• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

IZMEĐU BOROVE ŠUME I ČISTOG MORA: Topla preporuka za hotel Sealife Kemer Resort 5*

Vreme čitanja: oko 3 min.

Do borovima opasanog Kemera, pitomog, ali i živahnog, stiže se za otprilike jedan sat iz Antalije, gde će sleteti vaš avion, ako ste odabrali da leto provedete baš na prelepoj Antalijskoj rivijeri

  • 0
Hotel Sealife Kemer Resort

Foto: Promo/ 1A Travel

Duž puta, nahranićete oči prizorima nestvarnog zelenila sa jedne, i plavetnila koje izgleda kao da nema kraj, sa druge strane.

Kemer je jako posećeno turističko mesto, sa prijatnom klimom koja nastaje kad se udruže planinski i morski vazduh. Dok se kupate u toplom i čistom moru, na nekoj od šljunčanih plaža ovog primorskog grada, iza leđa će vam uvek biti impozantni Taurus, planina koja okružuje Kemer. Obala je prepuna hotela sa pet, ali i ponekom zvezdicom manje, tako da svako može naći ono što mu odgovara. Danas predstavljamo manji resort, nadomak centra Kemera, sa uslugom koja je za svaku pohvalu, sa lepom plažom i izuzetnom kuhinjom.

Sealife Kemer Resort 5* je otvoren 2004. godine, a renoviran je 2021. Nalazi se, kao što smo već pomenuli, na deset minuta hoda od strogog centra Kemera, na svojoj, šljunčanoj plaži. U ponudi ima 352 smeštajne jedinice, nekoliko restorana i barova, kao i bazene i veliki izbor zabavno-sportskih aktivnosti. Za decu tu su dečiji klub, animacije, bazen.

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu dužine 100m, lepo uređenu, sa dosta velikim dokom, na kome se nalazi i sedam paviljona, koji se mogu iznajmiti uz dodatno plaćanje. Na samoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. U blizini se nalazi odličan bar, sa širokom ponudom toplih i hladnih napitaka, kako bezalkoholnih osveženja, tako i alkoholnih pića. Takođe, iznad plaže, na samo par koraka od mora, nalazi se i snack bar, gde se u vreme ručka poslužuju voće i salate, pide, burgeri, tortilje i meso sa grila, pa tako oni koji ne žele da se zbog ručka udaljavaju sa plaže, mogu ručati i u ovom restoranu.

Sve smeštajne jedinice hotelu imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar, Wi-Fi internet. Standardna soba je veličine 17-23m² i ima bočni pogled more ili pogled na baštu. Sobe su nove, moderno uređene i prijatne.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Point (glavni restoran), Lounge Snack Bar, Sea Side Snack, Mexican, Italian i Fish restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi Elegance Bar, Cigarillo Bar i Enjoy Bar.

Sealife Kemer Resort 5* ima glavni restoran koji je za svaku pohvalu, po pitanju raznovrsnosti hrane, za sva tri obroka, kao i količine, bez obzira na veći broj gostiju u toku letnje sezone. Osim raznovrsnosti i činjenice da je ima dovoljno za sve, još je važnije istaći da je sve izuzetno ukusno, prilagođeno turistima, ali sa notom turske kuhinje.

Ukoliko ste se dobro kupali, puno plivali, ako vas je malo uhvatilo sunce, naš predlog je da onaj najtopliji deo dana, posle ručka, provedete u prijatnoj atmosferi Elegance Bara, gde se služe sve vrste toplih i hladnih napitaka, ali gde se u klimom rashlađenom, prostranom i moderno uređenom prostoru, možete poslužiti sladoledom, kao i velikim brojem različitih kolača i torti.

Popodne provedite na nekom od bazena, u veseloj atmosferi na bazenu sa toboganima, ili u opuštajućoj atmosferi bazena kraj Cigarillo Bara.

Za dodatna pitanja i informacije, možete nas kontaktirati putem call centra na 011 655 78 00. Sve ponude, takođe možete pogledati na zvaničnom sajtu agencije "1A Travel", gde možete i sami uraditi rezervaciju online.

U ponudi su i drugi, brojni hoteli u Turskoj, Tunisu i naravno, Egiptu. Na vama je samo da odaberete, uzmete odmor i spakujete se, o ostalom brinemo mi.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja