• 0

Nezaboravna krstarenja sa Allegrom i kruzerima Royal Caribbean

Allegra Krstarenja, vodeća turistička agencija u regionu specijalizovana za prodaju krstarenja i avio karti u saradnji sa američkom kruzing kompanijom Royal Caribbean organizovala je koktel prijem na brodu Horizont u Beogradu, koji je krstario našim rekama Savom i Dunavom

  • 0

Foto: Edvard Nalbantjan

Prijemu su prisustvovale brojne poznate ličnosti kao i prijatelji i saradnici kompanije Allegra Krstarenja.

Povod okupljanja je bilo predstavljanje zajedničkog brenda Royal Caribbean Adria ove dve kompanije, čime je dugogodišnja uspešna saradnja podignuta na viši nivo. Allegra Krstarenja postala je zvanični međunarodni partner Royal Caribbean-a za Jadranski region. Kao međunarodni predstavnik brenda, Allegra Krstarenja je jedini ekskluzivni zastupnik Royal Caribbean krstarenja za prostor Zapadnog Balkana (Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije) putem koje turističke agencije i zainteresovani putnici mogu rezervisati, sada već svima dostupna, željena krstarenja.

Nakon višegodišnje uspešne saradnje ove dve kompanije kreiran je sajt za rezervisanje Royal Caribbean krstarenja u realnom vremenu i na našem jeziku. Sajt će uskoro biti predstavljen i na drugim jezicima regiona. Stoga vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da ljubitelji krstarenja od sada mogu rezervisati svoj odmor na brodovima Royal Caribbean i na našem jeziku putem nove web platforme za online rezervacije: www.royalcaribbeanadria.com.

Mihailo Vukić, vlasnik agencija Allegra Krstarenja na prijemu je istakao da je "čast biti deo velike i renomirane internacionalne kompanije kao što je Royal Caribbean i postati njen zvanični zastupnik za ceo region. Novi sajt koji zajednički pokrećemo na našem jeziku doprineće boljem korisničkom iskustvu svih ljubitelja krstarenja, kao i onih koji prvi put žele da idu na krstarenje, pošto će biti u prilici da željene destinacije pretražuju na svom jeziku."

Svojim prisustvom događaj su uveličali i predstavnici kompanija Royal Caribbean i CruiseHost, Massimiliano Gianvenuti i Akhil Kapur, koji su bili puni pozitivnih utisaka kako događajem, tako i Beogradom.

Royal Caribbean International više od 50 godina predstavlja svetskog lidera u pružanju nezaboravnog iskustva na moru. Svaka klasa brodova, u vlasništvu Royal Caribbean Group, predstavlja jedinstveno arhitektonsko čudo sa najnovijom tehnologijom i luksuznom ponudom koja je namenjena savremenim putnicima željnih avanture i dobrog provoda. Brend je pionir u pružanju jedinstvenih putovanja na 240 različitih svetskih destinacija u šezdeset i jednoj zemlji na šest kontinenata, uključujući svoje privatno ostrvo na Bahamima.

Posetite našu novu web stranicu www.royalcaribbeanadria.com jer je Vaš savršen odmor na brodu udaljen samo jedan klik.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja