• 1

I dalje niste rezervisali letovanje? Hurgada ili Kosta Brava sa Wayout-om su pravi i najpovoljniji izbor

Veliko nam je zadovoljstvo da konačno možemo da kažemo da se od 17.06.2022. godine ukidaju svi COVID protokoli za ulazak u Republiku Egipat, samim tim, svi putnici mogu putovati u Egipat bez bilo kakvih COVID testova ili sertifikata

  • 1
Wayout

Foto: Wayout

Kada je problem testova i uslova za ulazak u Egipat rešen, vreme je da bez stresa odaberete hotel po vašem ukusu i prepustite se planiranju svog dugo čekanog odmora. Za sve putnike koji žele da u julu provedu svoj odmor u Hurgadi, pripremili smo fantastičnu Last Minute akciju za polaske 23. / 26. / 31. avgusta.

Naravno, kao što ste navikli od Wayout agencije, u ponudi se nalazi najveći izbor hotela za svačiji ukus i svačiji džep i uključuje veliki broj najpopularnijih i najkvalitetnijih hotela u Hurgadi. Naravno, sve to u kombinaciji sa najpovoljnijim cenama na tržištu, Wayout ponudu za Hurgadu čini najboljom na tržištu što potvrđuje zvanje turoperatora br. 1 po broju putnika za Hurgadu.

Wayout

Foto: Wayout

Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni Aqua Mondo Abu Soma koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj, kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i Sunrise Holidays hotel u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.

Wayout

Foto: Wayout

Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmori, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a definitivno je Hurgada porodično letovalište i kada se ceo trošak sabere, uzimajući u obzir nadaleko poznati All Inclusive koncept, ova destinacija je najisplativija, a Wayout agencija je ekskluzivno za svoje putnike obezbedila gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina u hotelima New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves i Tia Makadi Heights.

Wayout

Foto: Wayout

Takođe bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region Protels Grand Seas Resort sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca hotela kao što su Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi - Sunrise Romance. Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

SOLYMAR SOMA BEACH 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Ako su vam hoteli sa 5* preskupi, preporučujemo vam hotel Solymar Soma Beach, sa ocenom 9.5 na Booking.com, koji je jedan od najkvalitetnijih hotela u Hurgadi, a koji se nalazi na istoj plaži, a između poznatih hotela Carribbean World Resort i Sentido Palm Royale.

Bilo da se vaš savršeni odmor odnosi na avanturu, razonodu ili od svega po malo - Solymar Soma Beach u čuvenom Soma Bay-u je idealno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza i problema. Srebrni pesak i tirkizna voda čine Solymar Soma Beach odličnim mestom za odmor za sva čula. Hotel je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i odlično je izolovan od gradske vreve. Hotel ima odličnu lokaciju za sportove na vodi kao što su surfovanje zmajem, jedrenje na dasci i ronjenje, a ovo je jedinstveno iskustvo odmora za one koji uživaju u besprekornoj mešavini adrenalina i "kuliranja". Šta odlikuje Solymar Soma Beach? Fantastična privatna plaža, jedna od najlepših u Hurgadi, Mivida Spa centar koji nudi fantastičan niz tretmana i terapija, dva otvorena bazena, dečiji klub i igralište i dečiji bazen sa toboganima sa piratskom tematikom, zabavni repertoar u amfiteatru sa živom muzikom i gostujućim bendovima.

SUNRISE MAMLOUK PALACE 5*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Sunrise Mamlouk Palace je veličanstveno i luksuzno hotelsko odmaralište sa 5 zvezdica koje se nalazi u Hurgadi koje nudi opuštanje i zabavu tokom celog odmora za celu porodicu. Poseduje dva otvorena bazena okružena bujnim vrtovima. Prelepa privatna peščana plaža na Crvenom moru deo je ovog fantastičnog hotela. Sa svojih 530 elegantno dizajniranih soba za goste i izvanrednom uslugom, Sunrise Mamlouk Palace Resort je savršena destinacija za porodice koje žele da provedu svoj odmor na najluksuzniji način.

U glavnom restoranu na bazi švedskog stola i 3 a la carte restorana možete uživati u raznovrsnim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje. Odrasli imaju niz sportskih sadržaja za uživanje, kao što su odbojka na pesku, jahanje, bazen, fudbal, stoni tenis, tenis i sportovi na vodi. Deca, s druge strane, mogu da uživaju u dečijem klubu, igralištu ili dečijem bazenu i odličnom aqua parku. Wi-Fi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

Wayout

Foto: Wayout

Ako ste mislili da Kosta Bravu možete posetiti samo autobusom, ovog leta smo odlučili da promenimo to mišljenje i svojim putnicima priredimo novo iznenađenje i u ponudu uključimo paket aranžmane avionom za Kosta Bravu sa neodoljivim i povoljnim ponudama za ovaj deo španske obale u blizini Barselone. Ova fantastična ponuda obuhvata polaske od sredine juna, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Upoznajte lepote Kosta Brave i Barselone uz maksimalan komfor dobro poznatih hotel i uz minimalno utrošenog vremena u putovanju.

Wayout

Foto: Wayout

Za sve naše putnike bismo izdvojili ponude za Htop lanac hotela, a posebno bismo obratili pažnju na najprodavanije hotele ovog leta, a to su Htop Olympic, Htop Summer Sun i Htop Royal Beach.

STELLA MARIS 3*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotelski objekat je udaljen 3 minuta hoda do plaže, tj. 100metara od plaže SAbanell u Blanesu. Gostima je na raspolaganju bazen i besplatan WiFi u svim javnim prostorijama. Sve sobe sadrže balkon, klima uređaj, satelitsku televiziju, sef i privatno kupatilo.Hotel poseduje bar sa terasom i bilijarskim stolovima. Restoran služi jela na bazi švedskog stola, domaće i internacionalne kuhinje.

ESPLENDID HOTEL 3*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Hotel Esplendid se nalazi na samo 300 metara od plaže, u letovalištu Blanes na Kosta Bravi. Ima zatvorene i otvorene bazene, saunu i teretanu. Smešten u atraktivnim vrtovima, hotel nudi terene za tenis i skvoš. Tokom leta, u hotelu se organizuje zabavni program. Sobe hotela Esplendid su jednostavne i udobne i imaju sopstvenu terasu i klima-uređaj. Sadrže i TV i sef, kao i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Hotel ima restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 3 bara, uključujući bar kraj bazena. Alkoholna pića se ne služe u hotelu. Hotel Esplendid se nalazi na 1,5 km od centra grada Blanesa i njegove marine. U okolini hotela se nalaze barovi, restorani i ulične pijace.

Maria Del Mar 4* - PUN PANSION PO CENI POLUPANSIONA

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Hotel sa 4 zvezdice Maria del Mar smešten je u centru Ljoret de Mara, na samo 300 metara od plaže. Raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, kao i sunčanom terasom.

Sve klimatizovane sobe u hotelu Maria del Mar nude TV sa satelitskim kanalima, balkon i fen za kosu. Smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo. Ponuda hotela Maria del Mar obuhvata takođe TV salon, turistički desk i recepciju koja radi non-stop. Tokom leta se organizuje zabavni program za decu i odrasle. U hotelskom gril restoranu služe se jela sa menija i na bazi švedskog stola, koja se pripremaju pred gostima. Gostima su na raspolaganju kafe i bar pored bazena sa živom muzikom. Autobuska stanica je udaljena samo 100 metara. Hotel se nalazi na 200 metara od raznovrsnih prodavnica i restorana.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Nass

    8. avgust 2022. | 21:41

    Nisam rezervisao...

    Podelite komentar