• 3
 ≫ 

Stjuardesa iz Irske oduševljena novim životom u Dubaiju: Njeni pratioci na društvenim mrežama uživaju sa njom

 ≫ 

Kako je objasnila, nije samo putovanje po svetu ono što njen posao čini toliko atraktivnim, već ima i druge benefite

  • 3
Cailin Tobin Foto: Instagram/cailin.tobin

Pre tri godine Kajlin Tobin preselila se iz Irske u Dubai, nakon što se zaposlila kao stjuardesa kompanije „Emirates Airlines“. Ona danas redovno predstavlja na društvenim mrežama TikTok i Instagram svoj život u novoj zemlji.

Kajlin je iz grada Koba, nadomak drugog grada po veličini u Irskoj. Ono po čemu je njen rodni grad nadaleko poznat vezano je za porinuće broda „Titanik“. Upravo je iz ove luke čuveni broj krenuo 1912. godine.

Ipak, Kajlin je zamenila svoj grad za Dubai, kada se zaposlila kao stjuardesa pomenute avio-kompanije, kako navodi navodi „Mirror“. Reklo bi se da živi svoj život iz snova.

Cailin Tobin Foto: Instagram/cailin.tobin

Stjuardesa koja redovno beleži trenutke svog boravka u avionu i objavljuje na pomenutim društvenim mrežama navodi da mnoge Irkinje, poput nje, imaju tendenciju da se prilično dobro snađu u Emiratima.

- Pridruživanje „Emirate Airlines“-u, gde sam postala član kabinskog osoblja, bio je razlog zašto sam odlučila da krenem u novu avanturu, koja mi je omogućila da posetim i druge neverovatne destinacije, kako u sklopu mog posla, tako i tokom pauza – rekla je Cailin za „RSVP Live“ i dodala da i ona i njene kolege imaju tu sreću da iz Dubaija mogu da otputuju na produžene vikende na Sejšele ili Maldive, koji su udaljeni nešto više od četiri sata leta.

Cailin Tobin Foto: Instagram/cailin.tobin

Kako je objasnila, nije samo putovanje po svetu ono što njen posao čini toliko atraktivnim, već ima i druge benefite.

- Imam koristi od plate oslobođene poreza, a kompanija mi obezbeđuje fantastičan stan, koji delim sa svojim dragim kolegama iz Poljske i Velike Britanije. Kompanija takođe organizuje i prevoz do posla i nazad, a mi kao zaposleni imamo ekskluzivne popuste za kupovinu i rekreativne aktivnosti u gradu.

Saveti za posetu Dubaiju

Kako je istakla, Dubai je spektakularan. Smatra da bi svako trebalo da ga poseti makar jednom u životu.

- Postoji mnogo stvari koje treba videti, uraditi, doživeti i sasvim iskreno, šetnja starim delom Dubaija je eksplozija čula. Svaki dan i novo svitanje donosi nova iskustva i sada ne postoji drugo mesto, gde bih radije živela – istakla je Cailin.

Posebno je istakla posetu Deiri i Bur Dubaiju, nekadašnjim komercijalnim centrima grada. Iako smatra da mnogi turisti baš njih zanemaruju, po njenom mišljenju tu se može najbolje videti i upoznati prošlost Dubaija. Smatra da nakon posete tim delovima grada, ljudi imaju potpuno drugačiju perspektivu.

Cailin Tobin Foto: Instagram/cailin.tobin

- Deira vrvi od aktivnosti i dom je čuvenih prodavnica zlata i začina, koje se nižu duž ulice – rekla je Kajlin i dodala da se turisti jednostavno mogu prevesti od Deire do Bur Dubaija za samo evro, koliko iznosi cena povratne karte tradicionalnim arapskim taksi čamcem, zvanim abra.

Posebno je Kajlin istakla „Dubai Food Festival“, koji se održava obično tokom februara.

Najzanimljivija aktivnost za turiste, po njenom mišljenju je izlet u pustinju.

- Za one koji žele neverovatno iskustvo, mogu da se odluče za let balonom i da uživaju u spektakularnom pustinjskom pejzažu – zaključila je Cailin Tobin.

Video: Stjuardesa prva priskočila u pomoć izbodenom Nišliji

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • dr mr

    31. jul 2022. | 14:58

    Pa kako i neće. Evo ovde već 3 nedelje nisam video sunce. Pozdrav iz Irske

    Podelite komentar

  • kejlin

    31. jul 2022. | 13:34

    nije kajlin

    Podelite komentar

  • Fredy

    31. jul 2022. | 19:55

    Mora da je nesto dibro dobila od sultana.

    Podelite komentar