• 17

Italijan u Srbiji ocenjuje evropske države koje je posetio: Nula za Francusku, a evo kome je dao 10

Dodelio je nekoliko sedmica i ponudio kratka obrazloženja uz ocene

  • 17

Julijan Galuco je rešio da na svom "TikTok" nalogu podeli utiske o nekolicini evropskih zemalja koje je posetio i da svakoj dodeli odgovarajuću ocenu zasnovanu na ličnom iskustvu. Objasnio je da će deliti ocene od nula do deset. Julijan je inače Italijan, poreklom iz Kanade, a trenutno živi u Srbiji.

Prvo je ocenio Francusku nulom i odmah prešao na sledeću državu, iako nije obrazložio zbog čega je Francuska dobila najnižu ocenu. Austrija je ocenjena ocenom dva - lepo mesto, ali sa jako nepristojnim stanovništvom. Nemačku je okarakterisao kao državu koja je maltene ista kao Austrija, ali ipak malo bolja i dao joj trojku.

- Engleska ima sjajnu internacionalnu hranu i London je prilično kul - rekao je Julijan i dodelio peticu ovoj zemlji.

Švajcarska je lepa zemlja, ali njegova zamerka je što kafa košta 10 evra, stoga šestica. Holandija je kul i zanimljiva, Julijan nema nikakvih zamerki, ali ipak nije najbolje mesto na svetu, prema njegovim rečima. Sasvim dovoljno za sedmicu.

- Onda imamo Španiju. Lepša je od Holandije, sjajni su ljudi i hrana. Okej je. Dobija sedam od deset.

@galluzzojulian Only including places I've been - never talk on somewhere you haven't visited before 🤫 #europe #serbia #travel ♬ Missão - Memê no Beat

Seriji sedmica se pridružuje i Rusija, zemlja koja je posebno zanimljiva ljudima sa Zapada, kaže Julijan, a kao zemlju koja zaslužuje osmicu navodi Italiju.

- Dobila bi deset, ja sam i sam Italijan, ali Italijani su jako nepristojni. Hrvatska bi isto dobila deset, ali i tamo sam se susreo sa neljubaznim ljudima - nastavlja on dalje.

Zbog toga što je Atina "malo prljava", Grčka dobija devetku. Mađarska dobija takođe devetku i naposletku dolazimo ni više ni manje nego do Srbije.

- Savršenstvo. Zamalo. Koliko god može da se kaže da je nešto savršeno. Tako da je lako, ovo je mesto broj jedan - zaključuje Julijan svoje izlaganje i proglašenje pobedničke destinacije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • E sad

    1. decembar 2022. | 17:39

    E sad vidim da nemas pojma brate ako je tebi Srbija za 10ku. I ja putujem I to malo vise od tebe sve si naopako stavio na ranking.

    Podelite komentar

  • Ljiljana

    2. decembar 2022. | 15:42

    Kad malo bolje razmislim, potpuno je u pravu! Bravo i ja bih tako bez izuzetka!

    Podelite komentar

  • ZAC

    1. decembar 2022. | 17:05

    Pitao bih ovog Italijana gde je pio tu kafu u svajcarsku koja kosta 10 evra jedino u nekom znijem hotelu dosao pre par dana i kafu mozete piti od 3,5 do 5 fr svuda u pristojnim restoranima. Na podrucju Zeneve Lausanne.

    Podelite komentar