• 0

Savetujemo da ne propustite popuste čak do 40% za rani buking za Kipar i Kosta Bravu

Rezervišite aranžman u Wayoutu na vreme, po najpovoljnijim cenama

  • 0
Wayout Foto: Promo/ Wayout

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda. Za naše putnike smo spremili odličnu first minute ponudu sa pažljivo izabranim hotelima, kako na osnovu pređašnjih iskustava naših klijenata, tako i na osnovu odličnih ocena na turističkim portalima.

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotel Chrysomare Beach Resort nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, dok od hotela u blizini centra grada bismo pre svih izdvojili hotel Abacus Suites. Takođe, za sve one koji žele da svoj odmor provedu u Limasolu, izdvojili bismo hotel Park Beach, koji se nalazi na samoj plaži koja je ponosni vlasnik plave zastave.

Zoi Hotel 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odličnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta šetnje od centra ovog mesta i u blizini plaže Vathia Gonia. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljašnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uređajem.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more. Besplatan WiFi je dostupan. Sve sobe su klimatizovane i poseduju satelitsku televiziju. Gosti se mogu opuštati u hotelskoj sauni ili odigrati partiju tenisa. Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana. Centralni restoran služi lokalna i internacionalna jela na bazi bifea (švedskog stola) ili u vidu set-menija, gde se gostima služe gotove porcije hrane, već na tanjiru. Pića i osveženje se služe u okviru prijateljske atmosfere "Bar One" šanka. Agia Napa manastir je udaljen 1km, a hotel takođe omogućava besplatan parking gostima.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Adams Beach Hotel 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Luksuzan hotel, nalazi se na plaži od belog peska, u zalivu Nisi, poznatom po laguni sa sa plitkom, tirkizno plavom vodom. Centar Aja Nape, njegovi muzeji, taverne i noćni život, su udaljeni oko 3 km od hotela. Autobuska stanica je na 25 metara od hotela, aerodrom Larnaka na 45 km. Hotel je izgrađen 1991, a delimično renoviran 2016. godine. Hotel ima pet spoljašnjih bazena, "lazy river", fontane, đakuzi i mali akva park. Tu su i Spa centar, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, teretana, masaže, kozmetički salon, stoni tenis, bilijar, osvetljeni teniski teren, dečiji klub, igralište i bazen, frizer, razne prodavnice (juvelir, cvećarnica, suvenirnica…), animacija tokom sezone (od maja do oktobra). U kompleksu je nekoliko restorana i barova koji zadovoljavaju sve ukuse: glavni restoran, Sushi bar, Glasshouse Lounge Restaurant, Taverna na plaži u kojoj se služe morski specijaliteti, Piano bar, Vitaminas Pool Bar i Victory Pub. Bežični internet je besplatan u sobama i na javnim površinama. Standardne (Classic) sobe su klimatizovane, imaju balkon, telefon, LCD SAT TV, sef, mini bar, wi-fi internet, fen i papuče. Uz doplatu je moguće rezervisati Superior sobe, koje su renovirane 2016. godine i nešto su veće po površini.

Tsokkos Paradise Village 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovo odmaralište sa 4 zvezdice nalazi se u letovalištu Aja Napa. Nudi zatvoreni bazen, fitnes centar, saunu i otvoreni bazen nepravilnog oblika, okružen nameštenom terasom za sunčanje. Sadržaji odmarališta Tsokkos Paradise takođe obuhvataju restoran-bar pored bazena, igraonicu sa bilijarom, teniski teren i mini-market. Smeštajne jedinice u odmaralištu Tsokkos Paradise imaju balkon sa pogledom na bazen. Pored kupatila sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, svaka smeštajna jedinica sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom, pločama za kuvanje, frižiderom i električnim kuvalom. Na raspolaganju je i TV sa satelitskim kanalima. Gosti se mogu opustiti u ležaljkama pored bazena i uživati u osvežavajućim pićima iz snek bara. Za najmlađe goste obezbeđeno je dečije igralište. Odmaralište takođe raspolaže dečijim klubom, salonom i opremom za stoni tenis. Recepcija odmarališta Tsokkos Paradise radi 24 sata dnevno, a osoblje pruža usluge konsijerža i menjačnice. Posluga u sobi i lanč paketi takođe se mogu organizovati.

Letovanje u Španiji nikada nije bilo bliže - sa Wayoutom na Kosta Bravu za svega 2 sata leta po neodoljivim First Minute cenama. Za sve Wayout putnike smo spremili ponudu koja obuhvata polaske od Uskrsa, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Upoznajte lepote Kosta Brave i Barselone uz maksimalan komfor dobro poznatih hotela i uz minimalno utrošenog vremena u putovanju.

H Top Planamar 3*- PUN PANSION

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Nalazi se na samo 50 metara od prelepe peščane plaže, ovaj hotel je savršeno mesto za zabavni porodični odmor u Kataloniji u Kosta Maresme, u letovalištu Malgrat de Mar. Sa balkona vaše sobe gledate na Sredozemno more. Odavde ćete takođe moći da vidite hotelski otvoreni bazen - idealan za rashlađivanje posle vrelog španskog sunca. U međuvremenu deca mogu uživati u mini klubu ili na svom igralištu. Besplatan šatl autobus vozi vas do drugih hotela u istom lancu, tako da možete bolje upoznati ovo mesto. U večernjim časovima cela porodica se okupi da uživa u zabavnom programu i jelima na bazi švedskog stola u restoranu.

H Top Calella Palace 4* - PUN PANSION

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Hotel i spa centar. Calella Palace poseduje bazen na otvorenom i bazen na zatvorenom, hidromasažnu kadu i terasu za sunčanje na krovu. Ovaj moderni hotel se nalazi na 600 metara od plaže Kalelje, na katalonskoj obali Kosta Maresme. Sobe u hotelu Calella Palace su svetle i klimatizovane i imaju balkon i TV sa satelitskim kanalima. Sve sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Restoran u hotela Calella služi lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola. Poseban švedski sto između obroka se služi za goste sa all-inclusive uslugom.

H Top Summer Sun 3* - PUN PANSION

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Smešten na 150 metara od plaže Kosta Maresme. U ponudi ima sobe sa balkonom i bazen na otvorenom. Sve funkcionalne, klimatizovane sobe u hotelu Summer Sun nude TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Hotelski restoran na bazi švedskog stola služi jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Hotel raspolaže i barom i zajedničkom terasom sa ležaljkama za sunčanje. Automat sa pićima je takođe dostupan na licu mesta.

Zabavne aktivnosti se organizuju u prelaznim meseci i tokom sezone. Hotel Summer Sun je udaljen 45 km od Aerodroma Žirona Costa Brava. Letovalište Blanes je udaljeno 6 km, a gosti mogu uživati u izletima do Barselone do koje se vozom stiže za oko sat vremena.

H Top Royal Beach 4*- PUN PANSION

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Royal Beach poseduje otvoreni bazen i krovnu terasu sa hidromasažnom kadom. Smešten je na 50 metara od plaže Fenals u Ljoret de Maru i nudi sobe sa balkonima. Sve sobe u objektu Royal Beach su klimatizovane i nude svetao i jednostavan dekor. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i sef. Objekat Royal Beach je smešten u atraktivnim vrtovima i ima dečiju zonu za igranje. Restoran služi izbor jela internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola, a tu i je bar sa noćnim zabavnim programom. Centar Ljoret de Mara se nalazi na samo 10 minuta hoda. Teren za golf PGA Catalunya i Water World Park su na samo 3 km od hotela Royal Beach.

Tunis leto 2023 Foto: Wayout.rs

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja