• 0

Najtoplije destinacije u ovo doba godine - Kipar, Hurgada, Dubai - Sa Wayoutom po ekskluzivnim cenama

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista

  • 0
Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ako ste mislili da je na Kipru zimi vreme kao u Grčkoj ili Turskoj, grešite, obzirom na to da su temperature veoma prijatne i ne sumnjamo da je odlazak na Kipar prava odluka ukoliko želite da se odmorite od hladnog vremena. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje možete posetiti tokom cele godine.

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugu koja se u Wayout agenciji može obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantastični hotel u samom centru Larnake Best Western Plus Larco, zatim jedan od najpoznatijih hotela na Kipru Mediterranean Beach Hotel koji se nalazi na samoj plaži u Limasolu, a za sve ljubitelje luksuza smo izdvojili Amathus Beach Hotel.

Zoi Hotel 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odličnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta šetnje od centra ovog mesta i u blizini plaže Vathia Gonia. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljašnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uređajem.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more. Besplatan WiFi je dostupan. Sve sobe su klimatizovane i poseduju satelitsku televiziju. Gosti se mogu opuštati u hotelskoj sauni ili odigrati partiju tenisa. Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana. Centralni restoran služi lokalna i internacionalna jela na bazi bifea (švedskog stola) ili u vidu set-menija, gde se gostima služe gotove porcije hrane, već na tanjiru. Pića i osveženje se služe u okviru prijateljske atmosfere "Bar One" šanka. Agia Napa manastir je udaljen 1km, a hotel takođe omogućava besplatan parking gostima.

Constantinos the Great Beach Hotel 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Otmen i elegantan hotel, smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji, u samom centru Protarasa, 47km od aerodroma u Larnaki. Sve sobe, prostor oko bazena i restoran, renovirani su u potpunosti pred sezonu 2018. god. Od sadržaja hotel ima veliki spoljašnji bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, glavni restoran, a la carte restoran, bar u lobiju, koktel barove na plaži i pored bazena, prodavnicu suvenira, salon lepote, frizera, stoni tenis, animaciju, saunu, teretanu, parno kupatilo i teniski teren. Sobe su prostrane, sa balkonom, imaju SAT TV, telefon, fen, sef, mini frižider, ketler, wi-fi internet. U sobama upotreba sefa, frižidera i interneta dodatno se naplaćuje.

Adams Beach Hotel 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Luksuzan hotel, nalazi se na plaži od belog peska, u zalivu Nisi, poznatom po laguni sa sa plitkom, tirkizno plavom vodom. Centar Aja Nape, njegovi muzeji, taverne i noćni život, su udaljeni oko 3 km od hotela. Autobuska stanica je na 25 metara od hotela, aerodrom Larnaka na 45 km. Hotel je izgrađen 1991, a delimično renoviran 2016. godine. Hotel ima pet spoljašnjih bazena, "lazy river", fontane, đakuzi i mali akva park. Tu su i Spa centar, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, teretana, masaže, kozmetički salon, stoni tenis, bilijar, osvetljeni teniski teren, dečiji klub, igralište i bazen, frizer, razne prodavnice (juvelir, cvećarnica, suvenirnica…), animacija tokom sezone (od maja do oktobra).

U kompleksu je nekoliko restorana i barova koji zadovoljavaju sve ukuse: glavni restoran, Sushi bar, Glasshouse Lounge Restaurant, Taverna na plaži u kojoj se služe morski specijaliteti, Piano bar, Vitaminas Pool Bar i Victory Pub. Bežični internet je besplatan u sobama i na javnim površinama. Standardne (Classic) sobe su klimatizovane, imaju balkon, telefon, LCD SAT TV, sef, mini bar, wi-fi internet, fen i papuče. Uz doplatu je moguće rezervisati Superior sobe, koje su renovirane 2016. godine i nešto su veće po površini.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je i dalje toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema specijalnoj ponudi za sve polaske u novembru i decembru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po promotivnim cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

Long Beach Resort 4*Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su različito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi. Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena, tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju. Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.

Royal Lagoons Resort 5* economy

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U blizini hotela se nalazi poznata diskoteka Little Budha. Hotel raspolaže sa 610 soba. Sve sobe imaju balkon ili terasu (samo mali broj soba ih nema), radni sto i stolicu, individualni klima sistem, LCD TV sa internacionalnim programima, mini bar (doplaćuje se ), fen za kosu. Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji se sastoji od 3 hotela, Sindbad Beach Resort, Sindbad Aqua Hotel i Sindbad Aqua Park Resort, čije sadržaje gosti mogu koristiti.

Jedinstveni sistem Sindbad je koncipiram tako da svi gosti kompleksa koji koriste uslugu All Inclusive mogu ovu uslugu koristiti u celom kompleksu. Svaki hotel poseduje glavni restoran. Gostima su na raspolaganju i a la carte restorani (libanska, italijanska i grčka jela, kao i jela sa roštilja), par barova, među kojima je i bar na plaži, kao i bar pored bazena, diskoteka. Hotel poseduje 6 bazena, među kojima je i bazen sa 3 tobogana. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom, koji je na raspolaganju gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Za ljubitelje sportova na vodi hotel ima Aqua Sport Centar, koji nudi ronjenje, gnjuranje, surfovanje, vožnju banana brodom. Kompleks nudi i sledeće aktivnosti: boćanje, vaterpolo, odbojku, pikado, akvabik, časove plesa, fudbal, ping pong, i još brojne aktivnosti u Sport centru. Za najmlađe goste Simbad kompleks nudi dečiji bazen, dečije igralište, animaciju, dečije klubove i to Teddies za decu od 3 do 5 godina, Mini`s & Wavers za decu od 6 do 12 godina i Clubbers za tinejdžere od 13 do 16 godina.

Titanic Royal 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel svojim gostima nudi doživljaj luksuza pri samom ulasku u kristalni lobi sa glamuroznom recepcijom što odmah pokazuje da ste za sebe i svoju porodicu napravili pravi izbor. Hotel ima 387 soba koje su pažljivo dizajnirane i dekorisane iz kojih se pruža pogled na rizort i obalu Crvenog mora, kao i privatnu, prirodnu plažu koja je dugačka 180 metara. Posebna prednost ovog hotela je što je ceo kompleks pokriven besplatnim WiFi internetom.

Palm Royale 5*lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel koji prosto zrači zajedno sa predivnim okruženjem i idiličnim delom plaže. Zlatan pesak, tirkizno more i stotine palmi idealno će upotpuniti vaš odmor pod suncem. Rekreativni centar smešten je u glavnoj zgradi hotela. Dva teniska terena, teretana, bilijar, dva bazena, klub za decu, 1200m privatne peskovite plaže i golf tereni u blizini su odlika ovog hotela. Na raspolaganju je 445 luksuznih soba, moderno dizajniranih, opremljenih da zadive gosta pružajući mu divan pogled na Crveno more. Svaka soba poseduje kupatilo, SAT TV, klima uređaj, telefon, internet. U blizini hotela nalazi se veći broj internacionalnih restorana od kojih izdvajamo grčki, italijanski, restoran sa morskim specijalitetima. Nalazi se 35 km od aerodroma u Hurgadi.

Želite odmor na plaži? U Dubaiju - može! Želite dobar provod? U Dubaiju - može! Želite sunce i toplo vreme? U Dubaiju - naravno! Želite luksuz po najpovoljnijim cenama? U Wayoutu - može!

Imamo lepe vesti! Ukinuta su sva COVID ograničenja za ulazak u Dubai. Sada putnici mogu putovati bez bilo kakvih testova ili sertifikata.

Najatraktivnije, najtoplije, najluksuznije a pristupačno putovanje ove jeseni je definitivno u Dubai koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

U saradnji sa avio kompanijom FlyDubai koja zbog velike zainteresovanosti dva puta dnevno leti za Dubai, za sve Wayout putnike smo obezbedili najpovoljnije cene najpopularnijih i najtraženijih hotela na našem tržištu što znači da su cene paket aranžmana povoljnije čak i od onih koje možete naći na najpopularnijim turističkim portalima. Naravno, kao i uvek, važi Wayout slogan, ako nađete jeftinije, čak i na turističkim portalima, vraćamo razliku.

U Dubaiju nikome nikada nije dosadno. Ukoliko želite da uživate u sunčanju i odmaranju na plaži, možete izabrati ili javnu plažu Jumeirah Beach ili neki od mnogobrojnih beach klubova koji nude raznovrstan sadržaj, a naša preporuka je svakako odlazak na Barasti Beach u blizini Dubai Marine. A ukoliko ste ljubitelj gurmanskih specijaliteta, u Dubaiju možete naći bezbroj svetski poznatih restorana na najekskluzivnijim lokacijama, sa najlepšim pogledima na ovaj neponovljivi grad.

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša ponuda za polaske u novembru i decembru obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najkonkurentnijim cenama.

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, Byblos Marina 4*, kao i jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, zatim moderni hotel Rove Dubai Marina koji ima odlične recenzije svojih gostiju, posebno mlađe populacije. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo novootvoreni Radisson Beach Resort Palm Jumeirah koji ima promotivnu cenu povodom otvaranja, kao i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Two Seasons Hotel 4*, Signature 1 Hotel Tecom, Signature Hotel Al Barsha u blizini Mall of The Emirates, kao i Ibis One Central i Novotel World Trade Centre u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Ibis One Central 3*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u srcu finansijskog i komercijalnog distrikta u Dubaiju i preporučljiv je kako poslovnim, tako i gostima koji Dubai posećuju zbog odmora. Hotel se nalazi blizu metro stanice World Trade Center. Gosti se mogu opustiti u hotelskoj teretani, a zatim se odmoriti u jednoj od 588 soba koje imaju besplatan WiFi internet. Hotel ima 5 sala za sastanke koje mogu smestiti do 200 ljudi. Restoran azijske kuhinje Wok&CO nudi specijalitete iz ovog dela sveta dok se gosti mogu opustiti i u baru sa kubanskom tematikom sa živom muzikom.

Two Seasons Hotel & Apartments 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Apartmani u objektu Two Seasons Hotel & Apartments imaju elegantan nameštaj i zaseban salon sa flat-screen TV-om. Svaka smeštajna jedinica uključuje balkon sa panoramskim pogledom na Dubai i Palm Džumeiru (Palm Jumeirah). Gosti objekta Two Seasons Hotel & Apartments mogu da se opuste u 25-metarskom bazenu na otvorenom i hidromasažnoj kadi ili da se rekreiraju u dobro opremljenom fitnes centru i na terenima za skvoš. Ponuda uključuje odvojen dečiji bazen i dečiji klub za najmlađe goste. U objektu Two Seasons Hotel & Apartments Apartments možete uživati u laganim obrocima u kafeu Le Grand ili u specijalitetima jugoistočne Azije koji se služe u restoranu Noodle House. Internacionalna jela dostupna su tokom celog dana u restoranu La Terrace. Gostima objekta Two Seasons Hotel & Apartments na raspolaganju je besplatan organizovan prevoz autobusom do javne plaže Džumeira, tržnog centra Dubai Outlet Mall, marine Walk i kompleksa Dubai Parks & Resorts. Golf klub Emirates udaljen je 5 minuta vožnje od hotela, a tržni centri Dubai Marina Mall i Mall of the Emirates nalaze se na 10 minuta vožnje automobilom od objekta. Stanica metroa Dubai Internet City smeštena je pored hotela. Ponuda objekta obuhvata i besplatnu uslugu parkiranja vozila.

Wyndham Dubai Marina 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na 30 minuta od aerodroma, i iz njega se pruža prekrasan pogled na Arabijsko more i Dubai Marinu. Metro i tramvajska stanica, na samo 10 minuta hoda, povezuju putnike sa velikim poslovnim i tržnim centrima i poznatim atrakcijama Dubaija. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Sve sobe su klimatizovane i imaju garnituru za sedenje, flat-screen TV, mini bar, i sef. Kupatila su opremljena sa tuš kabinom i kadom i nude besplatne toaletne potrepštine. Room service je dostupan 24 sata. Hotel ima dva restorana, dva bara i coffee lounge. Za relaksaciju tu su spa, sauna i parna soba. Hotel nudi i teretanu i otvoreni bazen. U sklopu hotela su i poslovni centar, suvenirnica, menjačnica... Besplatni shuttle bus vozi na plažu.

DUKES Dubai Jumeirah The Palm 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel DUKES DUBAI smešten je na Palm Džumeiri. Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i komsopolitskog luksuza. Gosti mogu da se opuste u bazenu (lenja reka), kao i da se bave raznim sportovima na vodi. Hotel poseduje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana s hotelskom uslugom i izvanrednim pogledom na Persijski zaliv i panoramu Dubai Marine. Smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki ormar i sef. Dodatne pogodnosti uključuju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor Floris. U hotelu se služe najbolja jela britanske kuhinje. U restoranu Great British (GBR) služi se izbor britanskih jela tokom celog dana. Iz restorana se pruža lep pogled na panoramu Dubai Marine. Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi na plaži. U baru DUKES služe se neki od najboljih svetskih martinija. Na 14. spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana sa modernom opremom i prozorima od poda do plafona sa odličnim pogledom na panoramu Dubai Marine. Ostali sadržaji uključuju veoma popularan frizerski salon. Na samo 30 minuta vožnje nalaze se Aerodrom Dubai (DXB) i Međunarodni aerodrom Al Maktum. Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 20 minuta vožnje, a Dubai Mol na 30 minuta. Svi zabavni parkovi i odmarališta u Dubaiju su takođe udaljena 30 minuta od smeštajnog objekta.

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja