• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Viva travel predlaže najlepša putovanja tokom proleća

Vreme čitanja: oko 3 min.

Predstojeći praznici su sami po sebi asocijacija na radost, a kada uz njih idu i putovanja radost se udvostručuje

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Kako nam se bliže Uskrs i Dan rada, sve je veća potražnja za evropskim gradovima koji se inače i najviše posećuju u ovo doba godine. Istraživali smo koje destinacije su najtraženije za prolećne praznike i u agenciji "Viva travel" su nam izdvojili neke od atraktivnih:

PRAG

Autobusom, 6 dana / 13.04. i 28.04. / od 149€

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog elite koja je u njemu živela i radila. Mocart, Betoven, Kafka nalazili su inspiraciju za svoja remek dela. Osim samog grada Praga, Viva travel vas vodi i u banju Karlove Vari, zamak Karlštajn,… Kome je Prag jedno od sledećih odredišta, svakako je dobro izabrao!

Prag, panorama, centar grada Češka Foto: Shutterstock

BEČ

Autobusom, 5 i 6 dana / 13/14/29/28.04. / od 149€

Zbog geografske lokacije ali i svoje lepote, u vrhu liste najposećenijih gradova svakako se nalazi Beč. Pored toga što su najlepše stvari skoncentrisane u strogom centru grada, od Graben ulice preko Hofburga (izuzev Šenbrun palate, prelepih parkova i Pratera, koje svakako treba videti), gradski prevoz će vam prilično koristiti, a izuzetno je organizovan, povoljan i tačan. Ono na čemu ne treba štedeti je čuvena Saher torta, bečka kafa i eventualno sladoled u poslastičari Tichy čiji se raznovrsni i nesvakidašnji ukusi razvijaju od 1952. (popularnoj među "našim" Bečlijama).

PARIZ

Obilazak Pariza je potpuno drugačiji užitak!

Svetski obožavana metropola u kojoj ćete se brzo pomiriti sa činjenicom da nećete brzo i lako obići sve znamenitosti jer je broj posetioca na dnevnom nivou ogroman. Što pre odustanete od pogleda sa vrha Ajfelovog tornja imaćete prilike da obiđete sve najlepše delove grada i nezaobilazne znamenitosti. Metro će svakako biti od velike pomoći, kao i u Beču.

U agenciji "Viva travel" u ponudi postoje i avionski i autobuski aranžmani.

Avionom 13.04; 27.04; 27.04; 28.04. i 01.05. / 5 dana / od 799€

Autobusom 12.04. i 27.04. / 9 dana od 335€

RIM

Ne postoji odgovor na pitanje "Kada je najzgodnije vreme za posetu Rimu?". Jedino što može da vas zabrine jesto to da li ćete uspeti da obiđete i vidite sve što večni grad pruža. Zato mu se mnogi vraćaju više puta….Ipak ono silno bacanje novčića u Fontanu di Trevi nije uzaludno.

Takođe možete putovati avionom ili autobusom, na vama je da izaberete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Viva Travel Agency (@viva_travel_agency)

Italijanski gradovi zauzimaju najviše prostora na listi ponuda za putovanje tokom proleća i leta, što je potpuno razumljivo. Pored Rima, spremni su aranžmani i za Milano, Napulj, Siciliju, Sorento, Toskanu, Severnu Italiju,...i mnogi drugi.

Više informacija o svim aranžmanima možete dobiti u poslovnici agencije "Viva travel" ili putem njihove zvanične prezentacije www.vivatravel.rs.

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Agencija "Viva travel" svake sezone uvodi novu destinaciju u svoju ponudu. Ovog puta "osvežena" je petodnevnim aranžmanom za KAIRO. Prvi polazak je planiran za 19. maj, a onda slede sledeći termini: 8.9; 22.9; 20.10; 10.11. Ovakva avantura uljučuje: Kairo – Plato Giza – Nacionalni muzej – Plovidba Nilom – Aleksandrija – Stari Kairo i Koptska četvrt – Citadela – Han el Halili.

To nije sve! Zapratite Instagram stranicu @viva_travel_agency i svake nedelje možete osvojiti neko od ovih prelepih putovanja. Poklon putovanje je za dve osobe, a kako nam javljaju, ovog ponedeljka je u pitanju biser Bosfora – Istanbul.

Uživajte u proleću!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja