• 0

Početak godine na nekoj od toplih destinacija! Barselona, Kipar, Dubai ili Hurgada sa Wayoutom

Po ekskluzivnim cenama

  • 0
Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i po sunčanom plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima. Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima.

Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom, uz Ultra Last Minute ponudu za polazak 12. januara, sa fantastičnim popustom od 100 eur po odrasloj osobi. Provedite produženi vikend u ovoj neodoljivoj svetskoj metropoli i prepustite se čarima Barselone.

Acta Voraport 3*Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Objekat Acta Voraport se nalazi u Barseloni, na 650 metara od plaže Bogatelj. U ponudi je smeštaj sa restoranom, privatnim parkingom, bazenom na otvorenom i barom. Sadržaji ovog objekta uključuju recepciju koja radi non-stop, bankomat i besplatan WiFi u svim prostorijama. Gosti mogu da popiju piće u snek baru. Gostima hotela su na raspolaganju klimatizovane sobe sa radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. Sobe objekta Acta Voraport imaju posteljinu i peškire. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u smeštajnom objektu. Objekat Acta Voraport poseduje terasu za sunčanje. Plaža Mar Belja nalazi se na 800 metara od hotela, dok je plaža Nova Ikarija udaljena manje od 1 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom El Prat u Barseloni, udaljen 19 km od objekta Acta Voraport. Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Barselona.

Glories Hotel 3*Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj moderni hotel smešten je na 200 metara od Arene Monumental u Barseloni i na 12 minuta od Sagrade familije. Sve sobe nude klima-uređaj i grejanje, TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet. Hotel Glòries se nalazi na svega 3 minuta hoda od stanice metroa Monumental, od koje se može direktno stići do Trga Katalonija za oko 5 minuta. Od hotela se takođe lako dolazi do četvrti visoke tehnologije Distrikt 22@ i Tornja Agbar. Katalonsko narodno pozorište i Koncertna dvorana Auditori udaljeni su samo 400 metara. Recepcija hotela Glòries radi non-stop i pruža uslugu iznajmljivanja automobila i bicikla. Na raspolaganju su vam takođe usluge menjačnice i rezervacije ulaznica.

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Ako ste mislili da je na Kipru zimi vreme kao u Grčkoj ili Turskoj, grešite, obzirom na to da su temperature veoma prijatne i ne sumnjamo da je odlazak na Kipar prava odluka ukoliko želite da se odmorite od hladnog vremena. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje možete posetiti tokom cele godine.

Za ovaj period godine, posebno bismo izdvojili novootvoreni hotel Chrysomare Beach koji je ove sezone pobrao sve pohvale svojih gostiju, sa posebnim akcentom na odličnu All Inclusive uslugu koja se u Wayout agenciji može obezbediti po promotivnoj ceni. Naravno, hoteli u samom centru grada uvek privlače posebnu pažnju, a od gradskih hotela bismo savetovali da se pažnja obrati na fantastični hotel u samom centru Larnake Best Western Plus Larco, zatim jedan od najpoznatijih hotela na Kipru Mediterranean Beach Hotel koji se nalazi na samoj plaži u Limasolu, a za sve ljubitelje luksuza smo izdvojili Amathus Beach Hotel.

Limanaki Beach Hotel 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Objekat Limanaki Beach Hotel je smešten pored peščane plaže u letovalištu Aja Napa i gleda na rt Greko i živopisno pristanište. Objekat poseduje bazen na otvorenom i prostrane sobe sa terasom ili balkonom i pogledom na bazen ili na Sredozemno more. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, moderno uređena i nudi TV sa satelitskim kanalima. Kupatilo sadrži fen za kosu i tuš. Neke jedinice imaju mini-bar i veliki balkon sa ležaljkama. U 4 restorana u okviru objekta pripremaju se jela od morskih plodova, kao i jela domaće i internacionalne kuhinje. Osvežavajuća pića i napici služe se u hotelskim barovima, uključujući bar na terasi i koktel bar. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog dana. Ponuda objekta Limanaki Beach Hotel obuhvata fitnes centar, dečiji bazen i igralište za najmlađe goste. WiFi je dostupan u celom objektu i dodatno se naplaćuje. Od objekta se kratkom šetnjom stiže se do raznih taverni i prodavnica koje se nalaze uz obalu. Kavo Greko je udaljen 6,5 km. Objekat se nalazi na 5 minuta hoda od Manastira Aja Napa, 100 metara od Kazina C2 Ayia Napa Cyprus i 3 km od akva-parka Water World.

Navarria Hotel 3*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel je udaljen od centra Limasola 4km, i oko 60km od aerodroma u Larnaki. Obroci se služe u glavnom restoranu koji se sastoji iz dva dela – klimatizovanog unutrašnjeg i otvorene terase na kojoj se može uživati ne samo u hrani već i u pogledu na vrt i bazen. Od sadržaja gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen, teniski teren, bilijar, stoni tenis, frizerski salon, manikir, sauna i salon za masažu. Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, besplatnu wi-fi konekciju, sef (uz doplatu), mini frižider (uz doplatu).

Constantinos the Great Beach Hotel 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Otmen i elegantan hotel, smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji, u samom centru Protarasa, 47km od aerodroma u Larnaki. Sve sobe, prostor oko bazena i restoran, renovirani su u potpunosti pred sezonu 2018. god. Od sadržaja hotel ima veliki spoljašnji bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, glavni restoran, a la carte restoran, bar u lobiju, koktel barove na plaži i pored bazena, prodavnicu suvenira, salon lepote, frizera, stoni tenis, animaciju, saunu, teretanu, parno kupatilo i teniski teren. Sobe su prostrane, sa balkonom, imaju SAT TV, telefon, fen, sef, mini frižider, ketler, wi-fi internet. U sobama upotreba sefa, frižidera i interneta dodatno se naplaćuje.

Best Western Plus Larco Hotel 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 9 min hoda od plaže. Objekat Best Western Plus Larco Hotel nalazi se na 200 metara od najbliže plaže i na samo 10 minuta vožnje od Aerodroma Larnaka. Ponuda obuhvata recepciju koja radi non-stop, bazen na otvorenom sa ležaljkama i besplatan WiFi internet u svim prostorijama. Hotel Best Western Plus Larco nudi moderne sobe opremljene Nespresso aparatom za kafu, priborom za pripremu čaja, sefom, mini-barom, radnim stolom i flat-screen TV-om. Posluga u sobi takođe je dostupna. U hotelskom restoranu služi se kontinentalni doručak koji obuhvata hleb, džem, žitarice, sir i suhomesnate proizvode. Bar hotela Best Western Plus Larco nudi razne vrste pića i osveženja. Gosti mogu vežbati u fitnes sali ili se opustiti u sauni. Na zahtev i uz doplatu, osoblje može da organizuje gostima iznajmljivanje automobila i uslugu prevoza od/do aerodroma. Gosti mogu od hotela za 15 minuta hoda stići do centra Larnake i do čuvenog gradskog šetališta.

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je i dalje toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema specijalnoj ponudi za sve polaske u novembru i decembru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po promotivnim cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

Long Beach Resort 4*Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su različito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi. Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena, tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju. Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.

Sunny Days Palma De Mirette 4*lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na 7km od aerodroma i 1km od centra starog dela grada Sakale na sopstvenoj plaži. U okviru hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, otvoreni bazen, kao i bazen za decu, doktor na poziv, košarkaški, teniski, skvoš tereni, bilijar, salon sa jakuzijem i masažom, mini klub za decu kao i animaciju. Hotel ima 196 soba. Sve sobe imaju klimu, TV, kupatilo, telefon, mini bar, sef i balkon. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Sunrise Aqua Joy 4*lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Porodični hotel koji nudi 6 bazena na otvorenom, sadržaje za parking i korišćenje privatne plaže, a nalazi se pored plaže u Hurgadi. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama. Klimatizovane sobe ovog hotela sa 4 zvezdice imaju jednostavno uređen enterijer u toplim bojama. Svaka soba sadrži mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i balkon ili terasu. Na raspolaganju je sopstveno kupatilo. Ponuda objekta Aqua Joy Resort- by SUNRISE uključuje internacionalne, italijanske, azijske, egipatske, grčke i restorane koji služe jela od morskih plodova. U objektu se nalazi i 5 barova, uključujući šiša bar. Sadržaji hotela obuhvataju akva-park, teretanu, spa centar i kozmetički salon. Međunarodni aerodrom Hurgada nalazi se na 6,5 km od hotela. Do autobuske stanice može se stići pešice za 10 minuta. Besplatan javni parking dostupan je u blizini.

Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat u boho-šik stilu nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, eklektičan ambijent i raznovrsne sadržaje. Gosti mogu da se opuste na privatnoj peščanoj plaži pored samog Crvenog mora. Svaka od 270 soba uključuje iste pogodnosti. Specijalno i kreativno dizajnirane sobe odlikuje spoj boemskog stila i udobnosti. Sve sobe su opremljene telefonom, mini-frižiderom, klima-uređajem i TV-om sa satelitskim kanalima. Svaka soba ima kupatilo sa tušem i balkon ili terasu. U restoranima i barovima u okviru objekta možete da uživate u ukusnim obrocima i velikom izboru pića. Ugostiteljska ponuda će da zadovolji ukus svih gostiju. Večera na bazi švedskog stola služi se u glavnom restoranu Munchery, a smeštajni objekat poseduje i 7 različitih à-la-carte restorana. Rizort Meraki nudi 6 barova na različitim lokacijama i sa drugačijim ambijentom, gde možete da se opustite uz fine koktele na kraju predivnog dana. Do centra Hurgade može da se stigne pešice. Rizort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km. Pogodnosti na ovoj plaži obuhvataju mogućnosti za ronjenje i gnjuranje, bazene, 2 vodena tobogana, opuštajuće masaže i kozmetički salon.

Želite odmor na plaži? U Dubaiju - može! Želite dobar provod? U Dubaiju - može! Želite sunce i toplo vreme? U Dubaiju - naravno! Želite luksuz po najpovoljnijim cenama? U Wayoutu - može!

Imamo lepe vesti! Ukinuta su sva COVID ograničenja za ulazak u Dubai. Sada putnici mogu putovati bez bilo kakvih testova ili sertifikata.

Najatraktivnije, najtoplije, najluksuznije a pristupačno putovanje ove jeseni je definitivno u Dubai koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izboru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

U saradnji sa avio kompanijom FlyDubai koja zbog velike zainteresovanosti dva puta dnevno leti za Dubai, za sve Wayout putnike smo obezbedili najpovoljnije cene najpopularnijih i najtraženijih hotela na našem tržištu što znači da su cene paket aranžmana povoljnije čak i od onih koje možete naći na najpopularnijim turističkim portalima. Naravno, kao i uvek, važi Wayout slogan, ako nađete jeftinije, čak i na turističkim portalima, vraćamo razliku.

U Dubaiju nikome nikada nije dosadno. Ukoliko želite da uživate u sunčanju i odmaranju na plaži, možete izabrati ili javnu plažu Jumeirah Beach ili neki od mnogobrojnih beach klubova koji nude raznovrstan sadržaj, a naša preporuka je svakako odlazak na Barasti Beach u blizini Dubai Marine. A ukoliko ste ljubitelj gurmanskih specijaliteta, u Dubaiju možete naći bezbroj svetski poznatih restorana na najekskluzivnijim lokacijama, sa najlepšim pogledima na ovaj neponovljivi grad.

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša ponuda za polaske u novembru i decembru obiluje sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najkonkurentnijim cenama.

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, Byblos Marina 4*, kao i jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, zatim moderni hotel Rove Dubai Marina koji ima odlične recenzije svojih gostiju, posebno mlađe populacije. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo novootvoreni Radisson Beach Resort Palm Jumeirah koji ima promotivnu cenu povodom otvaranja, kao i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Two Seasons Hotel 4*, Signature 1 Hotel Tecom, Signature Hotel Al Barsha u blizini Mall of The Emirates, kao i Ibis One Central i Novotel World Trade Centre u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Two Seasons Hotel & Apartments 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Apartmani u objektu Two Seasons Hotel & Apartments imaju elegantan nameštaj i zaseban salon sa flat-screen TV-om. Svaka smeštajna jedinica uključuje balkon sa panoramskim pogledom na Dubai i Palm Džumeiru (Palm Jumeirah). Gosti objekta Two Seasons Hotel & Apartments mogu da se opuste u 25-metarskom bazenu na otvorenom i hidromasažnoj kadi ili da se rekreiraju u dobro opremljenom fitnes centru i na terenima za skvoš. Ponuda uključuje odvojen dečiji bazen i dečiji klub za najmlađe goste. U objektu Two Seasons Hotel & Apartments Apartments možete uživati u laganim obrocima u kafeu Le Grand ili u specijalitetima jugoistočne Azije koji se služe u restoranu Noodle House. Internacionalna jela dostupna su tokom celog dana u restoranu La Terrace. Gostima objekta Two Seasons Hotel & Apartments na raspolaganju je besplatan organizovan prevoz autobusom do javne plaže Džumeira, tržnog centra Dubai Outlet Mall, marine Walk i kompleksa Dubai Parks & Resorts. Golf klub Emirates udaljen je 5 minuta vožnje od hotela, a tržni centri Dubai Marina Mall i Mall of the Emirates nalaze se na 10 minuta vožnje automobilom od objekta. Stanica metroa Dubai Internet City smeštena je pored hotela. Ponuda objekta obuhvata i besplatnu uslugu parkiranja vozila.

Mercure Hotel Apartments Barsha Heights 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Prostor za sedenje, u kome je flat-screen TV sa satelitskim kanalima, nalazi se u 607 prostranih hotelskih apartmana. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo. Gosti mogu da uživaju uz prekrasan obrok u restoranu The Avenue ili da se odmore u unutrašnjosti ili na otvorenom, na terasi. Za doručak, ručak i večeru na raspolaganju su internacionalna jela. Tržni centar Dubai Marina nalazi se na 4,2 km od hotela Mercure Apartments Dubai Barsha Heights, dok je šetalište Vok, u kompleksu Džumeira Bič Rezidens (JBR), udaljeno 5 km. Istaknute poslovne adrese lako su dostupne za poslovne putnike i uključuju Dubai Media kompaniju, Tehnološki centar Internet City i Trgovinsku zonu Knowledge Village. Smešten u četvrti Barša Hajts (Barsha Heights), objekat Mercure Hotel Suites udaljen je 30 minuta vožnje od oba međunarodna aerodroma duž Šejk Zajed auto-puta.

Atana Hotel 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u Dubaiju, na 5 minuta vožnje od tržnog centra Mall of Emirates. Gostima hotela Atana na raspolaganju su besplatan parking i besplatan WiFi.

Sobe i suite jedinice su uređene u toplim tonovima. Sve sobe su opremljene LCD TV-om. Svaka smeštajna jedinica ima besplatan pribor za pripremu čaja/kafe. Hotel poseduje 3 ugostiteljska objekta različitih stilova u kojima se služe obroci tokom celog dana. Na raspolaganju su salonski kafe Piano i lokali sa hranom. Posluga u sobi dostupna je non-stop. U sklopu hotela nalaze se velika plesna dvorana sa mogućnošću prilagođavanja različitim namenama, konferencijski sadržaji, banket sala, sale za sastanke i tržni centar koji zauzima čitavo prizemlje. Rekreativni sadržaji obuhvataju bazen na otvorenom sa terasom za sunčanje i potpuno opremljenu fitnes salu. Objekat Atana Hotel je udaljen samo 7 minuta vožnje od mnogih trgovačkih i turističkih atrakcija u Dubaiju, kao što su tržni centar Mall of the Emirates i skijalište u zatvorenom Ski Dubai. Objekat nudi besplatan organizovani prevoz autobusom do tržnog centra Mall of the Emirates i do plaže Umm Suqeim.

Byblos Marina 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina. Udaljen je svega 5 minuta hoda od najpoznatije plaže Jumeirah Beach i Marina šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. U neposrednoj blizini hotela se nalazi metro stanica, kojom se lako stiže do tržnih centara Emirates Mall, Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalife. Ibn Battuta Shoping Mall, nalazi se na oko 4 kilometara od hotela. Hotel poseduje 184 elegantno i moderno opremljene sobe. Svaka soba u svom sastavu ima LCD TV, elektronski sef, mini bar (naplaćuje se sve iz mini bara), klima uređaj, aparat za čaj i kafu, telefon, fen za kosu, bademantil i papuče. Pored glavnog restorana u kome se služi doručak na bazi švedskog stola, hotel poseduje i nekoliko restorana i barova. Sa terase krova hotela, gde se nalazi bazen, pruža se divan pogled na Marinu. Hotel poseduje i SPA centar i biznis centar (gde se internet može koristiti uz doplatu). Gosti hotela se mogu kupati na javnom delu plaže Jumeirah, ali ako se koristi privatna plaža nekog drugog hotela u ovom delu grada mora se doplatiti, a cena zavisi od hotela do hotela. Hotel ima obezbeđen transfer do plaže Jumeirah Beach Park za koju se plaća ulaz.

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Najnoviji hotel u Sharjah-i, na plaži, pretenduje da postane omiljeno mesto za turiste koji posećuju ovaj Emirat. Idealan je za odmor od svakodnevnih obaveza i nudi raskošan izbor lokalne kuhinje i društvenih događaja. Poseduje privatnu plažu, a nalazi se na lako dostupnoj lokaciji, blizu centra svih dešavanja. Lociran je na 10 minuta od centra Sharjah-e u kom su smešteni mnogi muzeji i kulturni centri, kao i na nekoliko minuta hoda od Emirate of Ajman. Do Međunarodnog aerodroma u Dubai-u će Vam trebati 30 minuta vožnje. Hotel ima 112 soba sa pogledom na grad i 176 soba sa pogledom na more. Tokom boravka u hotelu možete besplatno koristiti fitnes centar (Sheraton Fitness by EXOS, with TechnoGym™ equipment) koji uključuje i golf simulator. Pored teretane, hotel nudi i Spa centar, otvoreni bazen...

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja