• 0

Letovanje u julu po junskim cenama: Budva te zove!

More koje budi, more koje dišemo, more kojim se odmaramo. S prvim letnjim danima dolazi i vreme godišnjih odmora kojem se svi radujemo. Razmišljate gde ćete ove godine na more?

  • 0
Plaža Aleksandar

Foto: Radoje Jovanović/ Budvanska rivijera

U srcu Budve nalaze se hotelski kompleks Slovenska plaža i hotel Aleksandar, koji svojom lepotom i originalnim konceptom već dugi niz godina privlače turiste iz celog sveta. Oba hotela nalaze se u vlasništvu Hotelske grupe "Budvanska rivijera", najveće hotelske grupacije u Crnoj Gori.

Okupana zelenilom i plavetnilom, Rizort Slovenska plaža je oaza za mir i odmor. Izgrađena u stilu malog grada šarmantne arhitekture, plavih mediteranskih škura, širokih bulevara, sa deset vila koje nose nazive mediteranskog bilja, "Slovenska plaža" pruža sve uslove za spokoj kakav ste zamišljali. Uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone lepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, Turistički rizort "Slovenska plaža" je i ovog leta pravi izbor za sadržajan i nezaboravan odmor.

Hotel Aleksandar nudi simfoniju mirisa i luksuza u ambijentu raskošnog zelenila, a nalazi se na samom ulazu u kraljicu Mediterana. Ako ste ljubitelj prirode uživaćete ispod borove hladovine i doživeti odmor iz snova. Cilj ljubaznog hotelskog osoblja je da se gost oseća dobrodošao, prijatno i da ponese najlepše uspomene iz hotela. Kada se otvore plave želuzine, meštani Budve će vam za želuzine reći škure, pa kad obasja umiljato mediteransko sunce i oseti se miris mora, svaki gost će shvatiti zašto se odmor na ovakvom mestu smatra posebnim doživljajem koji se pamti.

U hotelima se priprema mediteranska hrana koja obiluje ribom, neizostavnim specijalitetima kuće, kuvanim jelima, dezertima kojima se svi vrate, a naposletku posebno uživanje predstavlja ritual ispijanja domaće kafe na nekoj od mnogobrojnih terasa sa pogledom.

Za sve koji odluče da letuju u Turističkom naselju Slovenska plaža ili hotelu Aleksandar sada mogu iskoristiti specijalnu akciju po kojoj se za prvih deset dana jula odobravaju junske cene! U pratnji dve odrasle osobe jedno dete do 10 godina ima besplatan boravak, drugo dete od 2 do 12 godina ostvaruje 50% popusta.

Detaljnije informacije o ponudama za predstojeće leto u hotelima HG Budvanska rivijera mogu se dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja