• 0

I dalje niste rezervisali letovanje? Hurgada i Kipar sa Wayout-om su definitivno pravi i najpovoljniji izbor

Veliko nam je zadovoljstvo da konačno možemo da kažemo da se od 17.06.2022.god. ukidaju svi COVID protokoli za ulazak u Republiku Egipat, samim tim, svi putnici mogu putovati u Egipat bez bilo kakvih COVID testova ili sertifikata

  • 0
Wayout

Foto: Wayout

Kada je problem testova i uslova za ulazak u Egipat rešen, vreme je da bez stresa odaberete hotel po vašem ukusu i prepustite se planiranju svog dugo čekanog odmora. Za sve putnike koji žele da u julu provedu svoj odmor u Hurgadi, pripremili smo fantastičnu Last Minute akciju za polaske u avgustu.

Naravno, kao što ste navikli od Wayout agencije, u ponudi se nalazi najveći izbor hotela za svačiji ukus i svačiji džep i uključuje veliki broj najpopularnijih i najkvalitetnijih hotela u Hurgadi. Naravno, sve to u kombinaciji sa najpovoljnijim cenama na tržištu, Wayout ponudu za Hurgadu čini najboljom na tržištu što potvrđuje zvanje turoperatora br. 1 po broju putnika za Hurgadu.

Wayout

Foto: Wayout

Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni Aqua Mondo Abu Soma koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj, kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i Sunrise Holidays hotel u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.

Wayout

Foto: Wayout

Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmori, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a definitivno je Hurgada porodično letovalište i kada se ceo trošak sabere, uzimajući u obzir nadaleko poznati All Inclusive koncept, ova destinacija je najisplativija, a Wayout agencija je ekskluzivno za svoje putnike obezbedila gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina u hotelima New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves i Tia Makadi Heights.

Wayout

Foto: Wayout

Takođe bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region Protels Grand Seas Resort sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca hotela kao što su Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi - Sunrise Romance. Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

SIVA GRAND BEACH RESORT 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel izlazi na veliku, peščanu plažu, a poseduje i veliki bazen koji okružuje bašta. Plaža je pokrivena sa suncobranima i ležaljkama. Sve sobe su sa AC uređajem, terasom ili francuskim prozorom. Gosti na raspolaganju imaju prostor za igranje odbojke, tenisa, aerobika. Siva Grand Beach poseduje 7 barova, uključujući bar na bazenu i plaži. Takođe, u hotelu se nalaze i tri restorana.

AMARINA ABU SOMA RESORT 5*

Wayout

Foto: Wayout

Objekat Amarina Abu Soma Resort & Aquapark je hotel sa 5 zvezdica sa privatnim prostorom na plaži, a nalazi se u zalivu Soma (Soma Bay). U ponudi su grejani bazen na otvorenom i 2 restorana. Sadržaji za sportove na vodi dostupni su na zahtev. Ovaj smeštajni objekat je u potpunosti renoviran i rebrendiran tokom 2019. godine. Sve toplo uređene smeštajne jedinice objekta Amarina Abu Soma Resort & Aquapark imaju klima-uređaj. Svaka soba i suite jedinica sadrži mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom.

Sve sobe poseduju balkon ili terasu s pogledom na more i bazen. Rizort takođe obuhvata 3 ugostiteljska objekta u kojima se služi široka paleta jela, od orijentalne do italijanske kuhinje. Gosti mogu da plivaju u bazenu, vežbaju u teretani, igraju pikado ili pecaju. Objekat The Ducks nudi ronjenje, gnjuranje i jedrenje na dasci. Rizort takođe ima spa centar. Okolina je pogodna za gnjuranje i jedrenje na dasci. Ronilačko mesto (Shaab Saiman) nalazi se na 16 km od objekta Amarina Abu Soma Resort & Aquapark, dok je zaliv Jetty Makadi udaljen 26 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 48 km od objekta.

TITANIC ROYAL 5*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel svojim gostima nudi doživljaj luksuza pri samom ulasku u kristalni lobi sa glamuroznom recepcijom što odmah pokazuje da ste za sebe i svoju porodicu napravili pravi izbor. Hotel ima 387 soba koje su pažljivo dizajnirane i dekorisane iz kojih se pruža pogled na rizort i obalu Crvenog mora, kao i privatnu, prirodnu plažu koja je dugačka 180 metara. Posebna prednost ovog hotela je što je ceo kompleks pokriven besplatnim WiFi internetom.

Definitivno jedna od novih omiljenih letnjih destinacija naših turista jeste Kipar. Sunčano i toplo vreme, prelepe plaže, fantastično more, odlična usluga i kvalitetni hoteli, u kombinaciji sa nikad povoljnijim aranžmanima za najtraženiji period putovanja u junu, julu i avgustu, navelo je putnike da se odluče za putovanje na ovo prelepo ostrvo. A ako ste navikli da svoje putovanje na Kipar koristite turističke online portale, nemojte da vam bude teško da proverite Wayout cene aranžmana, uverićete se da ne postoji povoljnija, a kvalitetnija ponuda na tržištu, a ukoliko nađete jeftiniji aranžman nego u našoj agenciji, vratićemo razliku.

Takođe, želimo sa svima da podelimo veoma lepu vest, a to je da je Kipar maksimalno relaksirao COVID protokole za ulazak u zemlju, što znači da je ulazak na Kipar moguć bez bilo kakvih COVID sertifikata i testova.

Wayout

Foto: Wayout

Ne propustite Letnju Šok akciju za jul i avgust, kao i za septembar i oktobar, koja se sastoji se od mešavine najtraženijih, najkvalitetnijih i najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a sve to uz spektakularno povoljne cene, slobodno možemo reći i najpovoljnije do sad.

Od hotela za ovaj period bismo izdvojili hotele u Aja Napi koji se nalaze na odličnim lokacijama blizu plaža i samog šetališta, a to su Pierre Anne Hotel i Tasia Maris Beach koji se nalazi uz obalu, i Fedrania Gardens, a svega nekoliko minuta hoda od samog centra Aja Nape, kao i Abacus Suites, luksuzni boutique hotel takođe nedaleko od plaže i centra svih zbivanja u Aja Napi. Svakako, ne smemo zaboraviti porodični hotel Callisto Holiday Village sa promocijom koja podrazumeva da dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj kao i jedan od najluksuznijih hotela u Aja Napi Adams Beach, koji u Superior sobi može smestiti dvoje dece do 13 godina koja plaćaju samo avio kartu, kao i hotel Christofinia Hotel koji se nalazi na svega 200 metara od Nissi plaže.

PIERE ANNE 3*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Piere Anne ima odličnu lokaciju na obali mora, na 5 minuta od centra Aja Nape i na 5 minuta od luke i plaže. Zabavni park Parko Paliatso Fun se takođe nalazi odmah iza hotela, zajedno sa čuvenom ulicom Nissi Avenue. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani, a svi sadržaji Aja Nape su na dohvat ruke. Hotel Piere Anne se sastoji od 3 bloka soba sa 2 velika otvorena bazena. Bazeni imaju direktan pristup stazi uz more, a bar pored bazena "En Plo" je odlično mesto za opuštanje tokom dana. Iako hotel nema mnogo sadržaja na licu mesta, Piere Anne je toliko blizu svega u Aja Napi da je odlična baza za zabavu na plaži ili provod u klubovima, kao i odmor uz Mediteran.

CHRISTOFINIA HOTEL NISSI BEACH 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Christofinia se nalazi u najpopularnijem, kosmopolitskom letovalištu Aja Napa i na svega nekoliko minuta hoda od čuvene plaže Nissi Beach. Hotel je veoma miran i okružen je prelepim, prostranim vrtovima i vrhunskim bazenom. Porodice i parovi mogu da se rashlade u ogromnom bazenu u obliku lagune, u kom se nalazi odlično opremljeni bar. Gostima hotela na raspolaganju je i dečiji bazen. Plaža Nissi Beach je jedna od najpoznatijih plaža na Kipru koja je nagrađena Plavom zastavom i nalazi se odmah iza ugla. Udaljen je 3 kilometra od užurbanog centra letovališta i na 200 metara od ulice pune barova, restorana i prodavnica. Sve navedeno se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Christofinia je idealan izbor za savršen i nezaboravan odmor u tihom i mirnom kraju Aja Nape.

ABACUS SUITES AYIA NAPA 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Abacus Suites, nalazi se na idealnoj lokaciji u letovalištu Aja Napa, samo nekoliko minuta udaljen od centra grada, u blizini svih glavnih sadržaja kao što su prodavnice, restorani i plaže. Hotel je otvoren 2018. godine i sadrži 36 raskošno dizajniranih apartmana, koji su svi opremljeni po odličnim standardima, a u kombinaciji sa opuštajućom atmosferom čine ga idealnim izborom za nezaboravno iskustvo odmora.

Sobe imaju TV ravnog ekrana koji je odličan za zabavu i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. Apartmani su dobro uređeni i svetli, pružajući gostima toplu dobrodošlicu. Sve sobe takođe imaju namešteni privatni balkon, savršen za opuštanje u svako doba dana. Apartmani Abacus su odličan izbor i za parove i za porodice, posebno za one koji se nadaju jednostavnom, opuštenom boravku u Aja Napi. Restoran na licu mesta (SUIE34) znači da možete uživati u obrocima u udobnosti hotela.

TSOKKOS GARDENS 4*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj hotel je udaljen 10 min hoda od plaže. Smešten u Protarasu, hotel Tsokkos Gardens Hotel nudi otvoreni bazen sa zasebnim delom za decu i terasu za sunčanje sa nameštajem na otvorenom. Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 3,8 km. Sve klimatizovane sobe imaju telefon, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Do soba se dolazi liftom. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i tušem.

Hotel Tsokkos Gardens ima bar i à-la-carte restoran koji, takođe, sprema specijalne menije za decu. Gosti svakog jutra mogu da uživaju u doručku. Objekat ima recepciju koja radi non-stop. Usluga čuvanja dece je dostupna na zahtev. Tretmani masažom mogu da se organizuju. Na raspolaganju su teniski teren, sauna, hamam i hidromasažna kada. Javni parking na licu mesta može besplatno da se koristi.

ADAMS BEACH HOTEL 5*

Wayout

Foto: Wayout

Sa širokim spektrom aktivnosti i sadržaja, luksuzni hotel Adams Beach nudi sve usluge koje je hotel sa 5 zvezdica potrebno da ima uz opuštajuću atmosferu, sa ciljem da se osećate kao kod kuće dok ste na odmoru. Osim toga, hotel ima fantastičnu lokaciju na zlatnom pesku zaliva Nissi plaže, jedne od najpoznatijih na Kipru. Za one koji žele da istraže sjajna svetla Aja Nape, centar ovog prelepog mesta udaljen je svega 3 km, samim tim se možete kratkom vožnjom taksijem odvesti do tamo.

Uživajte u bazenu velike površine i zabavite se sa svojom porodicom! Za sunčanje idite na terasu sa ležaljkama i suncobranima koje predstavlja pravo mesto za odmor i opuštanje. Bez obzira da li želite obrok, laganu užinu ili samo piće, hotel Adams Beach ima sve to na raspolaganju. Izaberite glavni restoran, a la carte restoran na krovu, bar pored bazena, bar na plaži, suši bar, sportski pab sa satelitskom televizijom... lista se može nastaviti. Sa savršenom kombinacijom zabave i uživanja, hotel Adams Beach je veoma omiljen među putnicima, parovima, porodicama i grupama prijatelja.

Hotelski smeštaj je moderan i veoma udoban (svaka soba je opremljena klima uređajem, mini barom, telefonom i sopstvenim kupatilom sa kadom i fenom za kosu), a širok spektar sadržaja znači da nećete morati da napuštate hotel u potrazi za zabavom. Deca će takođe voleti da se provedu ovde jer postoji dečiji bazen, živahan animacijski program i dečiji klub za najmlađe. Ako ste mislili da je na Kipru u septembru i oktobru hladnije vreme, varate se. Kipar je jedna od najsunčanijih zemalja Evrope, a temperatura vode i vazduha u septembru i oktobru je slična onoj u Hurgadi, tako da je kupanje i sunčanje u ovom periodu zagarantovano.

Wayout

Foto: Wayout

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja