• 0

Šta mislite koja je najtraženija destinacija i za zimu i za first minute ponudu? Definitivno HURGADA

Sa Wayoutom po ekskluzivnim cenama

  • 0
Wayout Foto: Promo/ Wayout

Leto nije gotovo... Naprotiv, u Hurgadi je i dalje toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sve pomenuto, u kombinaciji sa sjajnim hotelima, tradicionalnom egipatskom gostoprimljivošću i odličnom all inclusive uslugom, dovoljna su pozivnica da produžite leto i odmorite se na obali Crvenog mora.

Pre svih, izdvojili bismo hotele u samom centru grada, kao i u blizini popularnih šetališta Hurgade. Naravno, pre ostalih, to su Bella Vista Resort i čuveni Sea Gull na šetalištu Sakala. Zatim hoteli Sindbad Club Aqua Hotel, Sunrise Aqua Joy, kao i Steigenberger hoteli koji se nalaze na promenadi Memša. Kada je reč o hotelima koji se nalaze na nekoliko minuta vožnje od centra, izdvojili bismo veoma poznate Sunrise Select Garden i Sunrise Mamlouk Palace, zatim jedan najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, kao i najprodavaniji hotel ovog leta Long Beach Resort, a posebnu pažnju ove godine je skrenuo i novootvoreni hotel New Eagles Aqua Park Resort.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Takođe bismo želeli da skrenemo pažnju i na hotel sa fantastičnom plažom Mercure Hotel Hurghada. Ukoliko želite u potpunosti da pobegnete iz grada i gradske vreve, za vas bismo izdvojili neponovljivi hotel Solymar Soma Beach, kao i luksuzni Sentido Palm Royale, a oba hotela se nalaze u Soma Bay-u, zalivu poznatom po najlepšim plažama. Na kraju, hotel koji uvek preporučujemo mladima, kao i parovima, jedan od najprodavanijih i najautentičnijih hotela u Egiptu svakako je Sunrise Meraki Resort, adult only hotel koji pleni svojom pojavom.

Za sve Wayout putnike obezbedili smo dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima obzirom na to da je Hurgada ove godine jedna od najpopularnijih letnjih destinacija, a svoje "jesenje" letovanje možete rezervisati po promotivnim cenama prema specijalnoj ponudi za sve polaske u novembru i decembru, a verovali ili ne, mesta za putovanje u novembru se bukiraju velikom brzinom, samim tim savetujemo svim zainteresovanima da ukoliko žele da putuju po promotivnim cenama, rezervaciju naprave što pre kako se sva mesta ne bi popunila.

Naravno, i za ovo leto smo pripremili odlične ponude, a posebno je bitno imati u vidu popuste za rani buking za koje savetujemo naše putnike da ih nikako ne propuste.

Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj, kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najkvalitetnijih hotela u Hurgadi - Sunrise Royal Makadi, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i Sunrise Holidays hotel u samom srcu šetališne zone. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.

Royal Lagoons Resort 5* economy

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja.

Long Beach Resort 4*Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su različito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi. Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena, tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju. Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.

Marlin Inn Azur Resort 4*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plažu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Peščana plaža nudi širok spektar mogućnosti kako biste što više uživali i odmorili se na vašem odmoru. Ronilački centar se nalazi u sklopu hotela, pa možete zakazati ronjenje na dah, klasično ronjenje, kao i putovanje brodom sa staklenim podom.

Mercure Hotel Hurghada 4*Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima noćni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za sunčanje. Hotel se nalazi u blizini šoping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata je niz zanimljivih ponuda na pesku, bar, suncobrani i ležaljke. Merkur Hotel Hurgada omogućava gostima da koriste klimu, sef, wi-fi, svlačionice i muzički sistem koji pripada sobi. Sobe imaju posebno kupatilo sa tuševima, bademantile i fen za kosu. Gosti mogu da uživaju u svežim morskim plodovima u hotelskom restoranu. Oko spoljašnjeg bazena postoje bilijar, muzika uživo i balkon. Hotel se nalazi na 15 min od aerodroma. Hotel sadrži ketering, menjačnicu, parking za poslovne konferencije, sale za konferencije itd...Ostale sadržaje koje nudi su: masaže, saune i tursko kupatilo, teretana, aerobik i fitnes centar.

Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U blizini hotela se nalazi poznata diskoteka Little Budha. Hotel raspolaže sa 610 soba. Sve sobe imaju balkon ili terasu(samo mali broj soba ih nema), radni sto i stolicu, individualni klima sistem, LCD TV sa internacionalnim programima, mini bar (doplaćuje se ), fen za kosu. Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji se sastoji od 3 hotela, Sindbad Beach Resort, Sindbad Aqua Hotel i Sindbad Aqua Park Resort, čije sadržaje gosti mogu koristiti. Jedinstveni sistem Sindbad je koncipiram tako da svi gosti kompleksa koji koriste uslugu All Inclusive mogu ovu uslugu koristiti u celom kompleksu. Svaki hotel poseduje glavni restoran. Gostima su na raspolaganju i a la carte restorani (libanska, italijanska i grčka jela, kao i jela sa roštilja), par barova, među kojima je i bar na plaži, kao i bar pored bazena, diskoteka. Hotel poseduje 6 bazena, među kojima je i bazen sa 3 tobogana. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom, koji je na raspolaganju gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Za ljubitelje sportova na vodi hotel ima Aqua Sport Centar, koji nudi ronjenje, gnjuranje, surfovanje, vožnju banana brodom. Kompleks nudi i sledeće aktivnosti: boćanje, vaterpolo, odbojku, pikado, akvabik, časove plesa, fudbal, ping pong, i još brojne aktivnosti u Sport centru. Za najmlađe goste Simbad kompleks nudi dečiji bazen, dečije igralište, animaciju, dečije klubove i to Teddies za decu od 3 do 5 godina, Mini`s & Wavers za decu od 6 do 12 godina i Clubbers za tinejdžere od 13 do 16 godina.

Titanic Royal 5*

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel svojim gostima nudi doživljaj luksuza pri samom ulasku u kristalni lobi sa glamuroznom recepcijom što odmah pokazuje da ste za sebe i svoju porodicu napravili pravi izbor. Hotel ima 387 soba koje su pažljivo dizajnirane i dekorisane iz kojih se pruža pogled na rizort i obalu Crvenog mora, kao i privatnu, prirodnu plažu koja je dugačka 180 metara. Posebna prednost ovog hotela je što je ceo kompleks pokriven besplatnim WiFi internetom.

Sunrise Royal Makadi 5*Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj rizort sa 5 zvezdica u zalivu Makadi ima 2 bazena na otvorenom i nudi direktan prilaz plaži. Smeštaj obuhvata i spa centar sa velikim izborom masaža i kozmetičkih tretmana. Objekat This SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort ima u ponudi i 6 à-la-carte restorana. Gastronomska ponuda obuhvata jela italijanske, meksičke, mediteranske, grčke i azijske kuhinje. Posluga u sobi dostupna je non-stop. Rizort takođe poseduje 7 različitih tematskih barova, poput tipičnog engleskog paba, 2 bara pored bazena i kafea Sultana u orijentalnom stilu. Sve smeštajne jedinice u objektu SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort poseduju mini-bar i terasu ili balkon. Pojedine jedinice nalaze se na samoj plaži i imaju prostor za sedenje na otvorenom, odakle se pruža pogled na Crveno more. U okviru velikog prostora sa bazenima nalazi se 5 bazena, uključujući 2 bazena sa toplom vodom tokom zimskih meseci i dečiji bazen sa toboganima. Gosti mogu da vežbaju na stazi za trčanje dugoj 6 km ili u dobro opremljenom fitnes centru. Takođe mogu da se opuste i uživaju u divnom pogledu na Crveno more. Ova oblast je poznata i po izuzetnim mestima za gnjuranje i ronjenje. Rizort je udaljen samo 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi. U okviru objekta dostupan je besplatan parking.

Kaisol Romance Resort 5*Lux

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj prelepi hotel nalazi se u Sahl Hasheesh-u, na 100m dugoj plaži sa sitnim peskom i kristalno čistom vodom. Od Hurgade je udaljen 25 km. Hotel raspolaže sa 77 soba i 2 luksuzna apartmana. Sve sobe su opremljene sa stilom i imaju minibar, pribor za pravljenje kafe i čaja, SAT TV, sef, a neke sobe imaju i terasu. Hotel ima glavni restoran, italijanski, kineski i indijski restoran, 3 bara, bazen koji se po potrebi greje, spa centar sa saunom, đakuzijem i masažama, teretanu.Gostima je na raspolaganju bežični internet pristup na javnim mestima u hotelu, kao i usluge lekara.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja