• 18

Gde po dozu letnje čarolije? U Crnu Goru!

Ove godine nam je leto poranilo pa o odmaranju u hladu suncobrana ili bora, hladnom piću u ruci i laganom povetarcu na koži već svi maštamo!

  • 18
Falkensteiner

Foto: Falkensteiner arhiv

Idealno mesto za otići po dozu letnje čarolije je gde drugde nego u Crnu Goru! Ova čudesna zemlja, puna je svakakvih prirodnih blaga. Baš kao da je, kako i kaže poznata legenda, iznad Crne Gore Bogu pukla vreća puna blaga pa su mu upravo na ovom delu sveta poispadali more, planine, jezera i brojne druge prirodne lepote. Ovaj turistički dragulj okupan suncem, nudi ponešto za svakoga te i ovog leta donosi brojne zanimljive destinacije, avanture i odmor po meri. Crna Gora nudi ponešto za svakoga. Od uživanja u spektakularnoj prirodi, lenčarenju na plaži, raznim adrenalinskim sportovima, kulinarskim specijalitetima, vrhunskom noćnom provodu. Ovde Vas čekaju male skrivene oaze, ali i kilometarske peščane plaže, brojne pešačke i biciklističke staze, brze reke za rafting i kajak, letnji festivali i koncerti.

Falkensteiner

Foto: Falkensteiner arhiv

Kamene ulice i plaže u Budvi već su dugo okupane suncem, a visoke temperature Crnogorce i njihove goste zovu da beg od vrućina pronađu među mirisnim borovima i tamarisima te hladu suncobrana brojnih kafića i restorana iz kojih žamor i vesele note raspiruje nežni povetarac. Iskoristite i vi dane koji dolaze da osetite miris krema za sunčanje i mediteranskog bilja, toplinu kamena i osveženje talasa. A za posebnu dozu ugođaja znamo idealno mesto!

IZUZETAN. ZABAVAN. AVANTURISTIČKI

Falkensteiner Hotel Montenegro će biti Vaš idealan izbor za istraživanje raznolike ponude i očaravajućih lokacija Crne Gore. Smešten nadomak plaže Bečići, jedne od najlepših evropskih plaža, nudi sve što je potrebno kako bi vaš odmor zaista bio ispunjen! Uživajte u Falkensteiner Hotel Montenegro u ovim toplim mesecima u gastronomskim specijalitetima, prepustite se čarima Acquapura SPA wellnessa ili oprobajte sreću u hotelskom kazinu. Upoznajte se sa crnogorskom kuhinjom i njenim specijalitetima. Ukusnim jelima ovde će dodatnu čar dati i panoramski pogled iz hotela na Jadransko more! Gurmanska kuhinja sa regionalnim mediteranskim proizvodima, koju ćete pamtiti dugo nakon odmora.

Falkensteiner

Foto: Falkensteiner arhiv

Ovog leta svoj godišnji odmor dočekajte spremni, opušteni i uz uštedu! Do 31.05.2022 iskoristite izvrsnu ponudu letnjeg bonusa do 25% za rane rezervacije. Kakav god odmor izabrali, Falkensteiner Hotel Montenegro predstavlja savršenu „bazu“ za početak vaše crnogorske avanture.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Dusan

    23. maj 2022. | 18:23

    Svi kao nece,kad eto ih svi u CG na leto...😂😂😂

    Podelite komentar

  • Ja

    24. maj 2022. | 04:10

    Grece,Grece

    Podelite komentar

  • Gile

    23. maj 2022. | 22:10

    Ha, ha, ha.

    Podelite komentar