Quantcast
  • 0

Ko osiguran putuje, njega UNIQA nagrađuje!

Kroz brojne pogodnosti za korisnike putnog osiguranja, UNIQA je i ovog leta svojim klijentima omogućila da ponovo iskuse radost bezbrižnog putovanja širom sveta

  • 0
UNIQA Putno osiguranje

Foto: UNIQA

Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 15. septembra, UNIQA svim klijentima besplatno osigurava dom dok su van Srbije.

I to nije sve. Korisnicima putnog osiguranja, UNIQA je pripremila i vredne nagrade za bezbrižno putovanje! Uz obilje novčanih i robnih nagrada, tri glavne nagrade su put za dvoje u Barselonu, Rim i Budimpeštu. Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju, klijenti treba da od 15. juna do 15. septembra kupe putno osiguranje u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara.

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvo, nažalost, nezgode se dešavaju i to onda kad se najmanje nadamo. Zato je jedino što je potrebno za odmor bez briga - polisa UNIQA putnog osiguranja!

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa u vrednosti do 5.000 evra.

UNIQA je dodatne pogodnosti omogućila korisnicima porodičnog putnog osiguranja. Dvoje odraslih i dvoje dece, za 3.716 dinara, koliko je potrebno da izdvoje na ime osiguranja bez COVID pokrića, mogu da budu bezbrižni 10 dana u zemljama širom Evrope, sigurni da u slučaju potrebe, uvek i svuda mogu da računaju na pomoć UNIQA osiguranja. Za kompletnu pokrivenost, uz putno osiguranje dodatno se može ugovoriti i COVID pokriće, pa je u tom slučaju za porodično osiguranje u istom trajanju potrebno izdvojiti 4.830 dinara.

Takođe, shodno potrebama različitih klijenata, u ponudi su i paketi koji pružaju dodatnu zaštitu za slučaj nestanka prtljaga, kašnjenja aviona, potrebe za pravnim ili prevodilačkim uslugama, pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata, itd.

Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć (fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj +381 63 36 75 99). Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ove sezone, sve pogodnosti u vezi sa sigurnim putovanjem, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, putem veb šopa, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama.

Zagarantovana zaštita, ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje sigurnim izborom za sve destinacije širom planete.

Korisnicima ostaje samo da se otisnu na željeno putovanje i zasluže nagradu za svoj bezbrižan odmor.

Sve dodatne informacije u vezi sa putnim osiguranjem mogu se dobiti putem besplatnog info broja 0800 201 301 i na www.uniqa.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja