• 1

Hurgada, Dubai, Kipar, Španija... a sada konačno i Tunis za leto 2023 - Nova zvezda u Wayout ponudi

Zbog poverenja koje nam poklanjate svake godine u sve većem broju za vas smo pripremili nove avanture na novim destinacijama

  • 1
Wayout Foto: Promo/ Wayout

Predstavljamo vam novi biser iz Afrike, posle mnogo godina ponovo u ponudi naše agencije – dobrodošli u Republiku Tunis. Posle Egipta, Kipra i UAE za koji smo, zahvaljujući vama broj 1, odlučili smo da za sezonu 2023. za vas pripremimo drugu stranu severne Afrike.

To je bio razlog da se Wayout tim uputi na ovu destinaciju i za sve naše goste pripremimo ponudu i prenesemo najsvežije informacije kako o hotelima tako i o samoj destinaciji. Kao što smo već napisali, Tunis je država na severu Afrike, a okružuje je Sredozemno more oko koga su se oblikovala obala duga 1300km, sa sitnim, belim peskom.

Najpoznatiji turistički centri u Tunisu su: Hammamet, Sousse, Monastir, Yasmine Hammamet, Port el Kantaoui i Mahdia.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hammamet i Yasmine Hammamet je grad koji gosti rado biraju. Pogodan je za sportove na vodi, a ovo mesto kao i sve ostale turističke centre krase prelepe plaže. Grad je smešten na jugo-istoku i pripada regiji Nabeul. Od grada Tunis udaljen je 65km. Neki od hotela iz naše ponude u ovom gradu su: Mehari Hammamet Thalasa &SPA 5* koji odiše luksuzom i modernim dizajnom, Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet 5* - hotel iz poznatog lanca hotela čiji je kvalitet već poznat kod srpskih turista,Iberostar Averreos 4* i mnogi drugi.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Sousse je važan tunižanski turistički centar i jedan od najvećih gradova ove države. Grad je poznat po brojnim barovima i lokalima gde je provod zagarantovan. Hoteli koje vam preporučujemo su: , Movenpick Marine 5*, Riadh Palms 4*, Marhaba Club 4*.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Monastir je grad udaljen 160km od grada Tunisa, sa internacionalnim aerodromom. Karakteristično za ovaj grad su duge peščane plaže, a grad obiluje velikim brojem istorijskih lokaliteta. U Monastiru možete da izaberete hotele Skanes Serail 4* Lux, Delphine El Habibe 4*Lux, Royal Jinene 4*.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Iako je već poznato da Mahdia krije najlepše plaže u Tunisu, malo je poznato da je Mahdia mesto gde se nalazi zvanično najlepša plaža Afrike! U ovom gradu možete da birate između Iberostar Royal El Mansour 5* čija je usluga nadaleko poznata i koji najčešće bira mlađa populacija. Mahdia Beach &Aquapark 4* Lux porodičan hotel sa velikim izborom zabave za decu i još mnogo drugih hotela iz naše ponude.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Port El Kantaoui je turističko naselje novijeg datuma, Nova Marina i bele kuće izgrađene u tuniskom stilu dominiraju ovim delom Tunisa. Nalazi se 10km od centra Sousse. Hotel iz ovog mesta kome bismo posvetili posebnu pažnju je Sentido BelleVue Park 5*, porodičan i miran hotel sa aqua parkom.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda. Za naše putnike smo spremili odličnu first minute ponudu sa pažljivo izabranim hotelima, kako na osnovu pređašnjih iskustava naših klijenata, tako i na osnovu odličnih ocena na turističkim portalima.

Od hotela u blizini poznatih plaža, skrenuli bismo pažnju na Adams Beach i Christofinia Hotel Nissi Beach koji se nalaze nedaleko od čuvene plaže Nissi Beach, zatim hotel Chrysomare Beach Resort nadomak prelepe plaže Vathia Gonia, dok od hotela u blizini centra grada bismo pre svih izdvojili hotel Abacus Suites. Takođe, za sve one koji žele da svoj odmor provedu u Limasolu, izdvojili bismo hotel Park Beach, koji se nalazi na samoj plaži koja je ponosni vlasnik plave zastave.

Zoi Hotel 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odličnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta šetnje od centra ovog mesta i u blizini plaže Vathia Gonia. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljašnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uređajem.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more. Besplatan WiFi je dostupan. Sve sobe su klimatizovane i poseduju satelitsku televiziju. Gosti se mogu opuštati u hotelskoj sauni ili odigrati partiju tenisa. Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana. Centralni restoran služi lokalna i internacionalna jela na bazi bifea (švedskog stola) ili u vidu set-menija, gde se gostima služe gotove porcije hrane, već na tanjiru. Pića i osveženje se služe u okviru prijateljske atmosfere "Bar One" šanka. Agia Napa manastir je udaljen 1km, a hotel takođe omogućava besplatan parking gostima.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Adams Beach Hotel 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Luksuzan hotel, nalazi se na plaži od belog peska, u zalivu Nisi, poznatom po laguni sa sa plitkom, tirkizno plavom vodom. Centar Aja Nape, njegovi muzeji, taverne i noćni život, su udaljeni oko 3 km od hotela. Autobuska stanica je na 25 metara od hotela, aerodrom Larnaka na 45 km. Hotel je izgrađen 1991, a delimično renoviran 2016. godine. Hotel ima pet spoljašnjih bazena, "lazy river", fontane, đakuzi i mali akva park. Tu su i Spa centar, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, teretana, masaže, kozmetički salon, stoni tenis, bilijar, osvetljeni teniski teren, dečiji klub, igralište i bazen, frizer, razne prodavnice (juvelir, cvećarnica, suvenirnica…), animacija tokom sezone (od maja do oktobra). U kompleksu je nekoliko restorana i barova koji zadovoljavaju sve ukuse: glavni restoran, Sushi bar, Glasshouse Lounge Restaurant, Taverna na plaži u kojoj se služe morski specijaliteti, Piano bar, Vitaminas Pool Bar i Victory Pub. Bežični internet je besplatan u sobama i na javnim površinama. Standardne (Classic) sobe su klimatizovane, imaju balkon, telefon, LCD SAT TV, sef, mini bar, wi-fi internet, fen i papuče. Uz doplatu je moguće rezervisati Superior sobe, koje su renovirane 2016. godine i nešto su veće po površini.

Tsokkos Paradise Village 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovo odmaralište sa 4 zvezdice nalazi se u letovalištu Aja Napa. Nudi zatvoreni bazen, fitnes centar, saunu i otvoreni bazen nepravilnog oblika, okružen nameštenom terasom za sunčanje. Sadržaji odmarališta Tsokkos Paradise takođe obuhvataju restoran-bar pored bazena, igraonicu sa bilijarom, teniski teren i mini-market. Smeštajne jedinice u odmaralištu Tsokkos Paradise imaju balkon sa pogledom na bazen. Pored kupatila sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, svaka smeštajna jedinica sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom, pločama za kuvanje, frižiderom i električnim kuvalom. Na raspolaganju je i TV sa satelitskim kanalima. Gosti se mogu opustiti u ležaljkama pored bazena i uživati u osvežavajućim pićima iz snek bara. Za najmlađe goste obezbeđeno je dečije igralište. Odmaralište takođe raspolaže dečijim klubom, salonom i opremom za stoni tenis. Recepcija odmarališta Tsokkos Paradise radi 24 sata dnevno, a osoblje pruža usluge konsijerža i menjačnice. Posluga u sobi i lanč paketi takođe se mogu organizovati.

Tunis leto 2023 Foto: Wayout.rs

Wayout neće raditi od 31.12.2022. do 08.01.2023. Prvi radni dan biće 09.01.2023. Svoje putovanje i tokom praznika možete rezervisati putem aplikacije na našem sajtu › www.wayout.rs ili preko e-mail adrese office@wayout.co.rs

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Milica

    5. januar 2023. | 12:44

    Sada se kupuju aranzmani za leto. U junu nista nema, i to sto ima je skupo

    Podelite komentar