• 2
 ≫ 

Internet je optužio Kajli Džener da doprinosi zagađenju planete: Za let od 12 minuta koristila privatni avion

 ≫ 

Privatni avioni emituju dve tone CO2 za samo sat vremena

  • 2

Kardašijanke žive životom koji je apsolutno neuporediv sa životom običnog naroda. Raskošni praznici, skupe večere, prostrane vile, vozni park i privatni avioni samo su deo luksuza koji one sebi mogu da priušte.

U nedavnoj objavi na "Instagramu" Kajli Džener je podelila fotografiju sebe i svog dečka Trevisa Skota kako stoje ispred dva privatna aviona. "Hoćeš li da krenemo mojim ili tvojim?" glasio je napis.

Komentari, što nije iznenađujuće, bili su negativni i ukazivali na problem koji je ova naizgled bezazlena objava izazvala.

- Jesmo li zaboravili na globalno zagrevanje - upitala je jedna osoba.

- Devojko, zašto ja onda recikliram - napisao je drugi, dok je neko treći primetio da mi onda uzalud koristimo papirne slamke.

Svi ovi komentari imaju jednu zajedničku zamerku - dok se svi trude da što manje zagađuju planetu na najrazličitije načine, Kajli Džener koristi svoj avion za dvanaestominutni let.

Džener je optužena da se hvalila svojim očiglednim zanemarivanjem ekološke savesnosti, pri čemu se negativan uticaj privatnih aviona na životnu sredinu smatra većim od uticaja komercijalnih aviona.

"Internet istraga" o korišćenju privatnog aviona se tek zahuktala, a internet detektivi su otkrili da Kajli redovno leti manje od 15 minuta, a kada se uzme u obzir da privatni avioni emituju dve tone CO2 za samo sat vremena, nije ni čudo što su ljudi užasnuti.

Nakon negativnih reakcija, Kajli je u utorak objavila TikTok video gde se jasno vidi kako kupuje u "Target-u" sa svojom četvorogodišnjom ćerkom Stormi i sestričinama Čikago i Tru - što je dovelo do toga da su svi "prozreli" njenu nameru da se dodvori "običnom narodu" i da prikaže kako ona isto živi običnim životom. Međutim, na to niko nije "pao".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Vodolijax

    22. jul 2022. | 09:34

    A koliko su bacili osiromašenog oružja po svetu a sad im jedan let aviona problematičan......

    Podelite komentar

  • %%

    22. jul 2022. | 10:22

    svi ti sto svuđuju tolko i oni bi da mogu isto radili

    Podelite komentar