• 0

Zaboravite na vremensku prognozu u Hurgadi ili Dubaiju u oktobru i novembru - Sunčano vreme je zagarantovano

Izaberite idealan hotel za vas po last minute cenama

  • 0
Wayout Foto: Wayout

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Wayout Foto: Wayout

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade.Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Wayout Foto: Wayout

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Wayout Foto: Wayout

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema Specijalnoj ponudi za polaske u septembru i oktobru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po First Minute cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Wayout Foto: Wayout

Lociran u Hurgadi, udaljen 350m od hotela Mercure. Hotel gostima pruža smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom i barom. Smeštaj sadrži privatnu plažu, laundž i baštu. Svaka soba je klimatizovana, ima orman, TV, privatno kupatilo, peškire i pogled na baštu. Sobe imaju sef i besplatan WiFi, dok određene imaju i pogled na bazen. Takođe, tu je i mini-bar. Obroci se služe na bazi švedskog stola (bife). Tu je i dečije igralište, stolovi za stoni tenis, bilijar i table za pikado. Hotel je udaljen 6km od aerodroma.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

Wayout Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.

Royal Lagoons Resort 5*

Wayout Foto: Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

Giftun Azur Resort 4*

Wayout Foto: Wayout

Giftun Azur se nalazi među bujnim zelenilom, naseljen egzotičnim pticama i palmama. Hotel u svom sklopu ima 4 restorana i 9 barova. Gosti mogu koristiti otvorene bazene, sobe su prostrane sa pogledom na more, bazen ili baštu. Sobe su moderno i elegantno dekorisane u neutralnim bojama. Svaka soba je klimatizovana i opremljena satelitskom TV i minibarom. Hotelski restoran nudi specijalitete internacionalne i lokalne kuhinje. Restoran orijentalne kuhinje nudi autentičnu arabijsku kuhinju.

Aqua Mondo Abu Soma 5*

Wayout Foto: Wayout

Predstavljamo vam novi hotel iz naše ponude, otvoren 2022. godine. Nalazi se u Soma zalivu, poznatom po najlepšim plažama, miru i tišini. Od Safage je udaljen 8km, dok je od aerodroma udaljen oko 40km. Hotel poseduje 309 smeštajnih jedinica i svaka poseduje balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu i ketler. Gostima su na raspolaganju četiri bazena, nekoliko barova i restorana. Hotel je prilagođen najmlađima i za njih je na raspolaganju aqua park i igralište. Pored glavnog restorana gde se služe doručak, ručak i večera, u sklopu hotela nalazi se i nekoliko a la carte restorana: Azijski, Libanski i Italijanski. Svaki od ovih restorana gostima je na raspolaganju jednom u toku boravka besplatno. Hotel ima svoju plažu, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži mogu besplatno da se koriste suncobrani i ležaljke.

Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove jeseni jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Wayout Foto: Wayout

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša specijalna ponuda za septembar, koja uključuje i poslednja mesta na letovima, a obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Wayout Foto: Wayout

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Citymax at the Mall i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Ibis One Central 3*

Wayout Foto: Wayout

Hotel se nalazi u srcu finansijskog i komercijalnog distrikta u Dubaiju i preporučljiv je kako poslovnim, tako i gostima koji Dubai posećuju zbog odmora. Hotel se nalazi blizu metro stanice World Trade Center. Gosti se mogu opustiti u hotelskoj teretani, a zatim se odmoriti u jednoj od 588 soba koje imaju besplatan WiFi internet. Hotel ima 5 sala za sastanke koje mogu smestiti do 200 ljudi. Restoran azijske kuhinje Wok&CO nudi specijalitete iz ovog dela sveta dok se gosti mogu opustiti i u baru sa kubanskom tematikom sa živom muzikom.

Novotel World Trade Centre Dubai 4*

Wayout Foto: Wayout

Objekat Novotel World Trade Centre Dubai je luksuzni hotel, smešten na Šejk Zajed roudu, na manje od 5 minuta hoda od stanice metroa Svetski trgovinski centar (na crvenoj liniji). Do Burdž Kalife (najviše zgrade na svetu), atrakcije Dubai frejm, Tržnog centra Dubai Mall (sa prodavnicama i skijalištem Ski Dubai), Tržnog centra Dubai Outlet Mall i Finansijskog centra u Dubaiju ima samo 5 minuta. Plaža Džumeira i Zlatni suk udaljeni su par minuta. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga organizovanog prevoza do mnogih znamenitosti. Hotel je povezan sa Svetskim trgovinskim centrom u Dubaiju (Dubai World Trade Centre). Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa kontrolisanom temperaturom, ležaljke, besplatan WiFi u svim prostorijama, spa centar i potpuno opremljena teretana.

Gosti mogu da se opuste u sauni i parnoj sobi. Prostrane, moderne sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe/čaja koji se svakodnevno dopunjuje i sopstveno kupatilo sa luksuznim toaletnim priborom. Hotel pruža svakodnevno čišćenje. Hotel takođe uključuje poseban deo za igru dece sa play station konzolom, knjigama i igračkama. Restoran Entre Nous služi internacionalnu kuhinju. Restoran takođe nudi svakodnevne obroke na bazi švedskog stola sa kineskom, italijanskom, azijskom i japanskom hranom. Posluga u sobi je dostupna non-stop i može gostima da ponudi obiman meni. Lagane obroke i zdrava jela možete da naručite u kafeu Cream i u baru Chill pored bazena. Svake večeri, u nagrađivanom baru Blue, nastupaju bendovi sa muzikom uživo. Hotel nudi poslovni centar, sobe za sastanke, recepciju koja radi non-stop i uslugu konsijerža, koja može da organizuje iznajmljivanje automobila i izlete. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking.

Two Seasons Hotel & Apartments 4*

Wayout Foto: Wayout

Apartmani u objektu Two Seasons Hotel & Apartments imaju elegantan nameštaj i zaseban salon sa flat-screen TV-om. Svaka smeštajna jedinica uključuje balkon sa panoramskim pogledom na Dubai i Palm Džumeiru (Palm Jumeirah). Gosti objekta Two Seasons Hotel & Apartments mogu da se opuste u 25-metarskom bazenu na otvorenom i hidromasažnoj kadi ili da se rekreiraju u dobro opremljenom fitnes centru i na terenima za skvoš. Ponuda uključuje odvojen dečiji bazen i dečiji klub za najmlađe goste. U objektu Two Seasons Hotel & Apartments Apartments možete uživati u laganim obrocima u kafeu Le Grand ili u specijalitetima jugoistočne Azije koji se služe u restoranu Noodle House. Internacionalna jela dostupna su tokom celog dana u restoranu La Terrace. Gostima objekta Two Seasons Hotel & Apartments na raspolaganju je besplatan organizovan prevoz autobusom do javne plaže Džumeira, tržnog centra Dubai Outlet Mall, marine Walk i kompleksa Dubai Parks & Resorts. Golf klub Emirates udaljen je 5 minuta vožnje od hotela, a tržni centri Dubai Marina Mall i Mall of the Emirates nalaze se na 10 minuta vožnje automobilom od objekta. Stanica metroa Dubai Internet City smeštena je pored hotela. Ponuda objekta obuhvata i besplatnu uslugu parkiranja vozila.

Citymax Business Bay 4*

Wayout Foto: Wayout

Ovaj novotvoreni hotel se nalazi na svega 4 km od cuvene Burj Khalife i Dubai Mall-a. Gosti hotela mogu koristiti otvoreni bazen, besplatan wi-fi, hotelski restoran, fitnes centar, a svaka soba je klimatizovana i opremljena flat TV-om.

Wayout Travel Foto: Wayout Travel /Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja