• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izveštavajte o vremenu u pravom raju na zemlji: Iskustvo vam nije potrebno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kroz kampanju “Najlakši posao na svetu”, cilj nam je da pronađemo savršenog meteorologa, koji će nam pomoći da prikažemo divno vreme na ostrvu, kažu iz turističke uprava Arube

  • 0
Ostrvo Aruba, Karibi

Foto: Pixabay/chengtzf

Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, a ljubitelj ste putovanja u egzotične krajeve, onda imamo sjajnu vest za vas.

Turistička uprava Arube objavila je oglas za posao najave vremenskih prilika, koji prosto zvuči neverovatno. Ako se uopšte i može okarakterisati kao posao, uzevši u obzir da je na Arubi gotovo uvek sunčano.

Budući da je ovo karipsko ostrvo poznato po sunčanom vremenu, to znači da će osoba koja bude obavljala “najlakši posao na svetu”, kako su ga okarakterisali, dan za danom prikazivati gotovo istovetan izveštaj. Ponekad se može pojaviti i neki oblak, što će iziskivati neznatnu promenu izveštaja.

Ostrvo Aruba, Karibi

Foto: Pixabay/naturfreundpics

Sasvim očekivano, od zainteresovanih se ne zahteva nikakvo iskustvo.

- Tako često neočekivane vremenske prilike primoravaju putnike da odustanu od svojih putovanja. Na sreću, Aruba je blagoslovena čistim, sunčanim nebom, što je čini savršenom destinacijom u svako doba godine – navedeno je u izjavi nadležnih, koju prenosi “Travelandleisure” i dodaje:

- Kroz kampanju “Najlakši posao na svetu”, cilj nam je da pronađemo savršenog meteorologa, koji će nam pomoći da prikažemo divno vreme na ostrvu.

Obaveza zaposlenog na tom radnom mestu bila bi izveštavanje o vremenskim prilikama na društvenim kanalima ovog karipskog ostrva. A imaće priliku i da uživaju u toku sedmodnevnog putovanja na Arubu, koje uključuje šest noćenja za dvoje. Smeštaj je obezbeđen u jednom od novijih rizorta na ostrvu, u čijoj blizini se nalazi i jedna od najpoznatijih plaža na Arubi.

Svi koji su zainteresovani za ovo neobično radno angažovanje trebalo bi da se registruju na zvaničnom sajtu ostrva i da pošalju izveštaj u trajanju od 30 sekundi o vremenskim prilikama na Arubi, a prijave su otvorene do kraja marta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja