• 0

Kako je fotograf iz Srbije privukao pažnju i princa Dubaija: Nestvarna panorama luksuza Nikolu vinula u zvezde

Nikola putem svog profila na "Instagramu", na kojem broji više od sto hiljada pratilaca, deli svoje video-snimke nestvarnih lokacija koje vec godinama posećuje

  • 0
Nikola Krstić Foto: Julie Valentina

Nagrađivani filmski stvaralac i kreator digitalnog sadržaja, Srbin Nikola Krstić polako korača ka svetskom uspehu.

Nikola putem svog profila na "Instagramu", na kojem broji više od sto hiljada pratilaca, deli svoje video-snimke nestvarnih lokacija koje vec godinama posećuje.

Ljubav prema putovanju, trenutke i emocije koje doživ mladi Nikola uspeo je da ukapuje u “oko” svog objektiva, a njegove nestvarne fotografije i video-snimci koje objavljuje brzo su postali virali i šerovani na mrežama.

Posebnu paznju skrenuo je jedan njegov video pejzaza Dubaija, koji je podelio i sam princ Dubaija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by NIKOLA KRSTIC (@nickrstic)

- Moj kolega i ja bili smo angažovani preko “ACCOR-a” da posetimo najluksuzije hotele u Dubaiju, što je za nas bila prevelika čast. Imali smo zeleni karton što se tiče kreativnosti da pokažemo celu lepotu Emirata i jednog od najlepših gradova na svetu. Na trećem hotelu “Raffles the palm” - po mom mišljenju najlepšem hotel koji sam ikad video - imali smo izvanredne ideje. Jednom prilikom, sećam se, bili smo na večeri i moj telefon je bio "bombardovan" notifikacijama. Nisam mogo da verujem šta se dešava - reel je počeo bivati jako viralan - priča Nikola.

Sutradan je, kaže, broj pregleda postajao sve veći i već je bio na svim medijima. Sve je delovalo nerealno.

- U tom trenutku, oficijalni kanal "TikTok-a" je podelio moj video, a u isto vreme i najveća stranica putovanja na svetu “Beautiful Destinations”. Bio je to za mene jak trenutak. Sledeće iznenađenje je bilo kada su mi prijatelji javili da je taj reels šerovao princ Dubaija. To je stvarno bio šok i veliko iznenađenje, ali i velika čast - opisuje naš sagovornik.

Nove prizore sa najlepših destinacija sveta tek očekujemo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja