• 0

Ekstravagantno venčanje iz snova u Dubaiju? Da, ali ne na kopnu...

Ne samo da je osoblje raspoloženo da ispuni zahteve mladenaca, već će se zaposleni u ovoj kompaniji potruditi i da maksimalno prilagode ponudu posluženja

  • 0
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati Dubai / Foto: Pixabay/vosidiy

Jedna od vodećih kompanija za iznajmljivanje jahti u Dubaiju nedavno je ponudila nove, vrlo atarktivne pakete za venčanja.

Parovi koji su u potrazi za neobičnim i luksuznim venčanjem, sada imaju mogućnost da odaberu jedan od paketa, koje u ponudi ima ova kompanija.

- Naši paketi iznajmljivanja jahti za venčanja su pristupačni i pogodni za sve koji traže nešto zaista jedinstveno i ekstravagantno – rekao je u razgovoru sa novinarima direktor kompanije „Easy Yacht“, jedne od vodećih u Dubaiju, koje se bave iznajmljivanjem jahti, prenosi „Breakingtravelnews“ i dodao:

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Wedding Planner in Dubai (@yachtweddingdubai)

"Imamo flotu jahti koja može lako da primi između 50 i 500 zvanica. Paketi za venčanja na jahtama u našoj kompaniji uključuju sve kako bi taj događaj zaista bio izuzetan".

Budući da je do sada kompanija imala prilike da organizuje na stotine venčanja, to su se potrudili da osmisle zanimljive pakete, kojima će klijenti, ali i njihovi gosti, biti i više nego zadovoljni.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Wedding Planner in Dubai (@yachtweddingdubai)

Izuzev samog večanja, ti paketi obuhvataju i dekoraciju, ukusnu hranu i širok spektar pića, kao i opciju krstarenja na više lokacija, ali i još mnogo toga. Uz to se trude, napomenuo je direktor, da obrate pažnju na sve detalje, kako bi klijenti bili zadovoljni.

- Kompanija „Easy yacht“ nudi standardne pakete, koji uključuju više usluga, seriju besplatnih konsultacija, prilagođene pakete za različito koncipirana venčanja, besplatnu izradu ponude, kao i uslugu profesionalnog planera venčanja, koji će snove mladenaca pretvoriti u stvarnost.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Wedding & Event Planner | Dubai (@absolute_weddings_dubai)

Nema nikakve sumnje da će celokupan događaj biti upotpunjen krstarenjem i uživanjem u pogledu na brojne znamenitosti Dubaija.

Ne samo da je osoblje raspoloženo da ispuni zahteve mladenaca, već će se zaposleni u ovoj kompaniji potruditi i da maksimalno prilagode ponudu posluženja. Na zvaničnom sajtu „Easy yacht“ navedeno je da je minimum dva sata može da traje najam jahte za venčanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja