• 0

BLACK FRIDAY POPUSTI za najtoplije zimske destinacije u Wayout-u i dalje traju

Decembar, doček Nove godine i školski raspust u Dubaiju i Hurgadi i magična Barselona u januaru, februaru ili martu

  • 0
Wayout

Foto: Wayout

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i po sunčanom plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima.

Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima. Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom, a naša specijalna ponuda za polaske u januaru, februaru i martu po fantastičnoj ceni od 489eur za moderan hotel Acta Voraport koji je odlično pozicioniran i koji će vaš boravak u Barseloni upotpuniti. Provedite produženi vikend u ovoj neodoljivoj svetskoj metropoli i prepustite se čarima Barselone.

Wayout

Foto: Wayout

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista, a ukoliko ste mislili da se na Kipar putuje samo u letnjem periodu, prevarili ste se, obzirom na to da je uz prijatne temperature i sunčano vreme fantastičan noćni život zagarantovan, kao i gastronomski užitak u nekim od poznatih restorana raznih svetskih kuhinja, tako da sa apsolutnom sigurnošću možemo tvrditi da je putovanje na Kipar u novogodišnjem periodu i u januaru i februaru nezaboravno.

Wayout

Foto: Wayout

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugu koja se u Wayout agenciji može obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantastični hotel u samom centru Larnake Best Western Plus Larco, zatim jedan od najpoznatijih hotela na Kipru Mediterranean Beach Hotel koji se nalazi na samoj plaži u Limasolu, a za sve ljubitelje luksuza smo izdvojili Amathus Beach Hotel.

Zoi Hotel 4*

Wayout

Foto: Wayout

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odlicnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta šetnje od centra ovog mesta i u blizini plaže Vathia Gonia. U blizini hotela nalazi se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljašnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uređajem.

Best Western Plus Larco Hotel 4*

Wayout

Foto: Wayout

Ovaj objekat je udaljen 9 min hoda od plaže. Objekat Best Western Plus Larco Hotel nalazi se na 200 metara od najbliže plaže i na samo 10 minuta vožnje od Aerodroma Larnaka. Ponuda obuhvata recepciju koja radi non-stop, bazen na otvorenom sa ležaljkama i besplatan WiFi internet u svim prostorijama. Hotel Best Western Plus Larco nudi moderne sobe opremljene Nespresso aparatom za kafu, priborom za pripremu čaja, sefom, mini-barom, radnim stolom i flat-screen TV-om. Posluga u sobi takođe je dostupna. U hotelskom restoranu služi se kontinentalni doručak koji obuhvata hleb, džem, žitarice, sir i suhomesnate proizvode. Bar hotela Best Western Plus Larco nudi razne vrste pića i osveženja. Gosti mogu vežbati u fitnes sali ili se opustiti u sauni. Na zahtev i uz doplatu, osoblje može da organizuje gostima iznajmljivanje automobila i uslugu prevoza od/do aerodroma. Gosti mogu od hotela za 15 minuta hoda stići do centra Larnake i do čuvenog gradskog šetališta.

Constantinos the Great Beach Hotel 5*

Wayout

Foto: Wayout

Otmen i elegantan hotel, smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji, u samom centru Protarasa, 47km od aerodroma u Larnaki. Sve sobe, prostor oko bazena i restoran, renovirani su u potpunosti pred sezonu 2018. god. Od sadržaja hotel ima veliki spoljašnji bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, glavni restoran, a la carte restoran, bar u lobiju, koktel barove na plaži i pored bazena, prodavnicu suvenira, salon lepote, frizera, stoni tenis, animaciju, saunu, teretanu, parno kupatilo i teniski teren. Sobe su prostrane, sa balkonom, imaju SAT TV, telefon, fen, sef, mini frižider, ketler, wi-fi internet. U sobama upotreba sefa, frižidera i interneta dodatno se naplaćuje.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Wayout

Foto: Wayout

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Wayout

Foto: Wayout

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je leto najlepše u oktobru i novembru kada je savršeno vreme za kupanje u toplom moru i vreme kada se opušteno može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade.Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Wayout

Foto: Wayout

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema specijalnoj ponudi za sve polaske u novembru i decembru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po promotivnim cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Wayout

Foto: Wayout

Lociran u Hurgadi, udaljen 350m od hotela Mercure. Hotel gostima pruža smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom i barom. Smeštaj sadrži privatnu plažu, laundž i baštu. Svaka soba je klimatizovana, ima orman, TV, privatno kupatilo, peškire i pogled na baštu. Sobe imaju sef i besplatan WiFi, dok određene imaju i pogled na bazen. Takođe, tu je i mini-bar. Obroci se služe na bazi švedskog stola (bife). Tu je i dečije igralište, stolovi za stoni tenis, bilijar i table za pikado. Hotel je udaljen 6km od aerodroma.

Long Beach Resort 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su različito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi. Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena, tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju. Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.

Sea Gull 4*lux

Wayout

Foto: Wayout

Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj. U okviru hotela nalazi se 3 vrste restorana u zavisnosti od toga kakvu hranu volite: Cleopatra & Nefertiti restoran koji nudi specijalitete internacionalne kuhinje, Dolphin beach restoran koji nudi italijanske specijalitete, Chinese restoran sa arapskom kuhinjom, Oasis beach sa morskim plodovima i Captin Nemo’s restoran kojı se nalazı na rotirajućem krovu sa koga se pruža veličanstven pogled na grad i zaliv. Hotel sadrži 150 radnji, health club sa saunom, jakuzzijem, masažom, kids klub sa mini discom, predstavama, zabavama na plaži, školi crtanja, 2 bioskopa, kliniku, uslugu pranja i peglanja veša, salon lepote, surfing centar, diving centar, sef. Sadrži i konferencijske sale: Nefertiti koja se prostire na 200m² i ima kapacitet za 200 ljudi, potpuno opremljena za konferencije i sastanke, Small koja je na 50m² za 50 ljudi koja se može koristiti u svrhe treninga.

Albatros Blu Spa Resort 4*Lux

Wayout

Foto: Wayout

Iz lanca Pickalbatros dolazi nam novi Blue Spa Resort. Hotel je otvoren u septembru 2022. godine i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. Hotel se nalazi u novijem delu Hurgade, na šetalištu Memša. Od aerodroma je udaljen 6km. Hotel u ponudi ima 318 soba i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu, ketler, SAT LCD TV. U sklopu hotela je nekolilo bazena, teren za odbojku na plaži, bilijar, teretana... S obzirom da je hotel počeo sa radom u septembru 2022. godine, trenutno je u fazi soft-opening što znači da pojedini sadržaji hotela nisu otvoreni.

Putovanja, novembar, decembar

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja