• 1

Gde je najtoplije vreme za odmor u septembru i oktobru?

Fantastična Barselona sa razgledanjem grada ili Kipar sa Wayout-om po neverovatnim cenama za najlepši period za kupanje i sunčanje

  • 1
Wayout

Foto: Wayout

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i poznata po sunčanom, plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima. Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom, a naša specijalna ponuda za polaske 23. i 30. septembra sačinjena je od panoramskog razgledanja grada u pratnji licenciranog vodiča na srpskom jeziku i smeštaja u fantastičnom hotelu Acta Voraport po specijalnoj ceni od 499EUR za sve rezervacije do ponedeljka 05. septembra.

Wayout

Foto: Wayout

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista, a ukoliko ste mislili da na Kipru letnja sezona traje kao i u Grčkoj, varate se, obzirom na to da je najlepše vreme za kupanje i sunčanje na ovom predivnom mediteranskom ostrvu baš u septembru i oktobru.

Naravno, fantastičan noćni život je zagarantovan, gastronomski užitak u nekim od poznatih restorana raznih svetskih kuhinja takođe neizbežan, tako da sa apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je putovanje na Kipar u ovom periodu nezaboravno.

Wayout

Foto: Wayout

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugom koja se u Wayout agenciji obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantasticni hotel Christofinia Hotel Nissi Beach, zatim popularni Abacus Suites, kao i njegov sestrinski hotel u blizini Anmaria Beach Hotel, kao i sve traženiji Anthea Hotel Apartments.

Wayout

Foto: Wayout

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotele Tasia Maris Beach Hotel i Pavlo Napa Hotel nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, u uz jednu od najlepših plaži na Kipru, koja je i ponosni vlasnik plave zastave, Makronissos Beach, izdvojili bismo hotele Amethyst Napa Hotel i The Dome Beach.

PIERE ANNE 3*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Piere Anne ima odličnu lokaciju na obali mora, na 5 minuta od centra Aja Nape i na 5 minuta od luke i plaže. Zabavni park Parko Paliatso Fun se takođe nalazi odmah iza hotela, zajedno sa čuvenom ulicom Nissi Avenue. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani, a svi sadržaji Aja Nape su na dohvat ruke. Hotel Piere Anne se sastoji od 3 bloka soba sa 2 velika otvorena bazena.Bazeni imaju direktan pristup stazi uz more, a bar pored bazena "En Plo" je odlično mesto za opuštanje tokom dana. Iako hotel nema mnogo sadržaja na licu mesta, Piere Anne je toliko blizu svega u Aja Napi da je odlična baza za zabavu na plaži ili provod u klubovima., kao i odmor uz Mediteran.

CHRISTOFINIA HOTEL NISSI BEACH 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel Christofinia se nalazi u najpopularnijem, kosmopolitskom letovalištu Aja Napa i na svega nekoliko minuta hoda od čuvene plaže Nissi Beach. Hotel je veoma miran i okružen je prelepim, prostranim vrtovima i vrhunskim bazenom. Porodice i parovi mogu da se rashlade u ogromnom bazenu u obliku lagune, u kom se nalazi odlično opremljeni bar. Gostima hotela na raspolaganju je i dečiji bazen. Plaža Nissi Beach je jedna od najpoznatijih plaža na Kipru koja je nagrađena Plavom zastavom i nalazi se odmah iza ugla. Udaljen je 3 kilometra od užurbanog centra letovališta i na 200 metara od ulice pune barova, restorana i prodavnica. Sve navedeno se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Christofinia je idealan izbor za savršen i nezaboravan odmor u tihom i mirnom kraju Aja Nape.

AMETHYST NAPA HOTEL & SPA 4*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže.Udaljen 900 metara od WaterWorld Ayia Napa, poseduje spoljni bazen i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u hotelu.Sobe su moderne, dekorisane u prijatne letnje boje sa drvenim nameštajem. Svaka soba je opremljena televizorom, sefom, peglom i klima uređajem. Sobe imaju pogled na more i bazen, a neke imaju privatan đakuzi na terasi.Hotel gostima pruža velnes centar koji podrazumeva besplatno korišćenje teretane. Tretmani u spa centru se dodatno naplaćuju.

CHRYSOMARE BEACH HOTEL & RESORT 5*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj luksuzni hotel je na fantastičnoj lokaciji uz plažu sa pogledom na Sredozemno more. Nalazi se na čuvenoj zlatnoj sunčanoj plaži Vathia Gonia i sa lakim pristupom lokalnim barovima, restoranima, tavernama i prodavnicama. Hotel se nalazi u prostranim, dobro negovanim, uređenim vrtovima od 54000 kvadratnih metara. Deluks hotel sa 5* nudi svojim gostima savremene luksuzne superior sobe, porodične sobe i apartmane. Moderan i prostran enterijer, kao i moderni sadržaji, obeležiće vaš luksuzni boravak u ovom sjajnom hotelu. Nudeći kombinaciju visokokvalitetnih usluga i istinskog kiparskog gostoprimstva, novo luksuzno odmaralište biće vaš san za sve goste svih uzrasta. Širok izbor sadržaja i usluga čini ovaj hotel idealnim za porodice i parove koji traže vrhunsku lokaciju, savremeni smeštaj, ukusnu kuhinju, sport i zabavu, mir i opuštanje. Uživajte u ovom ekskluzivnom Wayout klub hotelu za posevne trenutke na veličanstvenom mestu pored mediteranskog mora za jedinstveno iskustvo letovanja.

ADAMS BEACH HOTEL 5*

Wayout

Foto: Wayout

Sa širokim spektrom aktivnosti i sadržaja, luksuzni hotel Adams Beach nudi sve usluge koje je hotel sa 5 zvezdica potrebno da ima uz opuštajuću atmosferu, sa ciljem da se osećate kao kod kuće dok ste na odmoru. Osim toga, hotel ima fantastičnu lokaciju na zlatnom pesku zaliva Nissi plaže, jedne od najpoznatijih na Kipru. Za one koji žele da istraže sjajna svetla Aja Nape, centar ovog prelepog mesta udaljen je svega 3 km, samim tim se možete kratkom vožnjom taksijem odvesti do tamo. Uživajte u bazenu velike površine i zabavite se sa svojom porodicom! Za sunčanje idite na terasu sa ležaljkama i suncobranima koje predstavlja pravo mesto za odmor i opustanje. Bez obzira da li želite obrok, laganu užinu ili samo piće, hotel Adams Beach ima sve to na raspolaganju. Izaberite glavni restoran, a la carte restoran na krovu, bar pored bazena, bar na plaži, suši bar, sportski pab sa satelitskom televizijom... lista se može nastaviti. Sa savršenom kombinacijom zabave i uživanja, hotel Adams Beach je veoma omiljen među putnicima, parovima, porodicama i grupama prijatelja. Hotelski smeštaj je moderan i veoma udoban (svaka soba je opremljena klima uređajem, mini barom, telefonom i sopstvenim kupatilom sa kadom i fenom za kosu), a širok spektar sadržaja znači da nećete morati da napuštate hotel u potrazi za zabavom. Deca će takođe voleti da se provedu ovde jer postoji dečiji bazen, živahan animacijski program i dečiji klub za najmlađe. Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • ✌️

    5. septembar 2022. | 16:30

    Albanija i Turska.

    Podelite komentar