• 2

Vreme čitanja: oko 7 min.

Još samo danas uhvati popust 25%: Barselona, Kosta Brava, Kosta Dorada u Wayoutu uvek povoljnije

Vreme čitanja: oko 7 min.

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i po sunčanom plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi

  • 2
Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima. Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima. Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom. Provedite produženi vikend u ovoj neodoljivoj svetskoj metropoli i prepustite se čarima Barselone.

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Letovanje u Španiji nikada nije bilo bliže - sa Wayoutom na Kosta Bravu ili Kosta Doradu za svega 2 sata leta po neodoljivim First Minute cenama. Za sve Wayout putnike smo spremili ponudu koja obuhvata polaske od Uskrsa, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Upoznajte lepote Kosta Brave i Barselone uz maksimalan komfor dobro poznatih hotela i uz minimalno utrošenog vremena u putovanju.

H Top Olympic 3* lux - PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima. U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište. U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje. U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave. Gostima je dostupna besplatna usluga prevoza do obližnjih hotela iz lanca H Top (hotel nudi uslugu samo u jeku sezone, za više informacija kontaktirate objekat). Hotel H TOP Olympic se nalazi u Kalelji, na Kosta del Marezme. Aerodrom Đirona udaljen je 32 km. Barselona se nalazi na nešto više od 40 km.

htop Molinos Park 3* - PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Objekat Molinos Park nudi bazen na otvorenom i krovnu terasu sa barom i hidromasažnom kadom, sa koje se pruža pogled na Kosta Doradu. Svaka klimatizovana soba ima namešteni balkon sa pogledom na more ili planinu. Sobe u objektu H TOP Molinos Park imaju popločane podove i jednostavan enterijer. U svakoj sobi se nalaze TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo. Hotelski restoran, u kome se obroci služe na bazi švedskog stola, nudi jela internacionalne i regionalne kuhinje. U objektu Molinos Park organizuju se kabare predstave i bingo večeri. Objekat H TOP Molinos Park se nalazi u Kap Salou, na 500 metara od zaklonjene plaže. Dinamični centar grada Salou je udaljen 2 km, a tematski park PortAventura 15 minuta vožnje.

H Top Royal Beach 4*- PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Royal Beach poseduje otvoreni bazen i krovnu terasu sa hidromasažnom kadom. Smešten je na 50 metara od plaže Fenals u Ljoret de Maru i nudi sobe sa balkonima. Sve sobe u objektu Royal Beach su klimatizovane i nude svetao i jednostavan dekor. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i sef. Objekat Royal Beach je smešten u atraktivnim vrtovima i ima dečiju zonu za igranje. Restoran služi izbor jela internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola, a tu i je bar sa noćnim zabavnim programom. Centar Ljoret de Mara se nalazi na samo 10 minuta hoda. Teren za golf PGA Catalunya i Water World Park su na samo 3 km od hotela Royal Beach.

H Top Calella Palace 4* - PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Hotel i spa centar. Calella Palace poseduje bazen na otvorenom i bazen na zatvorenom, hidromasažnu kadu i terasu za sunčanje na krovu. Ovaj moderni hotel se nalazi na 600 metara od plaže Kalelje, na katalonskoj obali Kosta Maresme. Sobe u hotelu Calella Palace su svetle i klimatizovane i imaju balkon i TV sa satelitskim kanalima. Sve sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Restoran u hotela Calella služi lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola. Poseban švedski sto između obroka se služi za goste sa all-inclusive uslugom.

H Top Royal Star 4* - PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 8 min hoda od plaže. Hotel Royal Star se nalazi na mirnoj lokaciji, na 10 minuta hoda od plaže Fenals. U ponudi su veliki otvoreni bazen i spa centar. Do centra Ljoret de Mara stiže se pešice za 20 minuta. Klimatizovane sobe u hotelu H Top Royal Star sadrže privatni balkon i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Smeštajne jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima, a sefovi se mogu koristiti uz doplatu. Spa centar hotela Royal Star obuhvata teretanu i zatvoreni bazen sa toplom vodom i vodopadom. Dostupni su sauna, tursko kupatilo i hidromasažne kade. Na raspolaganju je besplatan prevoz autobusom do obližnjih hotela iz istog lanca, gde možete uživati u aktivnostima na otvorenom kao što su streljaštvo, streličarstvo, vaterpolo i ronjenje. Regionalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola služe se u hotelskom restoranu, iz kojeg se pruža pogled na bazen ispod površine vode. Hotel raspolaže i barom pored bazena.

Tropic Park 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Smeštajni objekat Tropic Park udaljen je 100 metara od plaže Malgrat de Mar i 400 metara od centra i železničke stanice. Objekat raspolaže sa 4 bazena, teretanom, saunom i sobama sa satelitskom televizijom. Jedan od bazena nalazi se na krovu, odakle se pruža izvanredan pogled na Sredozemno more. Tu su i veliki otvoreni bazen, zatvoreni bazen sa toplom vodom i bazen za decu. Prostrane, klimatizovane sobe imaju balkon sa pogledom na more, vrt ili na bazen. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i mini-bar. Restoran hotela Tropic Park služi izbor tradicionalnih i internacionalnih jela na bazi švedskog stola i nudi kuvanje pred gostima. Gostima je takođe na raspolaganju zona sa besplatnim bežičnim internetom. Deca mogu da se igraju na igralištu i u dečijem klubu. Ostale pogodnosti uključuju sadržaje za mini-golf.

Hotel Florida Park 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Ovaj veliki hotel pogodan je za odmor ispunjen zabavom. Poseduje spa centar i nalazi se u oblasti Kosta Maresme u Španiji. Gosti mogu koristiti prostrani bazen hotela ili posetiti prelepe plaže u Santa Susani, udaljene svega 75 metara. Pored otvorenog bazena za odrasle, hotel Florida Park raspolaže takođe dečijim bazenom i hidromasažnom kadom na otvorenom. Spa centar nudi saune, teretanu, zatvoreni bazen sa toplom vodom i hidromasažne kade. Svake večeri, gosti mogu uživati u živom zabavnom programu nakon ukusnog obroka u restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola.

Maria del Mar 4*lux - PUN PANSION

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat je udaljen 5 min hoda od plaže. Hotel sa 4 zvezdice Maria del Mar smešten je u centru Ljoret de Mara, na samo 300 metara od plaže. Raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, kao i sunčanom terasom. Sve klimatizovane sobe u hotelu Maria del Mar nude TV sa satelitskim kanalima, balkon i fen za kosu. Smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo. Ponuda hotela Maria del Mar obuhvata takođe TV salon, turistički desk i recepciju koja radi non-stop. Tokom leta se organizuje zabavni program za decu i odrasle. U hotelskom gril restoranu služe se jela sa menija i na bazi švedskog stola, koja se pripremaju pred gostima. Gostima su na raspolaganju kafe i bar pored bazena sa živom muzikom. Autobuska stanica je udaljena samo 100 metara. Hotel se nalazi na 200 metara od raznovrsnih prodavnica i restorana.

Atzavara Hotel & Spa 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Atzavara Hotel & Spa je hotel novijeg datuma, savremenog dizajna. Hotel je smešten u mestu Santa Susana, između mora i planina. Od aerodroma u Barseloni udaljen je 75km. Sobe su u boho stilu, sa LCD TV, klimom i sopstvenim kupatilom. U blizini hotela su plaže: Llevant, gradska plaža Santa Susanna i Platja de les Caletes. Gostima je na raspolaganju 5 bazena, recepcija 24h, SPA centar, besplatan WiFi, restoran i nekoliko barova. Gosti mogu da uživaju i na terasi hotela. Za najmlađe se u hotelu nalazi dečiji klub.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • NS

    28. februar 2023. | 14:10

    Bila sam na letovanju u Kalelji 2011 godine. NEZABORNO !!!

    Podelite komentar