• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sajamska sniženja za letnje aranžmane i prolećna putovanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svakim danom potražnja za povoljnim ponudama je sve veća

  • 0
Viva travel Foto: Promo/ Viva travel

Nedelja velikih sajamskih popusta u agenciji "Viva travel" uveliko traje. Slobodni kapaciteti se popunjavaju kako za popularna letovališta tako i za mnoge evropske metropole sa polascima tokom proleća.

Iskustva iz ranijih godina govore da rane rezervacije imaju svoje prednosti posebno kada se planira letnji odmor i da se sajamski popusti i te kako isplate. Sada je pravi trenutak da izaberete savršenu destinaciju ali i uštedite novac, pošto popusti mogu biti i preko 50%.

Hoteli u Hurgadi privlače ogromnu pažnju, a agencija "Viva travel" se potrudila da ove sezone obezbedi raznovrsne hotele koji će odgovarati i najzahtevnijim putnicima. Crveno more, hoteli sa sopstvenim plažama, all inclusive usluga, bogat sadržaj za zabavu dece i odraslih, samo su neke od prednosti odmora u Hurgadi - A sajamski popust može biti čak 57%.

Izdvajmo neke hotele koji su dobili odličnu ocenu od strane putnika za odnos kvalitet – cena:

All inclusive hoteli Foto: Promo/ Viva travel

Letovanje u Turskoj znači odličan balans kvaliteta kompletne usluge i cene gotovo svih hotela Antalijske i Egejske regije. Tursko letovalište koje se pokazalo kao vrlo atraktivno je Alanja – savršena kombinacija zelenila i dugih peščanih plaža koje su zapravo i obeležje ovog turističkog centra. Neki od hotela koje bismo preporučili za sezonu 2023 su:

KLEOPATRA BLUE HAWAI 3* - cena na 7 noći = od 549 €

GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina

KLEOPATRA BEACH 4* - cena na 7 noći = od 571 €

GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina

JUSTINIANO PARK CONTI 5* - cena na 10 noći = od 891 €

GRATIS smeštaj za dvoje dece do 15 godina

Plaža Foto: Pixabay

Kao najsjajniji dragulji Mediterana izdvajaju se Sicilija i Sorento koji svoju letnju sezonu otvaraju polovinom juna. Pojedini hoteli odobrili su svoje popuste, a "Viva travel" dodaje na njih i sajamski popust od 7%. Tako avionski aranžmani na 7, 10 i 11 noćenja postaju isplativi za letovanje u visokoj sezoni.

Za Grčku je takođe široka ponuda hotelskog, ali pre svega apartmanskog smeštaja. Agencija "Viva travel" odobrava sajamske popuste od 15% za autobuske aranžmane i za sopstveni prevoz i 7% za avionske aranžmane. Parga, Lefkada, Skijatos, Kefalonija, Krf, Tasos, Stavros i još mnogo drugih popularnih letovališta po povoljnim cenama.

Rim Foto: Pixabay

Sunčani dani, prijatna klima, komotna šetnja, odlične fotografije… U susret najinspirativnijem godišnjem dobu, spremni su aranžmani za brojne gradove Evrope koje vredi posetiti tokom proleća. Agencija "Viva travel" obezbedila je 7% popusta na sve autobuske aranžmane, a 5% na avionske. Rim, Pariz, Istanbul,... bilo avionom ili autobusom sve ponude za uskršnje i prvomajske polaske možete pogledati ovde.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnici agencije u Krunskoj 48 koja će raditi i tokom sajamskog vikenda – u subotu 25.2. od 09-19h, u nedelju 26.2. od 10-18h. Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja