• 0

Još uvek niste bili na letovanju? Hurgada i Kipar sa Wayout-om po neverovatnim cenama

Leto nije gotovo

  • 0
Wayout

Foto: Wayout

Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u septembru, oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Wayout

Foto: Wayout

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema Specijalnoj ponudi za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po First Minute cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

ROYAL LAGOONS 5*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tretmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqu Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

TIA MAKADI HEIGHTS 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi na obali mora, udaljen 25km od aerodroma, 30km od centra grada južno. Hotel poseduje peščanu plažu na kojoj se nalazi. Hotel ima 14 restorana i barova, pub, noćni klub i diskoteku, najveći otvoreni bazen u Egiptu /6,400 m2/, zatvoreni bazen koji se greje zimi, baštu, sportove na vodi, diving i aqua centar, golf, tennis i sportske terene, prelepu plažu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži i bazenu su besplatni, fitness centar, SPA, saunu, jacuzzi, masažu, salon lepote, shopping centar, animaciju, menjačnicu. Resort u svom sklopu ima tri kompleksa soba: Beach - 464 sobe, Laguna - 160 soba, Dune - 208 soba. Postoje i sobe za nepušače, a sve sobe imaju terasu ili balkon, klimu, kupatilo, telefon, mini bar/frižider, SAT TV, fen za kosu, peglu, priljučak za internet.

SOLYMAR SOMA BEACH 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Ako su vam hoteli sa 5* preskupi, preporučujemo vam hotel Solymar Soma Beach, sa ocenom 9.5 na Booking.com, koji je jedan od najkvalitetnijih hotela u Hurgadi, a koji se nalazi na istoj plaži, a između poznatih hotela Carribbean World Resort i Sentido Palm Royale.

Bilo da se vaš savršeni odmor odnosi na avanturu, razonodu ili od svega po malo - Solymar Soma Beach u čuvenom Soma Bay-u je idealno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza i problema. Srebrni pesak i tirkizna voda čine Solymar Soma Beach odličnim mestom za odmor za sva čula. Hotel je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i odlično je izolovan od gradske vreve. Hotel ima odličnu lokaciju za sportove na vodi kao što su surfovanje zmajem, jedrenje na dasci i ronjenje, a ovo je jedinstveno iskustvo odmora za one koji uživaju u besprekornoj mešavini adrenalina i "kuliranja".

Šta odlikuje Solymar Soma Beach? Fantastična privatna plaža, jedna od najlepših u Hurgadi, Mivida Spa centar koji nudi fantastičan niz tretmana i terapija, dva otvorena bazena, dečiji klub i igralište i dečiji bazen sa toboganima sa piratskom tematikom, zabavni repertoar u amfiteatru sa živom muzikom i gostujućim bendovima.

Wayout

Foto: Wayout

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista, a ukoliko ste mislili da na Kipru letnja sezona traje kao i u Grčkoj, varate se, obzirom na to da je najlepše vreme za kupanje i sunčanje na ovom predivnom mediteranskom ostrvu baš u septembru i oktobru.

Naravno, fantastičan noćni život je zagarantovan, gastronomski užitak u nekim od poznatih restorana raznih svetskih kuhinja takođe neizbežan, tako da sa apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je putovanje na Kipar u ovom periodu nezaboravno.

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugu koja se u Wayout agenciji obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na unikatni Blue Harbour Boutique hotel, zatim popularni Abacus Suites, kao i njegov sestrinski hotel u blizini Anmaria Beach Hotel, kao i sve traženiji Anthea Hotel Apartments.

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotele Tasia Maris Beach Hotel i Pavlo Napa Hotel nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, u uz jednu od najlepših plaži na Kipru, koja je i ponosni vlasnik plave zastave, Makronissos Beach, izdvojili bismo hotele Amethyst Napa Hotel i The Dome Beach.

FEDRANIA GARDENS AYIA NAPA 2*Lux (WAYOUT PROCENA 3*Lux)

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Fedrania Gardens se nalazi u centru, a u isto vreme u mirnom delu Aja Nape, na svega 400 metara udaljenosti od najbliže plaže. Ovaj hotel koji ima odlične recenzije ima otvoreni bazen i besplatan privatni parking. Ovaj porodični smeštaj se nalazi na samo 20 minuta hoda od samog centra grada. Nedaleko od hotela Fedrania Gardens se nalazi odličan aqua park za sve uzraste.

Hotel se nalazi na maloj udaljenosti od plaže Nissi Beach. LCD TV, besplatan bežični internet i klima uređaj su uključeni u klimatizovane sobe. Gosti takođe mogu koristiti fen za kosu i kadu. Hotel sviojim gostima nudi engleski doručak svakog dana u restoranu, kao i večeru tokom celog leta, obzirom na to da Wayout agencija ima ekskluzivnu ponudu smeštaja na bazi polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. Restoran Fedra je idealno mesto za uživanje u bliskoistočnoj kuhinji. Snek bar na licu mesta ima prostranu terasu gde se gosti hotela mogu opustiti u bilo koje doba dana. Najbliža autobuska stanica je Nissi Avenue 3, udaljena svega 250 metara. Gostima sa decom je na raspolaganju igralište, poseban meni i dečiji meni.

ANTHEA HOTEL APARTMENTS 3*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Objekat Anthea Hotel Apartments se nalazi u Aja Napi, nedaleko od manastira Aja Napa. Iz smeštaja se pruža pogled na bazen, a u okviru objekta na raspolaganju je bazen na otvorenom. Klimatizovane smeštajne jedinice sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i tosterom. Takođe imaju frižider i kuvalo. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola služe se svakog jutra u ovom apart-hotelu. U restoranu u okviru objekta pripremaju se raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. U okviru objekta Anthea Hotel Apartments na raspolaganju je terasa. Smeštajni objekat nudi i usluge iznajmljivanja bicikala i automobila. Akva-park WaterWorld Ayia Napa je udaljen 5 km od smeštaja.

CHRISTOFINIA HOTEL NISSI BEACH 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Christofinia se nalazi u najpopularnijem, kosmopolitskom letovalištu Aja Napa i na svega nekoliko minuta hoda od čuvene plaže Nissi Beach. Hotel je veoma miran i okružen je prelepim, prostranim vrtovima i vrhunskim bazenom. Porodice i parovi mogu da se rashlade u ogromnom bazenu u obliku lagune, u kom se nalazi odlično opremljeni bar. Gostima hotela na raspolaganju je i dečiji bazen. Plaža Nissi Beach je jedna od najpoznatijih plaža na Kipru koja je nagrađena Plavom zastavom i nalazi se odmah iza ugla. Udaljen je 3 kilometra od užurbanog centra letovališta i na 200 metara od ulice pune barova, restorana i prodavnica. Sve navedeno se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Christofinia je idealan izbor za savršen i nezaboravan odmor u tihom i mirnom kraju Aja Nape.

CHRYSOMARE BEACH HOTEL & RESORT 5*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj luksuzni hotel je na fantastičnoj lokaciji uz plažu sa pogledom na Sredozemno more. Nalazi se na čuvenoj zlatnoj sunčanoj plaži Vathia Gonia i sa lakim pristupom lokalnim barovima, restoranima, tavernama i prodavnicama. Hotel se nalazi u prostranim, dobro negovanim, uređenim vrtovima od 54000 kvadratnih metara. Deluks hotel sa 5* nudi svojim gostima savremene luksuzne superior sobe, porodične sobe i apartmane. Moderan i prostran enterijer, kao i moderni sadržaji, obeležiće vaš luksuzni boravak u ovom sjajnom hotelu. Nudeći kombinaciju visokokvalitetnih usluga i istinskog kiparskog gostoprimstva, novo luksuzno odmaralište biće vaš san za sve goste svih uzrasta. Širok izbor sadržaja i usluga čini ovaj hotel idealnim za porodice i parove koji traže vrhunsku lokaciju, savremeni smeštaj, ukusnu kuhinju, sport i zabavu, mir i opuštanje. Uživajte u ovom ekskluzivnom Wayout klub hotelu za posebne trenutke na veličanstvenom mestu pored Mediteranskog mora za jedinstveno iskustvo letovanja.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja