• 0

Odbrojavanje je počelo: 3,2,1- Srbija: Projekat od nacionalnog značaja koji promoviše našu zemlju

Po prvi put jedan projekat ujedinjuje različite interese i srpskih privrednika, i domaćih organizacija koje se bave nekom turističkom temom

  • 0
Stara planina, hotel Foto : Instagram/321 Srbija/ promo

Najveći projekat ovakvog tipa, urađen prema Nacionalnoj strategiji za turizam, pod nazivom "3,2,1-Srbija" okupio je gotovo celu zemlju oko jedinstvenog cilja: da se prihod od objedinjene srpske turističke ponude, kroz ogromno medijsko i svako drugo dugo prisustvo na internacionalnom i domaćem nivou, uveća na taj način da Srbija relativno brzo zauzme jedno od vodećih mesta na evropskoj listi top deset najboljih turističkih destinacija i to svih 12 meseci godišnje.

321 Srbija, koji je dobio status projekta od nacionalnog značaja, pod pokroviteljstvom je velikog broja državnih institucija, gradova i lokalnih samouprava.

Po prvi put jedan projekat ujedinjuje različite interese i srpskih privrednika, domaćih organizacija koje se bave nekom turističkom temom i pruža mogućnost da, kroz konkretna partnerstva napravi zaokret u realizaciji ciljeva napisanih u Nacionalnoj startegiji za turizam, ubrza rezultate i pomogne državim institucijama i turističkim projektima od značaja da u rekordnom roku realizuju sopstvene planove.

Projekat je obuhvatio svaki segment koji može da bude potencijalno isplativa turistička tema i kreira alate i materijale koji će, uz odobrenje relevantnih državnih tela, biti plasirani izvan granica naše zemlje, u obliku do sada neviđene kampanje urađene za promociju države Srbije, kao turističkog potencijala broj jedan.

Pored različitih organizacija i državnih institucija, deo po deo zemlje pridružuje se projektu, opština za opštinom, grad za gradom. Svi delovi naše lepe Srbije koji kriju neverovatna turistička blaga koja sa ponosom možemo pokazati gostima iz svih delova sveta.

Promocija Srbije i kompletne srpske turističke ponude u inostranstvu, kao potencijalnog kandidata za jedno od prva tri mesta na top listi vodećih turistickih destinacija u Evropi, kroz projekat koji okuplja sve najbolje iz Srbije, odjednom je ujedinio Srbiju i postavio visoke standarde u tome šta je stvarno najveći domaći potencijal i ko su ljudi koji mogu da budu promoteri zemlje na zvaničnom nivou.

Neverovatna je i činjenica da ne postoji kompanija, institucija, organizacija u Srbiji koja se nije javila za partnerstvo na projektu i po prvi put će i najveći konkurenti stajati rame uz rame jedni sa drugima, pomireni u realizaciji jednog cilja, a to je da Srbija bude jedna od najpoželjnijih destinacija za sve turiste u regionu i svetu.

Zvanična prezentacija projekta održaće se 5. decembra u hotelu "Hajat" pred diplomatama i predstavnicima državnih institucija, a tom prilikom predstaviće se i oni koji su prošli ozbiljan test kako bi ušli u kategoriju “Najbolji iz Srbije”. Tim projekta predstaviće i promotere projekta, koji su naši uvaženi sportisti, glumci i ostali šampioni, koji i do sada našu zemlju u svetu predstavljaju na dostojanstven način.

(Ona.rs/321 Srbija promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja