• 0

Glamurozne piste zamenila je pustim ostrvom: Švedska manekenka se izolovala u Hrvatskoj i okupirala Jaz

U ovaj neobičan slučaj "opsade ostrva" uključena je i tamošnja policija, kao i Lučka kapetanija i komunalni redari opštine Rogoznica

  • 0
Rihanna's Diamond Ball Isabella Lindblom Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Chelsea Lauren

Šveđanka Isabela Viola Lindblom (30) već više od mesec dana živi na nenaseljenom ostrvu Jaz kod Rogoznice - Hrvatska.

Prema pisanju tamošnjih portala, njen boravak ovde je jedino njoj na korist. Isabela se, kako se navodi, toliko odomaćila da sa ostrva rasteruje posetioce, a jedino društvo su joj kokoške koje je naselila. Do neophodnih potrepština dolazi tako što plaća usluge ljudi koji joj čamcima dovoze stvari na ostrvo.

Dane provodi u mreži razapatoj među stablima, a dopremljen joj je i šator.

U ovaj neobičan slučaj "opsade ostrva" uključena je i tamošnja policija, kao i Lučka kapetanija i komunalni redari opštine Rogoznica.

Na Tviter nalogu korisnice Tee osvanule su i fotografije sa lica mesta.

- Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji pravi ta žena na ostrvu Jaz. Pomorska policija je takođe intervenisala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti ostrvo. Poslednjih dana je ne viđamo, pa ćemo ići da proverimo je li još tamo. Pomorska policija ponovno će otići u izvidnicu. Oni su svoje već odradili izdavši joj rešenje s kaznom i rokom za iseljenje s ostrva. Mi smo obavestili sve koje smo trebali, jasno i Državnu imovinu jer je ostrvo u vlasništvu države. Problem je što je ona kao evropska državljanka zaštićena, a pravi problem stvarajući nered i terajući ljude s ostrva - izjavila je Anita Živković, načelnica opštine Rogoznica, a prenosi Šibenski portal.

Poslednjih dana, prema tvrdnjama meštana, nju niko nije video, ali veruju da se samo malo prijatila, pre nego da je sasvim napustila ostrvo.

Švedska manekenka je rođena u Geteborgu 27. novembra 1991. Pojavila na naslovnoj strani izdanja Votre Beaute Greece iz jula 2012. godine. Radila je kampanje za poznate brendove poput i šetala najglamuroznijim modnim pistama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja