• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskoristite velike sajamske popuste na putovanja koje priželjkujete ovog proleća i leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pažnja, pažnja! Povodom 44. Međunarodnog Sajma turizma koji se održava od 23. do 26. februara, u turističkoj agenciji "Viva travel" počeli su veliki sajamski popusti i trajaće do kraja Sajma turizma

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Pre nego što se upustite u avanturu zvanu "A gde ćemo na more?", napravite plan za neko prolećno putovanje. Proleće je savršeno doba godine za upoznavanje evropskih metropola. Već za praznik 8. mart možete se odlučiti za Rim ili Istanbul po sajamskim cenama (autobuski aranžmani na 6 dana sa polaskom 07.03.). Uskršnje i prvomajske praznike agencija "Viva travel" već tradicionalno proslavlja sa svojim putnicima na nekoj od brojnih destinacija širom Evrope – Krf, Pariz, Atina, Rim, Solun, Milano, Lisabon, Barselona, Amsterdam, Sicilija, Provansa, Toskana….

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

U nedelji Sajma turizma agencija odobrava popust na sve autobuske i avionske aranžmane iz svoje ponude, a najveći popust ide i do 57%. Iskusni putnici dobro znaju da je ovo period kada pronalaze najbolje aranžmane po nižim cenama za predstojeću letnju sezonu. Pojedini hoteli u Hurgadi (npr. MinaMark Resort & Spa 4*), u Turskoj (npr. Kleopatra Beach 4*/Alanja; Kleopatra Blue Hawai 3*/Alanja) i Grčkoj (npr. Ajul Luxury Hotel&Spa resort 5*; Simantro Beach 5*; Danai Beach Resort 5*) svake godine su podjednako traženi te je prava prilika da se sada rezerviše svoje mesto po povoljnijoj ceni.

Agencija "Viva travel" obezbedila je i mogućnost odloženog plaćanja do 15. decembra 2023.

Poseban ponos agencije dugi niz godina jeste bogata ponuda za bajkovita mesta Italije. Sicilija i Sorento svoju letnju sezonu započinju 23.06. kada su i prvi avionski polasci za aranžmane na 7 i 11 noćenja. Nikako ne propustite priliku da posetite i Amalfi, Kapri, Pompeju, Napulj, jer takvi izleti najduže ostaju u sećanju na prelepu Italiju.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnici agencije u Krunskoj 48 koja će raditi i tokom sajamskog vikenda – u subotu 09-19h, u nedelju 10-18h. Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja