Kao jedan od najzanimljivijih trenutaka, oboje izdavajaju buđenje njihovog saputnika, koji je zaspao dok je razgovor još bio na početku. A kada se probudio, primetio je njihovu povezanost i upitao "Šta se ovde dešava?", što ih je nasmejalo.

Sve je to lepo, ali...

Ljubav prema putovanjima i želja da žive nomadskim životom, spojila je Kristinu i Gabriela. Ali morali su da se rastanu i da svako krene na svoju stranu nakon što je avion sleteo. Međutim, nije im se to učinilo baš kao dobra ideja, pa su ostali u kontaktu i dogovorili naredno viđanje.

Koliko god delovalo čudno, budući da su se poznavali svega par sati, iznajmili su kolibu u kanjonu Topanga, u kalifornijskim planinama Santa Monika. Jednostavno, oboje su osećali da je to ispravno. I bili su u pravu.

Oko godinu dana nakon što su se upoznali u avionu, Gabriel ju je zaprosio na italijanskoj obali. Pozivnice za venčanje bile su originalne. Bile su u vidu avionskih karata, a fotografije su načinjene naravno na aerodromu.

Iako ih je pandemija omela da uživaju u svom venčanju na Svetoj Luciji, kako su planirali, njih dvoje i dalje žive svoj san.

- U narednih nekoliko godina definitivno želimo mnogo da putujemo. I videćemo gde će nas odvesti karijere, jer možemo da živimo u različitim zemljama. Voleo bih da živimo u mnogim gradovima – rekao je Gabriel Solberg i dodao:

Onda želimo da u jednom trenutku pronađemo "naš grad", gde će nam biti baza, iako još uvek ne znamo gde je to tačno. Zaista volimo da živimo nomadskim životom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja