• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

PREDIVAN RESORT NAMENJEN SAMO ODRASLIMA: Na peščanoj plaži čeka vas odlična usluga i neverovatan ambijent

Vreme čitanja: oko 2 min.

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa

  • 0
Hotel Kaisol Romance Resort 5*

Foto: Promo/ 1A Travel

Sahl Hasheesh, u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom. Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Hotel o kojem vam danas pišemo, Kaisol Romance Resort 5*, nalazi se baš u mestu Sahl Hasheesh, udaljen oko 21km od aerodroma i 26km od centra Hurgade.

Hotel je otvoren 2010. godine, a novi deo hotela koji gleda na pustinju, planine i vrt je otvoren 2019. godine. U ponudi ima 252 smeštajne jedinice i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, klima uređaj, mini bar (pun na dolasku, a kasnije se dopunjuje samo vodom), ketler, fen za kosu. Dodatno se plaća samo korišćenje telefona i room service.

Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barovi. Preporučuje se svima koji vole da uživaju u mirnom odmoru i dobroj usluzi.

Kaisol Romance Resort 5* ima svoju 130m dugačku peščanu plažu koja se nalazi preko puta promenade, veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima i nekoliko a la carte restorana – Sicilia (italijanski), Matsu (azijski), Masala House (indijski), Cedar (libanski) i Reefs & Shells (morski plodovi). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Sea Breeze Bar, Fusion Bar i Palmside Bar. U ponudi su takođe i užine u toku dana i posle ponoći, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Uz dodatnu naknadu se koriste a la carte restorani (riblji restoran se doplaćuje, ostali su besplatni jednom tokom boravka), i konzumiraju uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Gostima hotela su na raspolaganju i usluge poput pranja i peglanja veša, doktor na poziv, frizer, limuzina, prodavnice, parking.

Kaisol Romance Resort 5* raspolaže bazenom na otvorenom i relax bazenom (otvoreni bazen se greje tokom zimske sezone), ima stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar, uživo muzika i večernji programi, Wi-Fi internet. Tu su i određene zabavne aktivnosti, koje podrazumevaju dodatno plaćanje, kao što su ronjenje, sportovi na vodi, snorkling i ostalo van koncepta.

Gosti u okviru Spa centra mogu da koriste teretanu besplatno, dok se sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani plaćaju.

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu. Od svoje kuće možete već odmah napraviti online rezervaciju i početi sa planiranjem i pakovanjem. Za dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar agencije - 011 655 78 00. U ponudi agencije "1A Travel" nađite i primamljive ponude za Tursku, Tunis i Maltu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja