• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Norveška avio-kompanija najvaljuje nove destinacije za zimsku sezonu 2023/24.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za nastupajuću sezonu su planirane čak 144 rute do 65 destinacija, koje obično biraju građani Norveške za odmor i putovanja uopšte

  • 1
avion, avio-kompanija Foto: Bayne Stanley / Zuma Press / Profimedia

Poznata norveška avio-kompanija najavljuje nove rute za nastupajuću zimsku sezonu 2023/24.

Iako za sada na listi još uvek nema direktnog leta do Beograda, dobra vest je da su najavljeni letovi tokom letnje sezone prema Skoplju, Sofiji, Solunu i Bukureštu, između ostalih.

Za nastupajuću sezonu su planirane čak 144 rute do 65 destinacija, koje obično biraju građani Norveške za odmor i putovanja uopšte.

Avion, motor aviona, ilustracija Foto: Pixabay

- Sledeće zime imamo 144 rute unutar i između nordijskih zemalja i do destinacija u Evropi - izjavio je Magnus Tom Maursund, komercijalni direktor kompanije “Norwegian” za “Breakingtravelnews” i dodao da nastavljaju sa najpopularnijim rutama, a kombinacija destinacija pruža klijentima priliku da lete sa njima i da uživaju u odmoru na plaži uz obilje sunca, ali i u umetnosti i kulturi, kao i o odmoru koji nudi brojne aktivnosti.

Ovaj avio-prevoznik nastavlja i u narednom periodu sa redovnim letovima prema zanimljivim destinacijama na Starom kontinentu i to sa svih glavnih aerodoroma u nordijskim zemljama, kao što su aerodromi u Oslu, Helsinkiju, Kopenhagenu i Stokholmu. Uz to, u prorgramu su i direktne rute iz Bergena, Trondhajma i Stavangera, kao i iz Olesunda, Haugesunda, Sandrefjorda i Tromsea na tlu Norveške i iz danskog Alborga, te sa aerodroma u švedskom gradu Geteborgu.

Avion letenje Foto: Pixabay.com/rauschenberger/Ilustracija

Naknadno će biti objavljene i rute koje će pomenuta kompanija organizovati do poznatih ski-centara na području Alpa.

Budući da ova avio-kompanija ima letnji i zimski program, koji se menjaju dva puta u toku godine i to za zimu krajem oktobra, a za leto krajem marta, to trenutno počinje da važi letnji program. A on podrazumeva direktne letove do mnogih destinacija na evropskom kontinentu, koje su naročito popularne za odmor.

Izuzev mnogih turistički zanimljivih letnjih destinacija u Evropi, u letnji program ove kompanije uvršteni su i neki gradovi u našem okruženju, poput Soluna, Sofije, Skoplja i Bukurešta, ali i Alanja, Porto/Gazipaša, Bari i Bolonja, Te Milano, odnosno Bergamo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Grčko ostrvo Tinos kao savršena destinacija za letovanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • N

    11. april 2023. | 22:45

    Pa Norwegian ima do Bg niste dobro upuceni

    Podelite komentar