• 5

Evo zašto svi ovde letuju - Nova letnja destinacija u ponudi Air Srbije

Turska, posebno Antalijska regija, spada u popularnije destinacije za letovanje i veoma je popularna među našim turistima

  • 5
Barcino tours

Foto: Barcino tours arhiva

Posebno se izdvaja Alanja, kao letovalište koje nudi veliki izbor family hotela po pristupačnijim cenama i sadržaje koji su interesantni svim generacijama. Zbog tolike popularnosti i potražnje, Air Srbija je odlučila da uvede letove iz Beograda i Niša do aerodroma u Alanji i putnicima učini putovanje do mora komfornijim.

Da su na sve mislili, pokazatelj je i da su letovi jutarnji, tako da ste ubrzo nakon sletanja u hotelu i odmor započinjete doručkom.

Sada naši turisti neće više morati kao ranije da lete do aerodroma u Antaliji i odatle potroše još 5h na transfer do hotela u Alanji. Putovanje do Alanje je sada neuporedivo jednostavnije i brže, jer je aerodrom manji i nema nepotrebnog zadržavanja i gužvi, a ni dugih transfera do hotela jer je smešten blizu grada. Sjajno, zar ne? Pogotovo je sjajno za porodice sa decom, jer ubrzo nakon sletanja stižete u hotel, cene su povoljnije u odnosu na ostatak Turske i svako može pronaći family hotel po svom ukusu.

Barcino tours

Foto: Barcino tours arhiva

Gde uplatiti aranžman za Alanju?

Pre par dana, tačnije 19. juna, poleteo je prvi avion Air Srbije iz Beograda do aerodroma u Alanji. Zaposleni u menadžmentu aerodroma dočekali su putnike i posadu, priredili im svečani doček i poželeli prijatan odmor. Pogledajte OVDE kako je prošao doček srpskog aviona, prvog u istoriji koji je sleteo na aerodrom "Gazipaša" u Alanji.

Inicijativu Air Srbije podržala je agencija Barcino Tours, preko koje možete uplatiti letovanje u Alanji i iskoristiti benefite direktnog leta za Alanju iz Beograda i Niša.

Ukoliko tek planirate letovanje i voleli biste da posetite Alanju, obavezno pogledajte termine letova i ponudu aranžmana za ovu popularnu letnju destinaciju. Vidimo se u Alanji!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Грађанин

    23. jun 2022. | 20:52

    Анталијска регија је некадашња Мира Ликијска. Родни крај Св. Николаја, једне од најчешћих Крсних Слава у Срба. Тачније град Патара. То је сада антички град који је јако посећен, а близу њега се налази плажа Патара која је најдужа и једна од најлепших плажа у Туракој. И град Демре где се налази Црква Св. Николаја где су некада лежале његове мошти. Тако да свако ко летује у том крају осим сунчања може да посети и нека важна места, наравно ако то жели.

    Podelite komentar

  • Zeljko

    23. jun 2022. | 18:23

    koji su to ..."svi" ????

    Podelite komentar

  • Nenad

    23. jun 2022. | 20:41

    Trenutno sam u Alanji, doduse preko Antalije, sve preporuke!!!

    Podelite komentar