• 0

Zvanično najbolja avio-kompanija u Evropi ovenčana je sa još dve prestižne nagrade

Donošenju odluke prethodilo je istraživanje koje je sprovedeno u periodu od septembra prošle do avgusta ove godine. Anketirani su korisnici usluga turske avio-kompanije na engleskom, francuskom, španskom, ruskom, japanskom i kineskom jeziku. Ukupno je bilo 14,32 miliona priznatih glasova, a učesnici su pripadnici čak 100 različitih nacija

  • 0
Turkish Airlines, avio kompanija, avion, logo Turkish Airlines / Foto: Shutterstock

Postižući nove rekorde nakon najveće krize u istoriji vazduhoplovstva, izdvajajući se od konkurenata, turska avio-kompanija je proglašena najboljom u Evropi od strane „Skytrax“ i dobila je nagradu „World Airline Awards 2022“.

Ne treba zaboraviti ni da „Turkish Airlines“ leti u više zemalja od bilo koje druge avio-kompanije.

Ceremonija je održana u londonskom hotelu „Langham“ 23. septembra 2022. godine. A osim nagrade za najuspešniju avio-kompaniju u Evropi, uručena su i priznanja posebno uspešnim avio-prevoznicima.

Turkis erlajnz, avion Foto: Flickr/Marvin Mutz

Pored toga što su je putnici iz celog sveta proglasili najboljom avio-kompanijom u Evropi, „Turkish Airlines“ je dobitnik još dve nagrade i to za najbolju avio-kompaniju u južnoj Evropi i za najbolji ketering u biznis klasi na svetu.

Donošenju odluke prethodilo je istraživanje koje je sprovedeno u periodu od septembra prošle do avgusta ove godine. Anketirani su korisnici usluga turske avio-kompanije na engleskom, francuskom, španskom, ruskom, japanskom i kineskom jeziku. Ukupno je bilo 14,32 miliona priznatih glasova, a učesnici su pripadnici čak 100 različitih nacija.

Avion Putnici ljuti, avio-kompanije brane svoje interese / Foto: Pexels

Turski avio-prevoznik potvrđuje svoju vodeću poziciju i postaje najveći svetski „mrežni“ prevoznik, kada je u pitanju raspoloživost kapaciteta sedišta na međunarodnim letovima. Takođe uzima učešće i u postizanju održivosti avio-saobraćaja, a kroz različite projekte.

Turska, leto 2021, aerodrom Antalija Foto: I. Nikolić

Kompanija „Turkish Airlines“ nastavlja da održava prepoznatljivi kvalitet usluge, uz tradicionalno tursko gostoprimstvo, koje je uočljivo na svakom letu, bez obzira koji deo sveta je u pitanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja