• 0

Premium usluga i nesvakidašnje iskustvo uskoro na Zlatiboru – Hotel koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo

Uživanje u luksuznom SPA centru, usluga konsijerža za vreme boravka ili mogućnost izbora mekoće i vrste jastuka samo su neke od pogodnosti koje će nuditi prestižni hotel najvišeg ranga

  • 0
Bor Hotel by Karisma, Zlatibor

Foto: Promo/ Bor Hotel by Karisma

Kada je izbor hotela u pitanju, broj zvezdica za mnoge posetioce često je od presudnog značaja. One označavaju standard i pogodnosti koje možete da očekujete od hotela, a što ih je više, uslovi boravka su luksuzniji. Standardno rangiranje hotela podrazumeva skalu od jedne do pet zvezdica, a ako ste ljubitelj glamura i uživanja u raskoši jednostavno znate da prepoznate deluks gostoprimstvo i uslugu koja je, ipak, iznad svake druge.

Premium hotel jednostavno osetite i mada su zvezdice važne na prvi pogled, jedino što se računa su doživljaj tokom boravka i tretman kakav ste imali! Uživanje u luksuznom SPA centru, usluga konsijerža za vreme boravka ili mogućnost izbora mekoće i vrste jastuka samo su neke od pogodnosti koje nude samo prestižni hoteli najvišeg ranga.

Novi Bor Zlatibora

Svi hoteli sa pet zvezdica su slični, jer se svi rangiraju na sličan način ma gde se oni u svetu nalazili, ali samo neki od njih gostima nude glamurozno uživanje čak i u običnim stvarima, koje se podrazumevaju.

Upravo takav je Bor Hotel by Karisma, hotel koji će zauvek promeniti sliku i doživljaj Zlatibora od jeseni 2023. godine, kada Karisma Hotels & Resorts grupacija planira da otvori ovaj jedinstven objekat.

Prema novijim istraživanjima, u poslednjih pet godina, u našoj zemlji se prema posećenosti među turističkim centrima Srbije na prvom mestu nalazi upravo Zlatibor, koji je tokom 2021. godine posetilo preko 205.000 turista. Na radost mnogobrojnih posetilaca koji vole da se u potpunosti prepuste čarima glamuroznih hotela, na Zlatiboru obrise dobija novi luksuzni hotel sa pet zvezdica, koji će na naše tržište doneti jedinstvenu uslugu i autentično iskustvo.

Luksuz za najveće hedoniste

Bor Hotel by Karisma je kompleks koji će raspolagati sa 93 luksuzna apartmana.

Pored vrhunske usluge i inovativnog koncepta koje će nuditi, Bor Hotel by Karisma, biće prepoznatljiv i po dizajnu eksterijera, koji je u potpunosti integrisan sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. U sastavu Bor hotela su i SPA & Wellness centar, tri fine dining restorana, Rooftop i Lobby bar, a gostima prefinjenog ukusa na raspolaganju će biti i Cigar lounge.

Ono po čemu će se ovaj otmeni hotel definitivno isticati jeste usluga konsijerža pre samog dolaska gostiju, čime će jedinstven doživljaj uživanja čak i u najmanjim sitnicama početi od momenta rezervacije. Konsijerž će se potruditi da obezbedi sve što je neophodno za potpuno uživanje, poput rođendanske torte, cveća, spa rezervacija i drugih željenih aktivnosti. Pored ove specijalne pogodnosti, posetioci prestižnog Bor Hotela će čak biti u prilici da izaberu i na kakvoj vrsti jastuka žele da spavaju.

Otvaranje hotela je planirano na jesen 2023. godine, čime će jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastaviti da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja