• 0

Novembar i decembar na plaži? Moguće je! Wayout vas vodi na najtoplije jesenje putovanje

Sve to po najpovoljnijim last minute cenama!

  • 0
Wayout

Foto: Wayout

Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove jeseni jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Wayout

Foto: Wayout

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša specijalna ponuda za septembar, koja uključuje i poslednja mesta na letovima, a obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Wayout

Foto: Wayout

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Citymax at the Mall i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Novotel World Trade Centre Dubai 4*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Objekat Novotel World Trade Centre Dubai je luksuzni hotel, smešten na Šejk Zajed roudu, na manje od 5 minuta hoda od stanice metroa Svetski trgovinski centar (na crvenoj liniji). Do Burdž Kalife (najviše zgrade na svetu), atrakcije Dubai frejm, Tržnog centra Dubai Mall (sa prodavnicama i skijalištem Ski Dubai), Tržnog centra Dubai Outlet Mall i Finansijskog centra u Dubaiju ima samo 5 minuta. Plaža Džumeira i Zlatni suk udaljeni su par minuta. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga organizovanog prevoza do mnogih znamenitosti. Hotel je povezan sa Svetskim trgovinskim centrom u Dubaiju (Dubai World Trade Centre). Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa kontrolisanom temperaturom, ležaljke, besplatan WiFi u svim prostorijama, spa centar i potpuno opremljena teretana.

Gosti mogu da se opuste u sauni i parnoj sobi. Prostrane, moderne sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe/čaja koji se svakodnevno dopunjuje i sopstveno kupatilo sa luksuznim toaletnim priborom. Hotel pruža svakodnevno čišćenje. Hotel takođe uključuje poseban deo za igru dece sa play station konzolom, knjigama i igračkama. Restoran Entre Nous služi internacionalnu kuhinju. Restoran takođe nudi svakodnevne obroke na bazi švedskog stola sa kineskom, italijanskom, azijskom i japanskom hranom. Posluga u sobi je dostupna non-stop i može gostima da ponudi obiman meni. Lagane obroke i zdrava jela možete da naručite u kafeu Cream i u baru Chill pored bazena. Svake večeri, u nagrađivanom baru Blue, nastupaju bendovi sa muzikom uživo. Hotel nudi poslovni centar, sobe za sastanke, recepciju koja radi non-stop i uslugu konsijerža, koja može da organizuje iznajmljivanje automobila i izlete. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking.

Rove Dubai Marina 3*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Hotel Rove Dubai Marina nalazi se u jednoj od najdinamičnijih i najspektakularnijih četvrti Dubaija i predstavlja idealnu destinaciju za turiste. Okružen je impresivnim oblakoderima i raznovrsnim restoranima i mestima za šoping, uključujući tržni centar Dubai Marina Mall. Hotel je smešten u blizini plaže i na samo nekoliko minuta vožnje od ostrva Palma. Centar Dubaija i tržni centar Dubai Mall udaljeni su svega 20 minuta. U blizini smeštajnog objekta nalaze se takođe poslovne zone kao što su Dubai Media Siti, Dubai Internet Siti i Slobodna zona Džebel Ali. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Sobe imaju kauč na razvlačenje pogodan za 1 dete, radni sto i pribor za pripremu čaja/kafe, a moderna kupatila sadrže fen za kosu i tuš sa jačim mlazom i efektom kiše. Na svakom spratu postoji automat za led koji možete besplatno da koristite. Sadržaji objekta uključuju restoran i recepciju koja radi non-stop. Osoblje hotela može da organizuje uslugu prevoza od/do aerodroma uz doplatu. U smeštajnom objektu služi se doručak na bazi švedskog stola. Hotel Rove Dubai Marina poseduje i bazen na otvorenom. Tržni centar Dubai Marina Mall nalazi se na 2 km od smeštaja.

Radisson Beach Resort Palm Jumeirah 4*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Nalazi se u blizini Palm West Beacha. Radisson Beach Resort Palm Jumeirah nudi restoran, besplatan privatni parking, spoljašnji bazen i teretanu. Takođe, u ovom hotelu sa 4* gostima je na raspolaganju i free WiFi, bar, privatna plaža, recepcija dostupna 24h, room service. Svaka soba u hotelu je standardno opremljena: AC, LCD TV, kupatilo, peškiri i balkon sa pogledom na grad. Hotel služi kontinentalni doručak. Najbliži aerodrom je u Dubaiju, 32km od hotela.

Royal Central Hotel The Palm 5*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Objekat Royal Central Hotel The Palm nalazi se u Dubaiju i ima privatni prostor na plaži. Gostima su na raspolaganju terasa i recepcija koja radi non-stop. U restoranu u okviru objekta služe se mediteranska jela. Sve smeštajne jedinice imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, kadu i garderober. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. U hotelu se služi kontinentalni doručak ili doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu da koriste saunu. Na turističkom desku mogu se organizovati obilasci znamenitosti i nabaviti ulaznice. Na raspolaganju je i poslovni centar za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Sheraton Dubai Jumeirah 5*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Nalazi na čuvenoj Jumeirah plaži na 14 km od centra grada i 28 km od aerodroma. Ovaj luksuzni hotel sa svojim egzotičnim vrtom sa preko 200 palmi i prelepom plažom sa belim peskom učiniće Vaš odmor nezaboravnim! Ispred hotela se nalazi pešačka zona sa dosta restorana i kafića. Hotel raspolaže sa 256 soba i apartmana. Otvoren je decembra 1999., a renoviran 2003. godine. Standardne sobe sadrže klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, mini bar, fen za kosu, 24h room servis, SAT-TV, sef. Hotel im privatnu peščanu plažu, kao i otvoren bazen i bazen za decu. U sklopu hotela se nalazi nekoliko ekskluzivnih restorana i barova: Palm Garden, u kome se služi interkontinentalna hrana, sa prelepom terasom i pogledom na more, The Peacook kineski restoran, Grill room u kom se služe morski plodovi, Moods bar, kao i bar na plaži. Od sadržaja gostima hotela su na raspolaganju tererana, sauna, masaža (vulkanskim kamenjem, celog tela, relaks stopala, sportska masaža, švedska itd), anti-celulit program, anti stres programi, kozmetički salon. Od sportova gostima su na raspolaganju fitnes, skvoš, fudbal, odbojka na plaži, mali fudbal, kao i sportovi na vodi. Hotel ima i specijalni program aktivnosti za decu.

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Wayout

Foto: Wayout

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade.Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Wayout

Foto: Wayout

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema specijalnoj ponudi za sve polaske u novembru i decembru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po promotivnim cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

Marlin Inn Azur Resort 4*

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plažu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Peščana plaža nudi širok spektar mogućnosti kako biste što više uživali i odmorili se na vašem odmoru. Ronilački centar se nalazi u sklopu hotela, pa možete zakazati ronjenje na dah, klasično ronjenje, kao i putovanje brodom sa staklenim podom.

Sunrise Aqua Joy 4*lux

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Porodični hotel koji nudi 6 bazena na otvorenom, sadržaje za parking i korišćenje privatne plaže, a nalazi se pored plaže u Hurgadi. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama. Klimatizovane sobe ovog hotela sa 4 zvezdice imaju jednostavno uređen enterijer u toplim bojama. Svaka soba sadrži mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i balkon ili terasu. Na raspolaganju je sopstveno kupatilo. Ponuda objekta Aqua Joy Resort- by SUNRISE uključuje internacionalne, italijanske, azijske, egipatske, grčke i restorane koji služe jela od morskih plodova. U objektu se nalazi i 5 barova, uključujući šiša bar. Sadržaji hotela obuhvataju akva-park, teretanu, spa centar i kozmetički salon. Međunarodni aerodrom Hurgada nalazi se na 6,5 km od hotela. Do autobuske stanice može se stići pešice za 10 minuta. Besplatan javni parking dostupan je u blizini.

Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U blizini hotela se nalazi poznata diskoteka Little Budha. Hotel raspolaže sa 610 soba. Sve sobe imaju balkon ili terasu (samo mali broj soba ih nema), radni sto i stolicu, individualni klima sistem, LCD TV sa internacionalnim programima, mini bar (doplaćuje se ), fen za kosu. Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji se sastoji od 3 hotela, Sindbad Beach Resort, Sindbad Aqua Hotel i Sindbad Aqua Park Resort, čije sadržaje gosti mogu koristiti.

Jedinstveni sistem Sindbad je koncipiram tako da svi gosti kompleksa koji koriste uslugu All Inclusive mogu ovu uslugu koristiti u celom kompleksu. Svaki hotel poseduje glavni restoran. Gostima su na raspolaganju i a la carte restorani (libanska, italijanska i grčka jela, kao i jela sa roštilja), par barova, među kojima je i bar na plaži, kao i bar pored bazena, diskoteka. Hotel poseduje 6 bazena, među kojima je i bazen sa 3 tobogana. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom, koji je na raspolaganju gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Za ljubitelje sportova na vodi hotel ima Aqua Sport Centar, koji nudi ronjenje, gnjuranje, surfovanje, vožnju banana brodom. Kompleks nudi i sledeće aktivnosti: boćanje, vaterpolo, odbojku, pikado, akvabik, časove plesa, fudbal, ping pong, i još brojne aktivnosti u Sport centru. Za najmlađe goste Simbad kompleks nudi dečiji bazen, dečije igralište, animaciju, dečije klubove i to Teddies za decu od 3 do 5 godina, Mini`s & Wavers za decu od 6 do 12 godina i Clubbers za tinejdžere od 13 do 16 godina.

Palm Royale 5*lux

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Hotel koji prosto zrači zajedno sa predivnim okruženjem i idiličnim delom plaže. Zlatan pesak, tirkizno more i stotine palmi idealno će upotpuniti vaš odmor pod suncem. Rekreativni centar smešten je u glavnoj zgradi hotela. Dva teniska terena, teretana, bilijar, dva bazena, klub za decu, 1200m privatne peskovite plaže i golf tereni u blizini su odlika ovog hotela. Na raspolaganju je 445 luksuznih soba, moderno dizajniranih, opremljenih da zadive gosta pružajući mu divan pogled na Crveno more. Svaka soba poseduje kupatilo, SAT TV, klima uređaj, telefon, internet. U blizini hotela nalazi se veći broj internacionalnih restorana od kojih izdvajamo grčki, italijanski, restoran sa morskim specijalitetima. Nalazi se 35 km od aerodroma u Hurgadi.

Sunrise Crystal Bay 5* lux

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Sunrise Crystal Bay je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu. Hotel raspolaže sa 364 sobe i sve sobe imaju klimu, telefon, LCD TV, sef, mini bar i balkon ili terasu. Gostima hotela je na raspolaganju 6 restorana, glavni i 5 a la carte, 9 barova, 2 bazena, dečiji bazen, SPA centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, tursko kupatilo, sobe za masažu, teretana), Nemo klub za decu, animacioni tim, 2 teniska terena (besplatno osvetljenje), aerobik, stoni tenis, fitnes sala, odbojka, pikado, a uz doplatu i bilijar, ronjenje i sportovi na vodi. Na 10-ak minuta hoda od hotela se nalazi Senzo tržni centar, u čijem sklopu se nalaze butici, restorani, barovi, bioskop i supermarket.

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja