• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prolećna putovanja u evropske metropole već od 109 evra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskoristite prolećne dane za obilaske najlepših evopskih gradova jer je baš sada idelno vreme za takozvana city break putovanja

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Za koji dan nam zvanično stiže proleće i sa sobom donosi dobru energiju, bolje raspoloženje, ali i želju za većim kretanjem. Predlažemo nekoliko sjajnih destinacija. Već u martu možete posetiti neke od gradova uvek inspirativne Italije – Rim (23.3 / avionom, 24.3. / autobusom) ili Milano (23.3. / autobusom od 129 evra).

Jedinstven grad na dva kontinenta – Istanbul, ima svoje polaske 24.3. (autobusom, aranžman od 6 dana) i 25.3. (avionom, aranžman od 4 dana).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency)

Mnogo je veći izbor turističkih aranžmana za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika. Poduži spisak evropskih gradova nalazimo u turističkoj agenciji "Viva Travel".

Kad su avionski polasci u pitanju u ponudi su čuvene metropole – Pariz, Barselona, Istanbul, Amsterdam, Lisabon, Rim, Milano, Sicilija… Mesec maj rezervisan je za uzbudljive destinacije poput Kaira, Sorenta, Napulja (polasci od 19.5. i 26.5.).

Od gradova do kojih možete doći organizovanim autobuskim prevozom izdavajaju se Atina, Solun, Beč, Prag, Istanbul, Milano, Rim, Venecija, a najniža cena aranžmana je 109 evra po osobi. Nešto drugačije i vrlo interesantne ture za koje treba izdvojiti od 5 do 10 dana su Toskana-Cinque Terre, Bavarska, Provansa, Napulj, Siciija, tura kroz Španiju, Francusku i Italiju.

Sve ponude za Uskrs i Prvi maj možete pogledati OVDE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency)

Ukoliko se neko uželeo mora i plaže, agencija "Viva Travel" ima spremne aranžmane za Hurgadu već u aprilu – aranžman od 7 noćenja uz all inclusive uslugu po ceni od 595 evra.

Takozvane First minute cene odnose se i na prve polasku u maju za popularne grčke destinacije – Parga, Krf, Tasos, Lefkada, Hanioti, Kalitea, Neos Marmaras, Pefkohori, Polihrono, Asprovalta, Olympic Beach… Najniža cena paket aranžmana na 10 noćenja u maju autobuskim prevozom je 69 evra po osobi.

Oni koji nisu za vreme Sajma turizma iskoristili popuste na rane rezervacije, ipak mogu pronaći povoljne aranžmane za letnju sezonu 2023., posebno kada je reč o all inclusive turskim hotelima širom Antalijske i Egejske regije.

To nije sve! Zapratite Instagram stranicu @viva_travel_agency i svake nedelje možete osvojite neko od ovih prelepih putovanja. Detaljne informacije o aranžmanima nalaze se na adresi www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja