• 1

Gde je najtoplije vreme za odmor u septembru i oktobru? Fantastična Kosta Brava ili Hurgada i Dubai

Sa Wayout-om po neverovatnim cenama za najlepši period za kupanje i sunčanje

  • 1
Wayout

Foto: Wayout

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i poznata po sunčanom, plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima.

Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima. Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom, a naša šok akcija za polaske u septembru i oktobru po do sada neviđenoj ceni od 299EUR za hotel Htop Amaika 4*Lux u obližnjoj Calelli, ili po ceni od 399EUR sa uključenim panoramskim razgledanjem Barselone.

Wayout

Foto: Wayout

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u septembru, oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Wayout

Foto: Wayout

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade.Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort. Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Wayout

Foto: Wayout

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema Specijalnoj ponudi za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po First Minute cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

NEW EAGLES AQUA PARK RESORT 4*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj hotel prilagođen porodicama se nalazi u Hurgadi, na 350 metara od čuvene plaže Mercure Hurghada. New Eagles Aqua Park Resort nudi odličan, komforan smeštaj sa internacionalnim restoranom, otvorenim bazenom i barom. Hotel ima privatnu plažu i sadržaje za sportove na vodi, kao i zajednički salon i baštu. Hotel nudi 24-časovnu recepciju i menjačnicu za goste. Svaka soba u hotelu ima klima uređaj, garderober, balkon sa pogledom na bazen, sopstveno kupatilo, TV sa ravnim ekranom, posteljinu i peškir, kao i sef. Hotel nudi dečije igralište i odličan aqua park za sve uzraste. Možete da igrate bilijar, stoni tenis i pikado u hotelu New Eagles Aqua Park.

AMC ROYAL 5*

Wayout

Foto: Wayout

Smešten na samoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Poseduje privatnu plažu i veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje. Sve smeštajne jedinice imaju balkon sa pogledom na Crveno more. Pored toga sadrže flat-screen TV, mini-bar i električno kuvalo. Apartman tipa "suite" uključuje prostor za sedenje sa trpezarijskim stolom. Kupatila su opremljena tušem. Gosti hotela AMC Royal mogu uživati u raznim internacionalnim jelima na bazi švedskog stola. U italijanskom restoranu služe se autentične pice i testenine. Pića možete naručiti u pabu Shots Fun. Za goste koji žele da vežbaju, na raspolaganju je kompletno opremljen klub zdravlja sa teretanom, saunom, parnim kupatilima i uslugama masaže. Ostali hotelski sadržaji uključuju stoni tenis, odbojku na pesku i pikado.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

SEA GULL 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

1999. god. ambiciozni arhitekta odlučio je da sagradi dragulj Hurgade i pronašao strateško mesto koje je od aerodroma udaljeno 15 min, u južnom delu Sakale. Zahvaljujući ovom čoveku, Mohamed Al-Modrek Ali Shalabiju, sagrađen je Sea Gull hotel. Ovaj hotel je lociran je na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba. Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj. U okviru hotela nalazi se 3 vrste restorana u zavisnosti od toga kakvu hranu volite: Cleopatra & Nefertiti restoran koji nudi specijalitete internacionalne kuhinje, Dolphin beach restoran koji nudi italijanske specijalitete, Chinese restoran sa arapskom kuhinjom, Oasis beach sa morskim plodovima i Captin Nemo’s restoran kojı se nalazı na rotirajućem krovu sa koga se pruža veličanstven pogled na grad i zaliv.

Hotel sadrži 150 radnji, health club sa saunom, jakuzzijem, masažom, kids klub sa mini discom, predstavama, zabavama na plaži, školi crtanja, 2 bioskopa, kliniku, uslugu pranja i peglanja veša, salon lepote, surfing centar, diving centar,sef. Sadrži i konferencijske sale: Nefertiti koja se prostire na 200m² i ima kapacitet za 200 ljudi, potpuno opremljena za konferencije i sastanke, Small koja je na 50m² za 50 ljudi koja se može koristiti u svrhe treninga. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

SUNRISE CRYSTAL BAY 5*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Sunrise Crystal Bay je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu. Hotel raspolaže sa 364 sobe i sve sobe imaju klimu, telefon, LCD TV, sef, mini bar i balkon ili terasu. Gostima hotela je na raspolaganju 6 restorana, glavni i 5 a la carte, 9 barova, 2 bazena, dečiji bazen, SPA centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, tursko kupatilo, sobe za masažu, teretana), Nemo klub za decu, animacioni tim, 2 teniska terena (besplatno osvetljenje), aerobik, stoni tenis, fitnes sala, odbojka, pikado, a uz doplatu i bilijar, ronjenje i sportovi na vodi. Na 10-ak minuta hoda od hotela se nalazi Senzo tržni centar, u čijem sklopu se nalaze butici, restorani, barovi, bioskop i supermarket.

Wayout

Foto: Wayout

Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove jeseni jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša specijalna ponuda za septembar, koja uključuje i poslednja mesta na letovima, a obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Wayout

Foto: Wayout

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Citymax at the Mall i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Signature 1 Hotel Al Barsha 4*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha Tecom, svega 5 minuta od Mall of The Emirates. Hotel ima otvoreni bazen koji je otvoren tokom cele godine. Sobe su klimatizovane, sa dnevnim boravkom, LCD televizorom i radnim stolom. Takođe, gostima je na raspolaganju mini bar i aparat za čaj i kafu. Hotel je udaljen 8km od Ibn Battuta Mall-a, dok je aerodrom u Dubaiju udaljen 30km.

Ibis One Central 3*

Wayout

Foto: Wayout

Hotel se nalazi u srcu finansijskog i komercijalnog distrikta u Dubaiju i preporučljiv je kako poslovnim, tako i gostima koji Dubai posećuju zbog odmora. Hotel se nalazi blizu metro stanice World Trade Center. Gosti se mogu opustiti u hotelskoj teretani, a zatim se odmoriti u jednoj od 588 soba koje imaju besplatan WiFi internet. Hotel ima 5 sala za sastanke koje mogu smestiti do 200 ljudi. Restoran azijske kuhinje Wok&CO nudi specijalitete iz ovog dela sveta dok se gosti mogu opustiti i u baru koji kubansku tematiku sa zivom muzikom.

MILLENNIUM PLACE DUBAI MARINA 4*

Wayout

Foto: Wayout

Objekat Millennium Place Dubai Marina se nalazi u Dubaiju, na manje od 1 km od plaže Marina i nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i bazenom na otvorenom. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima bar i besplatan WiFi. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i menjačnica. Sve hotelske sobe su klimatizovane i imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem, bademantilima i papučama. U svakoj sobi se nalazi kuvalo. Pojedine sobe imaju balkon, a iz nekih se pruža pogled na bazen. U svim sobama objekta Millennium Place Dubai Marina su obezbeđeni peškiri i posteljina.Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u okviru smeštajnog objekta. Plaža Hidden se nalazi na manje od 1 km, a plaža Barasti na 2,5 km od objekta Millennium Place Dubai Marina. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktum, udaljen 33 km od ovog hotela.

ROYAL CENTRAL HOTEL THE PALM 5*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Objekat Royal Central Hotel The Palm nalazi se u Dubaiju i ima privatni prostor na plaži. Gostima su na raspolaganju terasa i recepcija koja radi non-stop. U restoranu u okviru objekta služe se mediteranska jela. Sve smeštajne jedinice imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, kadu i garderober. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. U hotelu se služi kontinentalni doručak ili doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu da koriste saunu. Na turističkom desku mogu se organizovati obilasci znamenitosti i nabaviti ulaznice. Na raspolaganju je i poslovni centar za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari