• 0

Gde je najtoplije vreme za odmor u septembru i oktobru?

Gde je najtoplije vreme za odmor u septembru i oktobru? Hurgada i Kipar sa Wayout-om po neverovatnim cenama za najlepši period za kupanje i sunčanje

  • 0
Wayout

Foto: Promo

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u septembru, oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Wayout

Foto: Promo

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort. Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama iz Totalne rasprodaje za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po cenama iz Šok akcije, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

LA ROSA WAVES BEACH 4*

Wayout

Foto: Promo

Objekat La Rosa Waves Beach nudi smeštaj pored plaže u Hurgadi, na nešto manje od 1 km od plaže Orange. U ponudi su raznovrsni sadržaji poput fitnes centra, bara i vrta. Recepcija radi non-stop, a gostima ovog objekta na raspolaganju su restoran, akva-park i bazen na otvorenom. Ponuda sme[tajnog objekta uključuje poslugu u sobi i dečiji klub. Svaka hotelska soba sadrži balkon. Sobe objekta La Rosa Waves Beach imaju garderober, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola se služe svakog jutra u smeštajnom objektu. Objekat La Rosa Waves Beach raspolaže terasom. Popularna odredišta u blizini hotela su Nova marina, restoran Star Fish i centar Hurgade - Trg Sakala. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 6 km od objekta La Rosa Waves Beach.

AMC ROYAL 5*

Wayout

Foto: Promo

Smešten na samoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Poseduje privatnu plažu i veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. Sve smeštajne jedinice imaju balkon sa pogledom na Crveno more. Pored toga sadrže flat-screen TV, mini-bar i električno kuvalo. Apartman tipa "suite" uključuje prostor za sedenje sa trpezarijskim stolom. Kupatila su opremljena tušem. Gosti hotela AMC Royal mogu uživati u raznim internacionalnim jelima na bazi švedskog stola. U italijanskom restoranu služe se autentične pice i testenine. Pića možete naručiti u pabu Shots Fun. Za goste koji žele da vežbaju, na raspolaganju je kompletno opremljen klub zdravlja sa teretanom, saunom, parnim kupatilima i uslugama masaže. Ostali hotelski sadržaji uključuju stoni tenis, odbojku na pesku i pikado.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout

Foto: Promo

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km. od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

SINDBAD CLUB AQUA HOTEL 4*LUX

Wayout

Foto: Promo

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U blizini hotela se nalazi poznata diskoteka Little Budha. Hotel raspolaže sa 610 soba. Sve sobe imaju balkon ili terasu(samo mali broj soba ih nema), radni sto i stolicu, individualni klima sistem, LCD TV sa internacionalnim programima, mini bar (doplaćuje se ), fen za kosu. Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji se sastoji od 3 hotela, Sindbad Beach Resort, Sindbad Aqua Hotel i Sindbad Aqua Park Resort, čije sadržaje gosti mogu koristiti. Jedinstveni sistem Sindbad je koncipiram tako da svi gosti kompleksa koji koriste uslugu All Inclusive mogu ovu uslugu koristiti u celom kompleksu. Svaki hotel poseduje glavni restoran. Gostima su na raspolaganju i a la carte restorani (libanska, italijanska i grčka jela, kao i jela sa roštilja), par barova, među kojima je i bar na plaži, kao i bar pored bazena, diskoteka. Hotel poseduje 6 bazena, među kojima je i bazen sa 3 tobogana. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom, koji je na raspolaganju gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Za ljubitelje sportova na vodi hotel ima Aqua Sport Centar, koji nudi ronjenje, gnjuranje, surfovanje, vožnju banana brodom. Kompleks nudi i sledeće aktivnosti: boćanje, vaterpolo, odbojku, pikado, akvabik, časove plesa, fudbal, ping pong, i još brojne aktivnosti u Sport centru. Za najmlađe goste Simbad kompleks nudi dečiji bazen, dečije igralište, animaciju, dečije klubove i to Teddies za decu od 3 do 5 godina, Mini`s & Wavers za decu od 6 do 12 godina i Clubbers za tinejdžere od 13 do 16 godina.

SOLYMAR SOMA BEACH 4*Lux

Wayout

Foto: Promo

Ako su vam hoteli sa 5* preskupi, preporučujemo vam hotel Solymar Soma Beach, sa ocenom 9.5 na Booking.com, koji je jedan od najkvalitetnijih hotela u Hurgadi, a koji se nalazi na istoj plaži, a između poznatih hotela Carribbean World Resort i Sentido Palm Royale. Bilo da se vaš savršeni odmor odnosi na avanturu, razonodu ili od svega po malo - Solymar Soma Beach u čuvenom Soma Bay-u je idealno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza i problema. Srebrni pesak i tirkizna voda čine Solymar Soma Beach odličnim mestom za odmor za sva čula. Hotel je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i odlično je izolovan od gradske vreve. Hotel ima odličnu lokaciju za sportove na vodi kao što su surfovanje zmajem, jedrenje na dasci i ronjenje, a ovo je jedinstveno iskustvo odmora za one koji uživaju u besprekornoj mešavini adrenalina i "kuliranja". Šta odlikuje Solymar Soma Beach? Fantastična privatna plaža, jedna od najlepših u Hurgadi, Mivida Spa centar koji nudi fantastičan niz tretmana i terapija, dva otvorena bazena, dečiji klub i igralište i dečiji bazen sa toboganima sa piratskom tematikom, zabavni repertoar u amfiteatru sa živom muzikom i gostujućim bendovima.

SUNRISE MAMLOUK PALACE 5*Lux

Wayout

Foto: Promo

Hotel Sunrise Mamlouk Palace je veličanstveno i luksuzno hotelsko odmaralište sa 5 zvezdica koje se nalazi u Hurgadi koje nudi opuštanje i zabavu tokom celog odmora za celu porodicu. Poseduje dva otvorena bazena okružena bujnim vrtovima. Prelepa privatna peščana plaža na Crvenom moru deo je ovog fantastičnog hotela. Sa svojih 530 elegantno dizajniranih soba za goste i izvanrednom uslugom, Sunrise Mamlouk Palace Resort je savršena destinacija za porodice koje žele da provedu svoj odmor na najluksuzniji način. U glavnom restoranu na bazi švedskog stola i 3 a la carte restorana možete uživati u raznovrsnim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje. Odrasli imaju niz sportskih sadržaja za uživanje, kao što su odbojka na pesku, jahanje, bazen, fudbal, stoni tenis, tenis i sportovi na vodi. Deca, s druge strane, mogu da uživaju u dečijem klubu, igralištu ili dečijem bazenu i odličnom aqua parku. Wi-Fi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista, a ukoliko ste mislili da na Kipru letnja sezona traje kao i u Grčkoj, varate se, obzirom na to da je najlepše vreme za kupanje i sunčanje na ovom predivnom mediteranskom ostrvu baš u septembru i oktobru.

Naravno, fantastičan noćni život je zagarantovan, gastronomski užitak u nekim od poznatih restorana raznih svetskih kuhinja takođe neizbežan, tako da sa apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je putovanje na Kipar u ovom periodu nezaboravno.

Wayout

Foto: Promo

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugom koja se u Wayout agenciji obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantasticni hotel Christofinia Hotel Nissi Beach, zatim popularni Abacus Suites, kao i njegov sestrinski hotel u blizini Anmaria Beach Hotel, kao i sve traženiji Anthea Hotel Apartments.

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotele Tasia Maris Beach Hotel i Pavlo Napa Hotel nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, u uz jednu od najlepših plaži na Kipru, koja je i ponosni vlasnik plave zastave, Makronissos Beach, izdvojili bismo hotele Amethyst Napa Hotel i The Dome Beach.

PIERE ANNE 3*Lux

Wayout

Foto: Promo

Hotel Piere Anne ima odličnu lokaciju na obali mora, na 5 minuta od centra Aja Nape i na 5 minuta od luke i plaže. Zabavni park Parko Paliatso Fun se takođe nalazi odmah iza hotela, zajedno sa čuvenom ulicom Nissi Avenue. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani, a svi sadržaji Aja Nape su na dohvat ruke. Hotel Piere Anne se sastoji od 3 bloka soba sa 2 velika otvorena bazena.Bazeni imaju direktan pristup stazi uz more, a bar pored bazena "En Plo" je odlično mesto za opuštanje tokom dana. Iako hotel nema mnogo sadržaja na licu mesta, Piere Anne je toliko blizu svega u Aja Napi da je odlična baza za zabavu na plaži ili provod u klubovima., kao i odmor uz Mediteran.

TSOKKOS GARDENS 4*

Wayout

Foto: Promo

Ovaj hotel je udaljen 10 min hoda od plaže. Smešten u Protarasu, hotel Tsokkos Gardens Hotel nudi otvoreni bazen sa zasebnim delom za decu i terasu za sunčanje sa nameštajem na otvorenom. Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 3,8 km.Sve klimatizovane sobe imaju telefon, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Do soba se dolazi liftom. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i tušem.Hotel Tsokkos Gardens ima bar i à-la-carte restoran koji, takođe, sprema specijalne menije za decu. Gosti svakog jutra mogu da uživaju u doručku.Objekat ima recepciju koja radi non-stop. Usluga čuvanja dece je dostupna na zahtev. Tretmani masažom mogu da se organizuju. Na raspolaganju su teniski teren, sauna, hamam i hidromasažna kada. Javni parking na licu mesta može besplatno da se koristi.

CALLISTO HOLIDAY VILLAGE 4*

Wayout

Foto: Promo

Callisto Holiday Village Aia Napa je udaljen 2,2 km od Pomorskog muzeja Thalassa i ima bazen, biblioteku i satelitsku televiziju. Hotel se nalazi u samom srcu Aja Nape, nadomak plaže Pernera. Hotel se nalazi odmah pored plaže Vatia Gonija. Water World Ayia Napa je udaljen 3,9 km od ovog hotela. Callisto nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje od plaže Nissi koja radi tokom cele godine. U restoranu gosti mogu doručkovati i večerati na bazi švedskog stola uz specijalitete internacionalne kuhinje. Gosti mogu posetiti restoran Artemis i bar pored bazena na licu mesta. Uživajte u partiji bilijara, prostranoj terasi i salonu u Indoor & Outdoor baru. Autobuska stanica Nisi Avenue 3 udaljena je 300 metara. Fitnes centar su obezbeđeni bez dodatne naknade. Hotel ima zatvoreni bazen, spa salon i salu za fitnes. Gosti mogu da biraju između stonog tenisa i pikada kako bi se razveselili.

CHRISTOFINIA HOTEL NISSI BEACH 4*

Wayout

Foto: Promo

Hotel Christofinia se nalazi u najpopularnijem, kosmopolitskom letovalištu Aja Napa i na svega nekoliko minuta hoda od čuvene plaže Nissi Beach. Hotel je veoma miran i okružen je prelepim, prostranim vrtovima i vrhunskim bazenom. Porodice i parovi mogu da se rashlade u ogromnom bazenu u obliku lagune, u kom se nalazi odlično opremljeni bar. Gostima hotela na raspolaganju je i dečiji bazen. Plaža Nissi Beach je jedna od najpoznatijih plaža na Kipru koja je nagrađena Plavom zastavom i nalazi se odmah iza ugla. Udaljen je 3 kilometra od užurbanog centra letovališta i na 200 metara od ulice pune barova, restorana i prodavnica. Sve navedeno se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Christofinia je idealan izbor za savršen i nezaboravan odmor u tihom i mirnom kraju Aja Nape.

AMETHYST NAPA HOTEL & SPA 4*

Wayout

Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže.Udaljen 900 metara od WaterWorld Ayia Napa, poseduje spoljni bazen i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u hotelu.Sobe su moderne, dekorisane u prijatne letnje boje sa drvenim nameštajem. Svaka soba je opremljena televizorom, sefom, peglom i klima uređajem. Sobe imaju pogled na more i bazen, a neke imaju privatan đakuzi na terasi.Hotel gostima pruža velnes centar koji podrazumeva besplatno korišćenje teretane. Tretmani u spa centru se dodatno naplaćuju.

ADAMS BEACH HOTEL 5*

Wayout

Foto: Promo

Sa širokim spektrom aktivnosti i sadržaja, luksuzni hotel Adams Beach nudi sve usluge koje je hotel sa 5 zvezdica potrebno da ima uz opuštajuću atmosferu, sa ciljem da se osećate kao kod kuće dok ste na odmoru. Osim toga, hotel ima fantastičnu lokaciju na zlatnom pesku zaliva Nissi plaže, jedne od najpoznatijih na Kipru. Za one koji žele da istraže sjajna svetla Aja Nape, centar ovog prelepog mesta udaljen je svega 3 km, samim tim se možete kratkom vožnjom taksijem odvesti do tamo. Uživajte u bazenu velike površine i zabavite se sa svojom porodicom! Za sunčanje idite na terasu sa ležaljkama i suncobranima koje predstavlja pravo mesto za odmor i opustanje. Bez obzira da li želite obrok, laganu užinu ili samo piće, hotel Adams Beach ima sve to na raspolaganju. Izaberite glavni restoran, a la carte restoran na krovu, bar pored bazena, bar na plaži, suši bar, sportski pab sa satelitskom televizijom... lista se može nastaviti. Sa savršenom kombinacijom zabave i uživanja, hotel Adams Beach je veoma omiljen među putnicima, parovima, porodicama i grupama prijatelja. Hotelski smeštaj je moderan i veoma udoban (svaka soba je opremljena klima uređajem, mini barom, telefonom i sopstvenim kupatilom sa kadom i fenom za kosu), a širok spektar sadržaja znači da nećete morati da napuštate hotel u potrazi za zabavom. Deca će takođe voleti da se provedu ovde jer postoji dečiji bazen, živahan animacijski program i dečiji klub za najmlađe.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja